Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@03:05:35 GMT

اجرای پروتکل های بهداشتی در مدارس شدنی نیست

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۰۸۵۸

اجرای پروتکل های بهداشتی در مدارس شدنی نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، پیام آزاده، افزود: بازگشایی مدارس، آموزش حضوری یا غیر حضوری این روزها چالش پیش روی میلیون ها دانش آموز و خانوادهای آنها است. تصمیمات شتابزده و به دور از علم و منطق برخی مسئولین همیشه موجبات نگرانی خانواده ها را فراهم کرده است اما این روزها نگرانی خانواده ها که تاکنون درگیر بیماری کرونا، خانه نشینی، مشکلات مالی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، بوده اند با خبر یکباره بازگشایی مدارس و الزام آموزش حضوری دانش آموزان، افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: آموزشی که تا دیروز قرار بود در شرایط قرمز به صورت مجازی برگزار شود یکباره معلوم نیست بر اساس کدام عقل و منطقی و تدارک یک شبه کدام امکاناتی به صورت حضوری قرار است اجرا شود. در حالی که ستاد مبارزه با کرونا در تهران و بسیاری از استان ها وضعیت قرمز اعلام کرده است. 

آزاده گفت: بی نظمی و عدم هماهنگی بین ستاد ملی مبارزه با کرونا و آموزش و پرورش موجبات به هم ریختگی و افزایش فشار روانی میلیون ها خانوار ایرانی را که نگران سلامتی فرزندان خود هستند، افزایش داده است . نگرانی اولیای دانش آموزان بر خلاف مسئولین در حالی است که همه صد در صد یقین دارند در صورت بازگشایی مدارس پروتکل های بهداشتی به طور کامل نه از طرف مدرسه و نه از طرف همه دانش آموزان رعایت نخواهد شد و همه در واقع تصور می کنند که فرزندانشان را به قربانگاه می فرستند.

وی افزود: در حالی که این روزها بسیاری از جلسات مهم در کشور به صورت مجازی و غیر حضوری برگزار می شود ، این تردید را برای مردم به وجود می آورد مسئولینی که قادر به رعایت و اجرای پروتکل های بهداشتی در یک جلسه که با حضور تعدادی بزرگسال و در زمان و مکان محدودی برگزار می شود نیستند، چطور ممکن است بتوانند بچه ها را در ساعت های متمادی و در طول چند ماه ملزم به اجرای دستورات و پروتکل های بهداشتی کنند. 

آزاده گفت: سوال های پیش روی خانواده ها که این روزها ذهنشان را به چالش کشیده است این است  که آیا جان مسئولین بالا دست از فرزندان ما و معلم ها عزیز تر است. چرا آنچه را بر خود نمی پسندید برای فرزندان ما بخشنامه می کنید. آیا شما قادر به تامین مواد لازم بهداشتی برای مدارس هستید. آیا هر نیم ساعت یکبار همه کلاس ها ضد عفونی می شوند. آیا در عرض یک شب برنامه ریزی کامل برای حضور و تقسیم ساعت های کلاس های ۴۰ نفره در یک مدرسه با ۴۵۰ دانش آموز انجام شده است. با کدام معلم و کادر آموزشی قرار است هم در مدرسه آموزش حضوری داشته باشیم هم در خانه آموزش غیر حضوری. شما که در برخی مدارس حتی در پرداخت پول آب و برق مدرسه بودجه کافی ندارید و دست به دامن انجمن اولیا و مربیان می شوید آیا قادر به تامین هزینه های بهداشتی مدارس هستید.

وی افزود: آیا دانش آموزان و کادر آموزش شما از بیمه لازم برای تامین هزینه های این بیماری مهلک برخوردار هستند. این سوال ها و صدها سوال دیگر این روزها ذهن میلیون ها ایرانی را درگیر کرده است در حالی که هیچکدام از مسئولین خود را ملزم به پاسخگویی منطقی به آنها نمی دانند و با مصاحبه ها و ضد و نقیض گویی ها و ادعاهای غیر کارشناسانه و غیر واقعی بر طبل خواسته های غیر منطقی و کارشناسی نشده خود می کوبند که با این کار هم سلامت جسمانی و هم امنیت روانی جامعه را از بین می برند . 

آزاده گفت: بیایید تا علاج واقعه پیش از وقوع کنیم و اجازه ندهیم تا یک بار دیگر خطای انسانی فاجعه ای بزرگ بیافریند. فاجعه ای که منجر به مرگ هزاران کودک و معلم و خانواده های بی گناه آنها و در گیری هر چه بیشتر کادر درمان می شود. مدافعین سلامت  که بایستی دست و بازوی آنها را به خاطر ایثارگری در مبارزه با این ویروس منحوس بوسید، خسته تر از آن هستند که بخواهند در مقابل این بی تدبیری مسئولین مجددا بسیج شوند، پس اگر دلتان به حال فرزندان ما نمی سوزد، لااقل به این فرشته های سلامت رحم کنید.

کد خبر 5016077

منبع: مهر

کلیدواژه: آغاز سال تحصیلی پیام آزاده ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سیما سادات لاری واکسن آنفلوانزا سازمان غذا و دارو کووید 19 روز داروساز سعید نمکی داروسازی انسولین دانشگاه علوم پزشکی تهران آمار کرونا تغذیه علیرضا زالی پروتکل های بهداشتی دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۰۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • مسئولان تلاش کنند معلمان دغدغه‌ای به جز آموزش نداشته باشند
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • تئاتر زمین پاک در مدارس یزد اجرا شد
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت