Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: از مهرماه اگر شرایط لازم فراهم شود در نظر است که کلاس‌ها و آموزش حضوری باشد، ولی اطمینان خاطر می‌دهیم که تمام موارد مرتبط با نحوه فعالیت مدارس در ستاد استانی مقابله با کرونا مورد توجه قرار خواهد گرفت.

سیدعلی آقازاده ۱۵ شهریورماه در آیین نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید که به صورت نمادین در مدرسه قیام فرهنگیان اراک، برگزار شد، با بیان اینکه امسال سال تحصیلی به جهت شیوع بیماری کرونا با شرایط کاملا متفاوت، دو هفته زودتر آغاز می شود، افزود: کادر درمان به شدت در گیر بیماری هستند و حتی تعدادی از آنها در استان و کشور در اثر ابتلا به این بیماری در جریان خدمت رسانی، از دست رفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید علی آقازاده با تاکید بر اینکه همه مسئولان در استان مرکزی این اطمینان را به والدین می‌دهند که حتما رعایت ضوابط و شرایط و روش‌های بهداشتی در دستور کار قرار دارد و صورت احساس نگرانی برای دانش‌آموزان اجازه نخواهیم داد خطر ابتلا آنان را تهدید کند، گفت: این هفته تمامی مدارس در سطح شهرها به دلیل قرار گرفتن استان در شرایط هشدار اجازه برگزاری حضوری کلاس ها را ندارند ولی امروز به صورت نمادین مراسم آغاز سال تحصیلی را برگزار کردیم.

وی تصریح کرد: اطمینان می دهیم تا زمانی که ایمنی کامل و شرایط بهداشتی ۱۰۰ درصدی در مراکز آموزشی، جامعه و شهرها نباشد مراقبت های لازم را به عمل می آوریم، شرایط را رصد و گزارش‌ها را دریافت می‌کنیم تا مدارس در شرایط کاملا بهداشتی، ایمن و به دور از هرگونه خطر فعالیت داشته باشند.

آقازاده با اشاره به اینکه مسلما اثربخشی کلاس حضوری بیشتر است، اما در حال حاضر، چاره‌ای جز برگزاری غیرحضوری کلاس‌ها نداریم، گفت: از مهرماه اگر شرایط لازم فراهم شود در نظر است که کلاس‌ها و آموزش حضوری باشد، ولی اطمینان خاطر می‌دهیم که تمام موارد در ستاد استانی مقابله با کرونا مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان باید همپای معلمین خود در همه دوره‌های آموزشی به صورت حضوری و مجازی همکاری داشته باشند تا بتوانیم شرایط نگران‌کننده درباره بیماری کرونا را پشت سر بگذاریم، تا در آینده‌ای نزدیک مثل گذشته شرایط عادی در مدارس و کلاس‌ها حاکم شود.

استاندار مرکزی افزود: آموزش و پروش آمادگی دارد که شرایط به گونه‌ای مهیا شود که همه دانش آموزان در مدارس حاضر شوند ولی با توجه به وضعیت شیوع این بیماری باید همگی مراقب باشیم.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نیز در این آئین گفت: آموزش و تربیت نیروی انسانی کارآمد، اولویت توانمندسازی و بومی‌سازی اقتصاد ملی است و این مهم باید در تمام لایه‌های مختلف جامعه بویژه مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه نهادینه شود.

وی ادامه داد: توسعه پایدار، بالا رفتن نرخ بهروری و تولید ناخالص ملی و ارزش افزوده بالا تنها با سرمایه‌گذاری در بخش تولید محقق می‌شود و بالندگی این بخش نیز وابسته به سرمایه‌گذاری در آموزش نیروی انسانی کارآفرین و دلسوز است.

دری نجف آبادی اضافه کرد: ملت ایران باید با تمام توان از نعمت انقلاب اسلامی که به برکت خون مقدس شهدا، مجاهدت های امام راحل و منویات مقام معظم رهبری به بالندگی و اقتدار رسیده پشتیبانی کرده و در مسیر آرمان‌های این انقلاب حرکت کنند.

وی اظهار کرد: شکل‌گیری شخصیت نسل فردای ایران، در نظام آموزشی و به دست معلمان توانمند و خوش فکر است و باید اهدافی که برای تعالی نظام و اقتدار کشور ترسیم شده با آگاهی به نسل آتی منتقل شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: تکلیف نهادهای فرهنگی و آموزشی، ترویج فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) و تقویت همگرایی مذهبی و هویت ملی است و فرهنگیان باید با بهره‌گیری از روش‌های مشارکت جویانه گفتمان کارآمدی در این حوزه ایجاد کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس در شرایط کرونایی زنگ مهر اراك استان مرکزی استانی اجتماعی آموزش و پرورش استان مرکزی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۹۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتا نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، مهدی اسعد امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران، ۱۰ هزار کلاس درس فیزیکی با هزار و ۸۰۰ فضای آموزشی در استان وجود دارد، اظهار کرد: در استان حدود هزار کلاس نیاز است که ۵۰۰ کلاس درس نیازمند تخریب بازسازی و ۵۰۰ کلاس جدید نیز باید احداث شود.

وی ادامه داد: مصوباتی در سفر اول و دوم جذب شده است، اما هدف اداره نوسازی و توسعه مدارس جذب حداکثری خیرین مدرسه‌ساز در ایجاد فضاسازی ایمن برای دانش‌آموزان استان است.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: طرح شناسنامه فنی آموزشی، تربیتی و ورزشی که در سال ۹۱ و ۹۲ تهیه شده است که نیازمند به‌روزرسانی است، در حال حاضر به دلیل شاخص پراکندگی سرانه آموزشی در برخی از مناطق استان سرانه آموزشی بیشتر از سرانه کشوری و حتی در برخی مناطق استان کمتر از این مقدار است، به‌روزرسانی این شناسنامه فنی می‌تواند عدد سرانه فضاهای آموزشی را به‌صورت واقعی‌تر نشان دهد.

اسعد با اشاره به این که ۱۳ هزار واحد مسکونی در منظریه قرار دارد، تاکید کرد: در شهرک منظریه شهرکرد عدد سرانه در نقطه سیاه یعنی کمتر از سه متر مربع به ازای هر دانش‌آموز قرار دارد، در حال حاضر فقط سه مدرسه در این شهرک وجود دارد که این تعداد باید به ۱۶ مدرسه برسد.

وی اضافه کرد: در استان ما با توجه به شرایط آب‌وهوایی استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی فقط در زمینه وسایل گرمایشی صورت می‌گیرد و هدف از این استاندارسازی این است که دیگر شعله آتشی در مدارس وجود نداشته باشد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی، گفت: حدود ۱۰ هزار کلاس درس نیازمند استاندارسازی وسایل گرمایشی هستند که هشت هزار کلاس درس استاندارسازی شده است و در سال جاری در قالب طرح شهید عرب و اعتبارت دولتی حدود ۴۰۰ کلاس درس دیگر نیز استاندار سازی می‌شوند.

اسعد با اشاره به مدارس کانکسی در چهارمحال‌وبختیاری، ادامه داد: ۱۹ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که در قالب طرح شهید پناهی ده مدرسه در حال ساخت است و نه مدرسه دیگر به‌خاطر مشکل تملک زمین هنوز به صورت کانکسی هستند.

وی اظهار کرد: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتاً نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سفر اول ریاست جمهوری حدود ۲۶۰ میلیارد تومان و در سفر دوم ۶۰۰ میلیارد تومان به نوسازی مدارس اختصاص داده شد.

اسعد با اشاره به نوسازی سرویس‌های بهداشتی در مدارس گفت: در دوسال کرونا به زیر بنای مدارس به خصوص سرویس‌های بهداشتی لطمه‌های زیادی وارد شد، در سال ۱۴۰۲ یک بخشی از این سرویس‌های بهداشتی که دارای اولویت بودند، نوسازی و بهسازی شدند همچنین در حال حاضر هیچ‌گونه مدرسه فاقد سرویس بهداشتی وجود ندارد.

کد خبر 747891

دیگر خبرها

  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • به سلامت روان نیروهای وظیفه باید توجه ویژه‌ای شود
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی