Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صداوسیما که همراه با وزیر آموزش و پرورش با حضور در شبکه آموزش مدرسه تلویزیونی ایران را افتتاح کردند، اعلام کرد که تمام دروس برای استفاده دانش آموزان در سایت تلوبیون ذخیره می‌شود. به گزارش گروه اجتماع خبرگزاری دانشجو، مدرسه تلویزیونی ایران با حضور عبدالعلی علی عسکری رئیس صداوسیما و حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش همزمان با بازگشایی مدارس افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی عسکری در بخشی از صحبتهایش گفت: در برهه شیوع کرونا ما ورود کردیم و در کنار وزیر محترم آموزش و پرورش بودیم تا بتوانیم کمکی کنیم.
وی ادامه داد: زمانی که موضوع کرونا پدید آمد، از لحظات اول احساس کردیم که بار سنگینی بر روی دوش رسانه ملی است.

رئیس صداوسیما اظهار کرد: کار‌های مختلفی را آغاز کردیم؛ در لحظه‌ای که تعطیلی مدارس را اعلام کردند ما مسئولیت بیشتری را روی دوش خود احساس کردیم تا به فوریت این خلاء را پر کنیم. به کمک وزارت آموزش و پرورش معلمان و استادان در زمان کوتاه این اقدام انجام شد.

وی عنوان کرد: در این مدت تلوبیون را مامور کردیم تا کلاس‌ها را ساماندهی کند تا اگر دانش آموزان نیاز به تکرار مطالب داشتند دوباره بتوانند تماشا کنند. تا پایان سال تحصیلی تمام دروس در سایت تلوبیون ذخیره خواهد شد.

علی عسکری ادامه داد: آموزش در حال حاضر با زمان ما زمین تا آسمان متفاوت است چراکه در حال حاضر امکانات شرایط مدارس بهتر است البته برخی از مدارس ما نیز مشکلاتی دارند.

رئیس صداوسیما بیان کرد: بعد از تمام شدن بیماری کرونا شاید مسیر مدرسه تلویزیونی را ادامه بدهیم و در جهت عدالت آموزشی این گام را برداریم.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش هم در آیین افتتاح مدرسه تلویزیونی گفت: زمانی که ایده مدرسه تلویزیونی را مشاهده کردم فرمایش امام خمینی (ره) را به یاد آوردم که فرمودند: ایران را سراسر مدرسه کنید.

وی ادامه داد: یکی از مزیت‌های مدرسه تلویزیونی این است که همه در درون خانواده محیطی برای توسعه یادگیری دارند.

حاجی میرزایی گفت: سرعت واکنش کشور‌ها خیلی اهمیت دارد و رسانه ملی ما کمتر از یک هفته بعد از تعطیلی مدارس با تمام انرژی فعالیت مدرسه تلویزیونی را شروع کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به خاطره‌ای از زمان کودکی خود گفت: ما پشت نیکمت‌های کوچک و پر از حکاکی و یادگاری می‌نشستیم، اما امروز امکانات و ظرفیت‌های بالایی را در مقایسه با گذشته داریم و امیدوارم دانش آموزان قدر آن را بدانند

محلا غفاری، فرزند شهید حسن غفاری از شهدای مدافع حرم که سال ۹۴ در درعای سوریه به درجه رفیع شهادت نائل شد، چکش زنگ مدرسه را به علی عسکری و حاجی میرزایی داد تا زنگ مدرسه تلویزیونی ایران را به صدا درآورند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مدرسه صداوسیما تلویبیون وزیر آموزش و پرورش مدرسه تلویزیونی حاجی میرزایی علی عسکری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود/جدول دروس تغییر می‌کند
  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود