Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای اصفهان با تشریح آخرین وضعیت ذخیره آبی سدهای این استان، گفت: سد مخزنی زاینده رود امسال نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد و در مقایسه بلند مدت ۵۰ ساله، ۶۵ درصد کاهش ذخیره آبی دارد.

احسان الله امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت هفت سد استان اصفهان تا ۱۵ شهریور، اظهار کرد: ذخیره سد زاینده رود با ظرفیت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب تا این تاریخ به ۲۵۹ میلیون مترمکعب رسید در حالی که مدت مشابه سال گذشته ذخیره این سد مخزنی ۵۹۶ میلیون مترمکعب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امسال سد زاینده رود در مقایسه با سال گذشته ۵۶ درصد و نسبت به دراز مدت (۵۰ ساله) ۶۵ درصد کاهش ذخیره آبی دارد.

مدیر دفتر تأسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان خاطرنشان کرد: با توجه به توزیع آب کشاورزی تا پایان ماه شهریور در حوضه زاینده رود و همچنین پیش آگاهی هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع بارندگی‌های پاییزی از پایان ماه آذر، مصرف بهینه آب در بخش شرب و بهداشت ضروری است.

امینی همچنین به وضعیت سایر سدهای استان اشاره کرد و افزود: سد گلپایگان با ظرفیت ۳۶.۶ میلیون مترمکعب هم اکنون ۸.۵ میلیون مترمکعب آب دارد در حالی که ذخیره این سد در مدت مشابه سال گذشته ۲۶ میلیون مترمکعب بود. از این رو سد گلپایگان نیز امسال نسبت به سال گذشته ۶۵ درصد و در مقایسه بلند مدت ۲۸ درصد کاهش ذخیره آبی دارد.

وی با بیان اینکه سد قره آقاچ سمیرم با گنجایش ۲۱ میلیون مترمکعب، در حال حاضر ۱۸ میلیون مترمکعب آب دارد، گفت: حجم ذخیره این سد نسبت به سال گذشته تغییراتی ندارد اما نسبت به دراز مدت ۴۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.

امینی افزود: ذخیره سد حنا سمیرم نیز با ظرفیت ۵۱ میلیون مترمکعب هم اکنون به ۶.۵ میلیون مترمکعب رسیده است در حالی که سال گذشته ۵.۳ میلیون متر مکعب بود. از این رو ذخیره این نسبت به سال گذشته ۱۸ درصد افزایش و در مقایسه بلند مدت ۲۴ درصد کاهش دارد.

مدیر دفتر تأسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه سد خمیران در تیران و کرون با ظرفیت ۷.۱ میلیون مترمکعب هم اکنون ۱.۸ میلیون مترمکعب آب دارد، اظهار کرد: ذخیره این سد سال گذشته در چنین روزی ۲.۳ میلیون مترمکعب بود بر این اساس خمیران نسبت به سال قبل ۲۲ کاهش و در مقایسه بلند مدت ۲۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

امینی درباره وضعیت سد کوچری گفت: مسئولیت بهره برداری از سد کوچری با شرکت آب منطقه‌ای اصفهان نیست و ما وضعیت این سد را اعلام نمی‌کنیم.

کد خبر 442481

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سد زاینده رود سد کوچری سد حنا شرکت آب منطقه ای اصفهان وزارت نیرو کمبود منابع آبی کاهش بارندگی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق درصد کاهش ذخیره آبی شرکت آب منطقه ای اصفهان مقایسه بلند مدت نسبت به سال گذشته میلیون مترمکعب ذخیره این سد زاینده رود ۶۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۸۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از ذخیره‌سازی ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری این استان پس از بارش‌های اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

جعفر مرادی حقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: این مهم در بارندگی‌های بهاری و پایان فصل زمستان ذخیره‌سازی شده است.

وی از وجود یک هزار و 500 سازه آبخیزداری در استان سمنان خبر داد و گفت: ظرفیت و مجموع حجم ذخیره‌سازی آن 12 میلیون متر مکعب است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به کمبود بارندگی در استان سمنان و کاهش منابع آبی، گفت: ذخیره‌سازی این میزان آب که حاصل بارندگی‌های فصل بهار یعنی فروردین و اردیبهشت‌ماه امسال است، بسیار حائز اهمیت است.

مرادی حقیقی با اشاره به اهمیت سازه‌های آبخیزداری گفت: این سازه‌ها علاوه بر حفظ آب و در نهایت ذخیره‌سازی آب به جلوگیری از وقوع سیلاب نیز کمک شایانی می‌کنند.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟