Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@13:48:56 GMT

تامین آرامش روانی کودکان در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۱۷۹۸

تامین آرامش روانی کودکان در دوران کرونا

ایسنا/فارس رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری شیراز با اشاره به لزوم مراقبت کامل از کودکان در شرایط حاکمیت کروناویروس، راه‌هایی برای تامین آرامش کودکان در این شرایط مطرح کرد.

دکتر لیلا رازقیان گفت: درک کودکان از کرونا با بزرگسالان متفاوت است و باید بدانیم که کودکان اغلب از بزرگسالان در مورد درک جهان استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل معرفی این بیماری به کودکان از سوی بزرگسالان اهمیت ویژه ای دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از علوم پزشکی شیراز، رازقیان افزود: کودکان و بزرگسالان برای تکمیل و تفسیر اطلاعاتشان در مورد کووید ۱۹ به آگاهی بخشی نیاز دارند و والدین قبل از صحبت با کودک باید آمادگی این را داشته باشند که اطلاعات دقیق را با زبانی ساده برای کودک توضیح دهند.

این روانپزشک خاطرنشان کرد: بزرگسالان می توانند به کودکان بگویند که بیشتر بچه ها در مواجهه با کرونا تنها اندکی بیمار می شوند تا از این طریق از اضطراب آنها بکاهند.

وی ادامه داد: یکی از معضلات فعلی خانواده ها بسته شدن مدارس و محیط های آموزشی کودکان است. نبود امکان برقراری ارتباط اجتماعی برای کودکان اضطراب زا است و این اختلال در زندگی روزمره باعث ایجاد نگرانی هایی می شود؛ مانند اینکه آیا دوستانشان هنوز با آنها دوست هستند یا نه؟

رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری شیراز گفت: احساس نداشتن امنیت و سردرگمی در کودکان کم سن و سالدیگر آسیب هایی است که در این ایام کودکان را تهدید می کند.

او ادامه داد: باید از کودک بخواهیم احساسات خود را بیان کند و درباره حس خود در مورد دوری از دوستانش صحبت کند. باید کمک کرد کودک با تلفن و دنیای مجازی با دوستانش روابط خود را حفظ کند. باید به کودک این امیدواری را داد که شرایط فعلی موقتی است و بالاخره مردم پس از گذشت دوران بیماری به زندگی عادی بازمی گردند و روابط اجتماعی آغاز می شود.

رازقیان گفت: کودکان در مواجهه با استرس ها، واکنش های متفاوتی نسبت به بزرگسالان دارند و ممکن است با علائمی مثل وابستگی بیش از حد، عصبی شدن و بدخلقی احساسات خود را بروز دهند. در این شرایط والدین باید کنجکاوانه در مورد احساسات آنها پرس و جو کنند.

این روانپزشک گفت: می توان از کودک خواست که درباره احساسات خود بنویسد و یا نقاشی بکشد. باید به طور مداوم به کودک اطمینان داد که بزرگترها در تلاش هستند به کودکان رسیدگی کنند. در زمینه رعایت مسائل بهداشتی نیز در درجه اول باید والدین الگویی برای کودکان باشند و به کودک یادآوری کنند که مرتب دست خود را بشوید و از ماسک استفاده کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علوم پزشکی شیراز کودکان و کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۱۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش روز جهانی اتیسم در رشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ داوود قیصر نژاد رییس هیات مدیره انجمن حامیان اتیسم گیلان در این مراسم با اشاره به اینکه ۳۵۰ کودک اتیسیمی تحت پوشش این انجمن هستند گفت: به این کودکان در ۲۰ رشته ورزشی، هنری و آموزشی خدمات ارائه می‌شود.
وی بیشترین چالش خانواده‌های اتیسمی را کمبود امکانات آموزشی برای کودکان اتیسم و نبود مجتمع نگهداری از این کودکان و مشاغل برای بزرگسالان اتیسمی عنوان کرد.
اتیسم یا اختلال خود درماندگی نوعی اختلال روانی – ذهنی است که بعد از ۱۲ ماهگی قابل تشخیص است.
اگرچه عوامل ژنتیکی، ازدواج خانوادگی، سن بالای مادر و مشکلات دوران بارداری در ابتلا به اتیسم موثر است، اما هنوز علت اصلی ابتلا به اتیسم مشخص نیست.
در گیلان بیش از ۷۰۰ کودک و بزرگسال مبتلا به بیماری اتیسم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت