Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک مقام مسئول گفت: به مدیرعامل شرکت فرودگاه ها پیشنهاد واگذاری رایگان فرودگاه ماهشهر را دادیم اما آنها به دلیل زیان ده بودن آن نپذیرفتند.

محسن آتش زمزم در واکنش به گزارش سازمان هواپیمایی کشوری به سانحه فرودگاه ماهشهر و واگذاری این فرودگاه تحت مالکیت وزارت نفت به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، اظهار داشت: ما دستور اکید از وزارت نفت داریم که فرودگاه‌های تحت مالکیت این وزارت خانه تحویل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بنده و مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، ۲ جلسه با سیاوش امیرمکری مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در این خصوص داشته‌ایم؛ به آنها اعلام کردیم که حاضریم فرودگاه ماهشهر را رایگان به شرکت فرودگاه‌ها اهدا کنیم چون متولی این صنعت (فرودگاهی) هم، شرکت فرودگاه هاست و ما در شرکت عملیات غیر صنعتی ماهشهر، موظف به تولید در حوزه پتروشیمی هستیم.

مدیرعامل شرکت عملیات غیر صنعتی ماهشهر افزود: در زمانی، نیاز بوده که در بندر ماهشهر فرودگاه تأسیس شود اما در حال حاضر که متولی حوزه فرودگاهی، شرکت فرودگاه هاست، ما نه تنها هیچ اصراری به نگهداری این فرودگاه نداریم، بلکه خودمان هم مُصرّیم که فرودگاه ماهشهر تحویل متولی اصلی صنعت فرودگاهی که شرکت فرودگاه هاست، شود؛ در عین حال ما هم در شرکت عملیات غیر صنعتی ماهشهر از این فرودگاه استفاده خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت ۹ فرودگاه ملکی در اختیار دارد که هر کدام از آنها، در اختیار یکی از واحدهای زیرمجموعه وزارت نفت است؛ یادآورد شد: به عنوان مثال فرودگاه ماهشهر در اختیار شرکت عملیات غیر صنعتی ماهشهر قرار دارد. یا مثلاً فرودگاه تأسیسات نفتی خارک زیر نظر شرکت پایانه‌های نفتی ایران اداره می‌شود؛ اصلان کاظم پور مشاور وزیر نفت در امور هوانوردی و فرودگاهی است و وی نیز پیگیر واگذاری همه فرودگاه‌های تحت مالکیت وزارت نفت به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بر اساس دستور وزیر نفت است.

آتش زمزم یادآور شد: متأسفانه شرکت فرودگاه‌ها این پیشنهاد ما را نپذیرفت که البته آنها هم توجیهات خودشان را داشتند؛ به خصوص که اکثر فرودگاه‌های کشور زیان ده هستند؛ از نظر شرکت فرودگاه‌ها، فرودگاه‌هایی هم که در اختیار وزارت نفت است، زیان ده هستند چرا که پروازهای این فرودگاه‌ها کم است.

وی تصریح کرد: ما برای نگهداری و اداره فرودگاه ماهشهر، سالانه ۲۰ میلیارد تومان از درآمد صنعت پتروشیمی بندر ماهشهر هزینه می‌کنیم که نشان می‌دهد نگهداری این فرودگاه، زیان ده است. علی رغم آنکه زمین و تأسیسات زیادی به فرودگاه ماهشهر اختصاص دارد، اما برای آنکه واگذاری آن به شرکت فرودگاه‌ها اتفاق بیفتد، به مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها پیشنهاد داده‌ایم تا این فرودگاه را همراه با کل تجهیزات آن به رایگان به آنها واگذار کنیم.

آتش زمزم گفت: حتی در مرحله بعدی به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران پیشنهاد دادیم تا علاوه بر واگذاری، هزینه نگهداری یک سال آن را هم تقبل کنیم تا شرکت فرودگاه‌ها بتواند به طور کامل در این فرودگاه مستقر شود.

وی بیان کرد: فرودگاه داری کار صنعت پتروشیمی نیست و باید شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران آن را تحویل بگیرد؛ هزینه‌های مربوطه را هم حاضریم پرداخت کنیم.
منبع: مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران شرکت عملیات غیر صنعتی ماهشهر شرکت فرودگاه ها فرودگاه ماهشهر مدیرعامل شرکت فرودگاه ما وزارت نفت زیان ده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات راه‌اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رضا نصیری افزود: راه اندازی آموزش‌های هوانوردی و خلبانی و تاکسی هوایی (ایرتاکسی) اولویت فرودگاه منطقه‌ای این شهرستان در سال جاری است.

وی اضافه کرد: با توجه به امکانات و زیرساخت‌های لازم این فرودگاه برگزاری دوره‌های آموزش هوانوردی و خلبانی از طریق مسئولان مربوطه در دست پیگیری است که با راه اندازی آنها تعداد پروازها و جایگاه فرودگاه گناباد افزایش می‌یابد.

تاکسی‌های پرنده تا یک سال دیگر در دبی مسافر می‌گیرند

فرماندار گناباد ادامه داد: به موازات برقراری دوره‌های آموزش هوانوردی، راه اندازی رشته‌های مرتبط در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد نیز از طریق مسئولان این دانشگاه در سطوح کشوری به عنوان یک اولویت مهم در حال پیگیری است.

نصیری با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری مذهبی و وجود تعدادی از بقاع متبرکه و مرقد برادران امام رضا (ع) در گناباد و از طرفی قابلیت‌ها و زیرساخت‌های گردشگری سلامت، بیان کرد: راه اندازی تاکسی هوایی در این مسیر موجب رونق بیشتر فرودگاه منطقه‌ای گناباد و منطقه خواهد شد.

او با اشاره به پتانسیل‌های اقتصادی و صنعتی و معدنی و کشاورزی گناباد تصریح کرد: می‌توان از فرصت راه اندازی فرودگاه این شهرستان برای تبدیل گناباد به عنوان بندرخشک و بارانداز کالای شرق کشور استفاده کرد که این مساله در رونق اقتصادی منطقه نقش مهمی دارد.

فرماندار گناباد تاکید کرد: افزایش تعداد پروازهای فرودگاه گناباد از یک روز به ۲ تا ۳ روز در هفته در دست بررسی است.

نصیری اظهار کرد: این مسائل در قالب یک طرح در دست تهیه و جهت بررسی بیشتر و اتخاذ راهکارهای مقتضی به وزیر راه و شهرسازی و شرکت فرودگاه‌های کشور ارسال می‌شود.

کد خبر 848609 برچسب‌ها دبی گناباد هواپیما - فرودگاه ایران خبر مهم خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس مشهد

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • هشدار درباره تاثیر اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی بر امنیت ناوبری هوایی لبنان
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • راه اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • جزئیات راه‌اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود