Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@10:44:49 GMT

وضعیت مبهم سپیدرود رشت برای حضور در مسابقات

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۸۹۶۷

وضعیت مبهم سپیدرود رشت برای حضور در مسابقات

تیم فوتبال سپیدرود رشت که از رقابت های لیگ برتر به لیگ دسته اول سقوط کرده بود، در لیگ دسته اول نیز نتوانست نتایج خوبی را کسب کند و سرانجام با قرار گرفتن در رتبه هفدهم جدول ۱۸ تیمی لیگ دسته اول، به رقابت های لیگ دسته دوم سقوط کرد.

با این وجود، سپیدرودی ها باید در رقابت های  لیگ دسته دوم حضور یابند و بازی های خود را در این لیگ دنبال کنند، اما وضعیت این تیم در هاله ای از ابهام قرار دارد و تاکنون نیز در خصوص تمدید قرارداد بازیکنان و کادرفنی، اقدامی انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازرسی وضعیت بدهی های سپیدرود رشت بهترین اقدام چند سال اخیر

اما مدیر روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت که تنها فرد پاسخگوی این باشگاه در چند روز اخیر است، در گفت و گوی مفصلی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متاسفانه شرایط باشگاه سپیدرود رشت به هیچ وجه مناسب نیست و تکلیف این تیم برای حضور در لیگ دسته دوم نیز نامشخص است.

رادنی دیدار افزود: البته طی جلساتی که مسئولان این باشگاه با مریم بخشی مدیرکل اداره ورزش و جوانان گیلان برگزار کردند، قرار شد که وضعیت مالی این باشگاه مورد بررسی قرار گرفته و بدهی های این تیم نیز مشخص شود تا خریداران احتمالی بدانند که این باشگاه چه مقدار بدهی دارد.

وی افزود: از طرف دیگر با انجام بازرسی از این باشگاه، مشخص می شود که طی چند سال اخیر چه مقدار پول وارد این باشگاه شده و این مبالغ را چه کسانی دریافت کرده و کجاها هزینه شده و  این بازرسی حسابرسی بهترین کار چند سال اخیر در باشگاه است که از این بابت از مدیرکل اداره ورزش و جوانان گیلان تشکر می کنیم.

وی ادامه داد: متاسفانه طی چند مدت اخیر اخباری در خصوص دریافت پول توسط بعضی از افراد به گوش می رسد که خوشایند نیست و اگر این بازرسی انجام شود، نه تنها بدهی کامل این باشگاه مشخص خواهد شد، از طرف دیگر نیز معلوم می شود که چه میزان از این پول ها توسط چه افرادی دریافت شده است.

حضور چند خریدار برای باشگاه سپیدرود

مدیر روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت در ادامه به حضور چند خریدار برای این باشگاه نیز اشاره و بیان کرد: طبق شنیده ها چند خریدار با مسئولان اداره ورزش و جوانان گیلان و مسئولان باشگاه سپیدرود مذاکراتی انجام داده اند اما تاکنون وضعیت انتقال تیم نامشخص است.

دیدار خاطرنشان کرد: گرچه چند خریدار مذاکراتی را برای در اختیار گرفتن باشگاه قدیمی، ریشه دار و پرطرفدار سپیدرود رشت انجام داده اند اما تاکنون هیچ توافقی انجام نشده تا تکلیف این باشگاه همچنان نامشخص باشد که این امر به طور حتم به تیم فوتبال سپیدرود رشت لطمه خواهد زد.

وی در ادامه گفت: اگر قرار است تیم فوتبال سپیدرود رشت دوباره به لیگ دسته اول بازگردد، باید در رقابت های فصل آینده لیگ دسته دوم با قدرت ظاهر شده و به لیگ دسته یک صعود کند و اگر امسال این اتفاق نیافتد، کار برای سپیدرود مشکل خواهد شد و شاید چند سالی سپری شود تا دوباره سپیدرود در لیگ دسته اول حضور یابد.

وی افزود: هم اینک نیز وضعیت مالکیتی این باشگاه مشخص نیست اما توافقات خوبی بین مسئولان اداره ورزش و جوانان گیلان با علی کریمی مالک سابق باشگاه سپیدرود انجام شده تا برای انتقال این تیم به خریدار جدید، مشکلی به وجود نیاید که این امر نیز یکی از نکات مثبت انتقال باشگاه می باشد.

وضعیت نامعلوم کادرفنی و بازیکنان سپیدرود

مدیر روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت به وضعیت نامشخص کادرفنی و بازیکنان سپیدرود رشت اشاره و بیان کرد: با وجود اینکه تا حدود یک ماه دیگر رقابت های فوتبال لیگ دسته دوم کشور آغاز می شود، اما متاسفانه وضعیت کادرفنی و بازیکنان سپیدرود نیز مشخص نیست .

دیدار اضافه کرد: با توجه به اینکه شرایط  مالکیتی این باشگاه نامشخص است، وضعیت کادرفنی و بازیکنان این تیم نیز نامعلوم است اما امیدواریم که به زودی مساله مالکیتی باشگاه مشخص شده و خریدار جدیدی بتواند این تیم را در اختیار گرفته تا وضعیت کادرفنی و بازیکنان سپیدرود نیز مشخص شود.

وی ادامه داد: چون هم اینک و تا این لحظه مشخص نیست که تیم فوتبال سپیدرود رشت با کدام کادرفنی در رقابت های لیگ دسته دوم حضور خواهد یافت و اگر قرار است که همین کادرفنی در تیم باقی بماند،  باید با آنان قرارداد جدبد امضاء کرد که به دلیل نامشخص بودن وضعیت این باشگاه، این امر تاکنون انجام نشده است.

وی اظهار کرد: از طرفی وضعیت بازیکنان نیز که تیم سپیدرود را در رقابت های لیگ دسته اول همراهی می کردند نیز مشخص نیست و اگر قرار است که این بازیکنان در تیم باقی بمانند و  با سپیدرود در لیگ دسته دوم حضور یابند، باید با آنان قرار داد جدید امضاء کرد. 

وی تصریح کرد: این در حالی است که تعدادی از بازیکنان سپیدرود رشت با توصیه های مدیر برنامه های خود و  یا دلال ها، قرارداد خود را یکطرفه فسخ کردند که این امر به طور حتم به بازیکن و هم به باشگاه سپیدرود رشت لطمه می زند.

دیدار یادآور شد: نمونه بارز آن، محمد بلبلی بازیکن پیشین سپیدرود رشت است که قرارداد خود را فسخ و با باشگاه دیگری قرارداد امضاء کرد که در نهایت این بازیکن با محرومیت مواجه شد و هم اینک نیز در تیم خود جزء بازیکنان اصلی محسوب نمی شود.

فرصت سوزی در سپیدرود   

مدیر روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت در ادامه به فرصت سوزی در تیم سپیدرود اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط موجود، زمان برای سپیدرود به هدر می رود و این تیم فرصت چندانی برای آماده سازی خود برای حضور قدرتمند در لیگ دسته دوم را ندارد.

وی اضافه کرد: این گذشت زمان و فرصت سوزی باعث می شود تا شرایط برای تیم سپیدرود رشت حادتر شود و اگر تکلیف مدیریت این باشگاه طی چند روز آینده مشخص نشود، به طور حتم وضعیت کادرفنی و بازیکنانی که باید سپیدرود را در لیگ دسته دوم همراهی کنند، نیز نامشخص خواهد بود.

وی افزود: به هرحال متولیان ورزش این استان و همچنین مسئولانی که هم اینک در باشگاه سپیدرود رشت حضور دارند باید هرچه زودتر تکلیف این تیم پرطرفدار را مشخص کنند تا وضعیت کادرفنی و بازیکنان سپیدرود نیز مشخص شود.

دیدار اظهار کرد: اما اگر این امر انجام نشود و همچنان شاهد فرصت شوزی باشیم ، باید در چند روز باقیمانده به آغاز رقابت های لیگ دسته دوم به دنبال کادرفنی و بازیکن برای سپیدرود باشیم و این تیم بدون هماهنگی و بدون گذراندن دوره بدنسازی، رقابت های لیگ دسته دوم را آغاز کند که به طور حتم این امر به هیچ وجه به صلاح این تیم پرطرفدار و قدیمی استان گیلان نیست.

 مدیر روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت در خاتمه بیان کرد:  به هرحال امیدواریم  با مشخص شدن وضعیت مالکیتی باشگاه سپیدرود رشت، به زودی وضعیت کادرفنی و بازیکنان این تیم مشخص شود تا سپیدرود با قدرت در لیگ دسته دوم حضور یافته و سرانجام بتواند دوباره به لیگ دسته اول صعود کند.

برچسب‌ها فوتبال رشت فدراسیون های ورزشی گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال رشت فدراسیون های ورزشی گیلان فوتبال رشت فدراسیون های ورزشی گیلان کادرفنی و بازیکنان سپیدرود اداره ورزش و جوانان گیلان وضعیت کادرفنی و بازیکنان تیم فوتبال سپیدرود رشت رقابت های لیگ دسته دوم لیگ دسته دوم لیگ دسته اول لیگ دسته چند خریدار طور حتم مشخص نیست نیز مشخص دوم حضور هم اینک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۸۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) آینده مبهم خودروهای نمادین؛ جیپنی‌ها به آخر خط رسیدند

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

فرارو- اولین جیپنی‌ها درست پس از جنگ جهانی دوم به خیابان‌های فیلیپین رفتند. این وسایل نقلیه پر سر و صدا و دودزا که در ابتدا از جیپ‌های باقی‌مانده آمریکایی ساخته می‌شدند به نماد ملی تبدیل شدند. هفت دهه بعد، این وسایل نقلیه رنگارنگ با یک تهدید وجودی ناشی از طرح جایگزینی آن‌ها با مینی‌بوس‌های مدرن مواجه شدند.

به گزارش فرارو، تعمیر آسان و سواری ارزان باعث شد تا این وسایل نقلیه از نظر اندازه و طول رشد کردند تا به ستون فقرات سیستم حمل و نقل کشور فیلیپین تبدیل شوند و مسافران و کالا‌ها را حمل کنند.

اما طرح دولت برای حذف تدریجی خودرو‌های جیپنی در تلاش برای نوسازی شبکه آشفته حمل و نقل عمومی کشور، آینده این خودرو‌های نمادین را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

لئونارد سارائو، ناظر عملیات سارائو موتورز، سازنده جیپنی، به خبرگزاری فرانسه گفت: این ضربه سنگینی بود.

سارائو موتورز یکی از اولین شرکت‌هایی بود که پس از اینکه بنیانگذار لئوناردو سارائو از رانندگی کالسکه دست کشید، برای ساخت وسایل نقلیه عمومی موتوری در اوایل دهه ۱۹۵۰، جیپنی را تولید کرد.

تولید در تاسیسات گسترده این شرکت خانوادگی در مانیل پایتخت فیلیپین در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ به اوج خود رسید و کارگران ۵۰ تا ۶۰ دستگاه جیپنی در ماه تولید می‌کردند.

تقاضا در دهه‌های بعد با در دسترس قرار گرفتن سایر گزینه‌های حمل و نقل شروع به کاهش کرد. تا سال ۲۰۱۴، سارائو موتورز کمتر از ۱۰ دستگاه جیپنی در ماه تولید می‌کرد.

اما راه اندازی برنامه حذف تدریجی جیپنی توسط دولت در سال ۲۰۱۷ بود که ترمز تولید را به شدت کشید.

سارائو، نوه سارائو پدر، گفت که نیروی کار به شدت کوچک شده و هر چهار تا شش ماه یک دستگاه جیپنی تولید می‌کند.

وی که ۳۱ سال دارد گفت: ما مشتریانی داشتیم که از دهه ۵۰ جیپنی می‌خریدند و ناوگان خود را بزرگتر می‌کردند.
با این برنامه جدید، تردید‌ها یا ترس‌های زیادی وجود دارد که اگر یک جیپنی کاملاً جدید بخرند، آیا هنوز هم می‌توانند چند سال بعد از آن استفاده کنند؟

سارائو گفت، سارائو موتورز می‌تواند جیپنی‌های مدرنی را تولید کند که توقعات زیست‌محیطی و ایمنی دولت را برآورده می‌کند، اما آن‌ها سه تا چهار برابر قیمت یک جیپنی معمولی هستند.

طی هفت سالی که از اجرای برنامه حذف تدریجی می‌گذرد، به دلیل اعتراضات و کووید-۱۹، اجرای آن تاخیر‌های متعددی داشته است.

اپراتور‌ها اکنون تا ۳۰ آوریل فرصت دارند به یک تعاونی بپیوندند و سپس به تدریج ناوگان خود را با وسایل نقلیه مدرن که ایمن تر، راحت‌تر و پاک‌تر هستند جایگزین کنند.

تعاونی‌ها می‌توانند به منابع مالی بانکی دسترسی داشته باشند و برای هر وسیله نقلیه یارانه دولتی دریافت کنند تا بار مالی دوره گذار کاهش یابد. اما رانندگان مخالف این طرح استدلال می‌کنند که خرید یک وسیله نقلیه جدید آن‌ها را در بدهی مدفون می‌کند و آن‌ها نمی‌توانند پول کافی برای بازپرداخت وام و امرار معاش خود به دست آورند.

جولیو دیموناهان، ۵۷ ساله، که یک جیپنی در مانیل اداره می‌کند و به یک تعاونی پیوسته، گفت: دستیابی به یک جیپنی مدرن برای ما دشوار است... ما نمی‌توانیم قیمت آن را بپردازیم.

او با اشاره به افزایش رقابت در خدمات حمل و نقل گفت: حتی الان هم خودر‌های ما به دلیل سود کمی که به عنوان اپراتور به دست می‌آوریم آسیب می‌بیند.

در حالی که جیپنی‌ها اکنون با اتوبوس‌ها، وانت‌ها و موتورسیکلت‌ها برای مسافران رقابت می‌کنند، اما همچنان یک منظره و صدای رایج در فیلیپین هستند.

جیپنی‌ها اغلب با رنگ‌آمیزی روشن و با اگزوزی که شبیه ترومپت به نظر می‌رسد، برای مسافران هزینه‌ای معادل ۱۳ پزو (۲۳ سنت) دارد و موتور‌های کامیون دیزلی دست دوم آن‌ها به راحتی قابل تعمیر است.

سارائو گفت: هنگامی که مشتری از ما یک جیپنی بخرد، هر مکانیک در استان‌ها یا مناطق دوردست می‌تواند آن را تعمیر کند. اما مینی‌بوس‌های مدرنی که دولت می‌خواهد آن‌ها را جایگزین کند، به فناوری‌های پیشرفته‌تر، با موتور‌های استاندارد اروپا یا موتور‌های الکتریکی، وای‌فای، دوربین مدار بسته و تهویه مطبوع مجهز هستند.

سارائو گفت که شرکت او نمی‌تواند با ظرفیت تولیدکنندگان خارج از کشور برای تولید انبوه وسایل نقلیه رقابت کند. اما او گفت که جیپنی‌های ساخت سارائو موتورز ارزان‌تر از مینی‌بوس‌های وارداتی هستند و کیفیت بالاتری دارند.
تئودورو کاپارینو، که به مدت ۳۵ سال رانندگی می‌کند، امیدوار است که دولت تصمیم بگیرد به جای جایگزینی آن‌ها با وسایل نقلیه ساخت چین، جیپنی‌های موجود را تعمیر کند.

در حالی که جیپنی به شکل فعلی ممکن است به پایان جاده نزدیک شود، سارائو گفت که امیدوار است ماهیت وسیله نقلیه زنده بماند. او می‌گوید: ممکن است بزرگ‌تر به نظر برسد، ممکن است وسیع‌تر و طولانی‌تر به نظر برسد، اما تا زمانی که ماهیت ظاهری یا روح جیپنی هنوز وجود دارد، من هنوز فکر می‌کنم که این جیپنی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس در دو گروه تمرین کرد ، وضعیت مبهم بیرانوند برای بازی با سپاهان
  • (ویدئو) آینده مبهم خودروهای نمادین؛ جیپنی‌ها به آخر خط رسیدند
  • برندکاپ فینالیست‌های خود را شناخت
  • بارسلونا مردد شد؛ چرا آینده ژائو فلیکس و ژائو کانسلو مبهم است؟
  • دستگيری عاملان نزاع دسته جمعی در کوهدشت
  • پرسپولیس حریف گربه سیاه نشد/ حضور یک تیم از لیگ دسته اول
  • استکی: وضعیت تیم امید بوکس مثل هندوانه در بسته است
  • صعود تیم مهاباد به دور دوم مسابقات بسکتبال لیگ دسته دو کشور
  • آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر
  • فیلم| آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر