Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@08:13:17 GMT

فاسدترین انتخابات تاریخ!

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۸۴۳۶

«فاسدترین انتخابات تاریخ آمریکا» عنوانی است که رئیس‌جمهور فعلی آمریکا به انتخابات ماه آبان این کشور داده است.

 ناظران داخلی و خارجی تحولات آمریکا معتقدند این کشور در سراشیبی افول قرار دارد. حکمرانی در آمریکا امروز با هیچ معیار اخلاقی و علمی نمی‌خواند و از بایدها و نبایدهای حتی یک جامعه لیبرال عبور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرچم این کشور هرروز توسط مردم عاصی و معترض به آتش و نمادهای حکومتی نیز به  زیر کشیده می‌شود. کمر ترامپ زیر چکش نرم بیماری کرونا و قیام سراسری مردم آمریکا علیه خشونت و نژادپرستی خم‌شده و او با دست و پا زدن در زیر بار این دو بحران وارد کارزار انتخابات ریاست جمهوری شده است. ترامپ در گفت‌وگو با فاکس نیوز در پاسخ به این سؤال که آیا نتایج انتخابات را می‌پذیرد، گفته است: «باید ببینم نه! نمی‌خواهم بگویم بله» هیلاری کلینتون در واکنش به این سخن در مصاحبه با ام.اس. ان. بی. سی هشدار داده است؛ «اگر ترامپ نتایج را نپذیرد، مقامات آمریکایی باید از هم اکنون خود را برای چنین سناریویی آماده کنند».

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها هم در این مورد قابل‌توجه است.

۶۰ درصد کسانی که به ترامپ رأی می‌دهند نگران تقلب در انتخابات هستند! ۵۳ درصد کسانی هم که به بایدن رأی می‌دهند نیز نگران تقلب در انتخابات هستند! «رمز تقلب» اکنون شده است یک کلید برای آشوب و شورش آن‌هم از دو سوی رقابت نامزدها! از سوی دیگر ۷۵ درصد کسانی که به بایدن رأی می‌دهند نگران آن هستند که ترامپ نتایج را نپذیرد و کار را به اردوکشی خیابانی بکشاند!

جالب اینجاست ۴۷ درصد کسانی که به ترامپ رأی می‌دهند نیز همین نگرانی رادارند او نتایج را نپذیرد و کار را به گیس و گیس کشی سیاسی بکشاند!

این نظرسنجی‌ها و نیز اظهارات ترامپ نشان می‌دهد که   فاسدترین انتخابات تاریخ یعنی دو طرف رقابت مطمئن به تقلب و دست‌کاری در نتایج انتخابات هستند. 

فاسدترین انتخابات تاریخ یعنی دو طرف حاضر به پذیرش نتایج انتخابات نیستند. 

فاسدترین انتخابات تاریخ یعنی کسی که سرکار است از الان بزند زیر میز رأی ملت و بگوید اگر رأی نیاورم من نتایج را قبول ندارم.

اکنون شکاف سیاسی و اجتماعی در آمریکا به‌جایی رسیده است که من نام آن‌را «مقام تنافر در رقابت‌های سیاسی» می‌نهم. این مقام و مرتبت، فروپاشی نظام سیاسی آمریکا را سرعت می‌بخشد.

اعتراضات سراسری ضد خشونت و نژادپرستی اکنون در شهرهای آمریکا فراگیر شده است. ترامپ، پلیس،گارد ملی و ارتش را به مقابله با مردم فرستاده است. صدها هزار نفر همه‌روزه در خیابان‌ها مورد خشونت قرار می‌گیرند. ده‌ها هزار نفر بازداشت‌شده‌اند و در زندان‌ها مورد خشونت و آزار بیشتر قرار دارند.در ۴۰ شهر بزرگ و مهم آمریکا حکومت‌نظامی برقرارشده و قانون منع رفت‌وآمد اجرا می‌شود. دموکرات‌ها ترامپ را به دیکتاتوری متهم کرده‌اند. جیم‌مک‌گاورن یکی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا در صفحه خود در توییتر نوشته است: «مردم آمریکا، دیکتاتور را تحمل نخواهند کرد.» این وسط پیام اوباما با جوانان آمریکایی در واکنش به کشته شدن جورج فلوید سیاه‌پوست آمریکایی و جنبش ضد نژادپرستی جالب است. او از جوانان آمریکایی خواسته است؛ «خشم خود را ابراز کنند و با جدیت و امیدواری به تغییر را در خود حفظ کنند.» 

مفهوم این پیام آن است که کسی در هیئت حاکمه آمریکا قرار نیستآبی بر آتش اختلافات بریزد و دُز رقابت را پایین بیاورد. آمریکا با انتخابات آبان‌ماه وارد یک بحران عمیق سیاسی خواهد شد. گیریذارداس، ستون‌نویس نیویورک‌تایمز از چنین اوضاعی از ورود مردم آمریکا به یک «جنگ داخلی» خبر داده است. 

او نوشته؛ «قتل جورج فلوید، فرصتی پیش روی مردم قرار داده است که مردم خشم خود را فریاد زنند. مردم به‌شدت احساس ناامنی می‌کنند و دیوانه‌وار به خرید سلاح روی آورده‌اند. بسیاری از مردم برای اولین باردارند سلاح می‌خرند.»

تحلیلگر«نیویورک‌تایمز» جنگ داخلی در آمریکا را اجتناب‌ناپذیر می‌داند و می‌گوید: «خریدوفروش سلاح طی ماه‌های اخیر ۹۴ درصد افزایش‌یافته است. جنگ داخلی آمریکا به شکل نامتقارن روزبه‌روز خود را بیشتر نشان می‌دهد.»این خبرها نشان می‌دهد پرچم دموکراسی لیبرال در آمریکا نیمه‌برافراشته است و با اعلام نتایج و تهدیدات دو طرف به‌سرعت پایین کشیده می‌شود. آمریکایی‌ها در دو فتنه ۷۸ و ۸۸ در ایران در خواب‌وخیال راه‌اندازی یک انقلاب رنگی بودند. اکنون آن بادهایی که در ایران کاشتند به‌صورت توفان در انتخابات آینده خود  آن‌را می‌خواهند درو کنند. 

مقام معظم رهبری در دیدار هیئت دولت روز دوم شهریور فرمودند:«الگوی‌غربی سرمایه‌داری، یک الگوی شکست‌خورده است. در آمریکا ارزش‌های بشری لگدمال می‌شود. مسئله امنیت، سلامت و عدالت در این الگوی مسلط غربی لگدمان می‌شود. ناامنی درونی در شهرهای آمریکا در دنیا بی‌نظیر است.»

و نیز در دیدار وزیر و رؤسای آموزش‌وپرورش فرمودند:‌ «امروز فلسفه اجتماعی غرب در خود غرب شکست‌خورده است.»

اگر بخواهیم نشانه‌هایی از این شکست را بیان کنیم آن‌را باید در توصیف ترامپ از انتخابات آینده آمریکا که آن را فاسدترین انتخابات تاریخ آمریکا نامیده جست‌وجو کنیم. انتخاباتی که انتخاب‌کنندگان و انتخاب شوندگان در اوج نفرت از یکدیگرند. این نفرت برشدت خشونت ازآنچه امروز در آمریکا می‌گذرد، می‌افزاید. آمریکایی‌ها برای ایرانیان، تابستان  داغی را پیش‌بینی می‌کردند. اما خود آن‌ها از پاییز سردی از روابط اجتماعی و سیاسی سردر خواهند آورد و خواهند دید که ایدئولوژی آمریکایی گرمابخش هیچ نظام سیاسی در جهان نخواهد بود.

 

محمدکاظم انبارلویی

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آمریکا لیبرال بایدن انتخابات امریکا ترامپ انتخابات امریکا محمدكاظم انبارلویی فاسدترین انتخابات تاریخ رأی می دهند درصد کسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۸۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند

جامعه‌شناس سیاسی گفت: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود. - اخبار سیاسی -

محسن ردادی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در خصوص دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه 21 اردیبهشت‌ماه در 22 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد، طی سخنانی اظهار داشت: اتفاقات اخیری که در عرصه داخلی و منطقه‌ای رخ داد، می‌تواند در انتخابات موثر باشد. البته اگر این وقایع در دور اول انتخابات بود قطعاً تأثیر جدی‌تری داشت و موجب حضور پرشورتر مردم در صحنه می‌شد.

وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است وی افزود: از یک طرف خیزش جهانی علیه اسرائیل و از طرف دیگر اتفاقی که درخصوص پاسخ ایران به اسرائیل افتاد و اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران ثابت شد. این دو واقعه جوّ جامعه را به‌گونه‌ای پیش بُرده که حضور مردم پای صندوق‌های رأی هم از لحاظ تعداد و هم از نظر نوع رأی حتماً می‌تواند تحت تأثیر این دو واقعه قرار بگیرد.

جامعه‌شناس سیاسی گفت: از سویی دیگر حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات باعث می‌شود که قدرت نرم جمهوری اسلامی افزایش یابد. بعضا هستند کسانی که تصور می‌کنند که کار انتخابات تمام شده و قرار نیست انتخابات در سراسر کشور برگزار شود و ممکن است به شکلی که باید، برای موضوع انتخابات اهمیت قائل نباشند، که البته صحیح نیست.

ردادی عنوان کرد: در شرایطی هستیم که قدرت سخت جمهوری اسلامی ایران از یک‌طرف اثبات شده و از طرف دیگر پیام جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت در سراسر دنیا مورد توجه قرار گرفته؛ این‌زمان بسیار اهمیت دارد پیامی به دنیا صادر شود که نشان بدهد جمهوری اسلامی از داخل هم مستحکم، متحد و منسجم است.

وی خاطر نشان کرد: این مهم باعث تقویت قدرت نرم داخلی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد. کسانی که رأی می‌دهند توجه داشته باشند که رأی و تلاش آن‌ها برای حضور در انتخابات و این احساس وظیفه که رخ می‌دهد مکمل پاسخ مقتدرانه ایران به اسرائیل بوده و در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین است.

این جامعه‌شناس سیاسی بیان کرد: امروزه شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در سراسر دنیا هستیم؛ رأی و حضور گسترده‌ی مردم پای صندوق‌های رأی می‌تواند موضع جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی را افزایش بدهد.

ردادی هم‌چنین درخصوص میزان اهمیت و تأثیر حضور مردم در صحنه انتخابات نیز بیان کرد: مهم‌ترین اثر حضور مردم در انتخابات این است که کیفیت انتخاب نمایندگان را بالا می‌برد یعنی افرادی که با گزینش تعداد زیادی از مردم به مجلس راه پیدا کنند حتما هم کیفیت‌شان و قدرت نمایندگی‌شان بیشتر از افرادی است که با تعداد آراء کم به مجلس راه پیدا کرده باشند.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم مجلس در رأس امور باشد هم‌چنان که امام خمینی(ره) فرمودند، یکی از ابزار و یک مقدمه‌ این است که اصولاً نمایندگان در طراز و بهترین نمایندگانی که در دسترس مردم هستند به عنوان نماینده به مجلس فرستاده شوند.

جامعه‌شناس سیاسی اظهار داشت: این اگر اتفاق بیفتد مجلس از لحاظ راهبردی و عقل تصمیم‌گیری در مرتبه بالایی قرار خواهد گرفت و عُقلایی که آنجا هستند بسیار توانمند خواهند بود. هم‌چنین این افراد حامل آرای زیادی از مردم‌اند یعنی نماینده قشر گسترده‌تری از مردم هستند و با زبان بازتری می‌توانند به نظارت پرداخته و این رأس امور بودن را اجرا کنند.

ردادی گفت: صندوق رأی جایی است که افراد حرف‌هایشان را می‌زنند و اختلاف نظرهایشان را برطرف می‌کنند؛ این‌جاست که حساب‌ها صاف می‌شود پس اگر مردم و سیاستمداران پای صندوق رأی نتوانند اختلاف نظرشان را حل کنند، احتمالاً قرار است این اختلاف نظر کف خیابان و یا در دعواهای رسانه‌ای خودش را نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: در این صورت باید منتظر باشیم وحدت و انسجام جامعه خدشه بردارد؛ به‌خاطر اینکه افراد نتوانستند به اندازه کافی در مجلس و رأی آوردن حرف‌شان را منطقی بزنند و بعد هم مردم به قضاوت این افراد بنشینند.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: مجلسی قادر است مشکلات مردم را حل کند که اولاً از لحاظ فکری و از لحاظ حکمرانی شایسته باشد، که حضور بیشتر مردم به معنای انتخاب شایسته‌ترین‌هاست و دوم اینکه تعداد آرائی که دارد به‌قدری باشد که اگر قصد نظارت بر دولت را دارد و می‌خواهد تصمیمی بگیرد؛ کسی ان‌قلت نیاورد که مگر شما نماینده‌ی چند درصد از مردم هستید بلکه بلافاصله به رأی و نظر مجلس شورای اسلامی تمکین کند.

ردادی در پایان بیان کرد: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد