Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، فروردین امسال بود که رئیس‌جمهور با اعلام هزینه‌های سنگین کرونا که دولت نمی‌تواند از محل منابع بودجه‌ای از پس آن برآید، خواستار برداشت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برای اختصاص به وزارت بهداشت و البته بخشی از آن برای بیمه بیکاری شد.

طولی نکشید که مقام معظم رهبری با این درخواست موافقت کردند و بعد از آن در اردیبهشت‌ماه اولین مرحله از تبدیل یورو به ریال انجام و از سوی بانک مرکزی به خرانه واریز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان زمان بود که نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که طی جلساتی که با وزارت بهداشت داشته‌اند قرار بر این شده تا ۴۲۰۰ میلیارد تومان به ۱۵ برنامه وزارت بهداشت و درمان اختصاص پیدا کنند و در کنار آن ۱۲۸۶ میلیارد تومان هم به بیمه بیکاری اختصاص پیدا کرد.

اما گزارشی که در روزهای اخیر سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد نشان داد که همچنان رقم پرداختی از منابع صندوق توسعه ملی حدود ۵.۶ هزار میلیارد تومان بوده که تفاوت چندانی با رقم اردیبهشت‌ماه نداشته است.

این در حالی است که به تازگی نمکی وزیر بهداشت و درمان با انتقاد از وضعیت موجود نسبت به تامین هزینه‌های کرونا اشاره‌ای به دریافت مبلغ  از محل صندوق توسعه ملی داشته و گفته که در ۷ ماه گذشته از یک میلیارد دلار تخصیصی کمتر از ۳۰ درصد آن را دریافت کرده‌اند.

 وی البته مقایسه‌ای با کشور انگلیس داشته و گفته آنها در بخش سلامت در این مدت بیش از ۲۲ میلیارد دلار هزینه کرده و علاوه بر دریافت پاداش قابل توجه از سوی پزشکان و پرستاران و کادر بهداشتی این کشور در پایان ماه مطالبه‌ای ندارند، اما وزیر در مقابل کادر بهداشت و درمان اعلام شرمساری کرده و گفته که  ماه‌هاست مطالبات آنها مانده و پرداخت نشده است.

باید یادآور شد حدود ۵ ماه پیش که مجوز برداشت یک میلیارد یورویی از صندوق توسعه ملی صادر شد قیمت یورو  در سامانه نیما حدود ۱۵ هزار تومان بود و  اگر دولت در همان زمان معادل ریالی را به طول کامل از بانک مرکزی دریافت می‌کرد حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان باید به خزانه واریز و در اختیار وزارت بهداشت و و بخشی برای بیمه بیکاری صرف می شد، اما فقط ۵.۶ هزار میلیارد تومان تاکنون پرداخت شده که بخشی از آن نیز به بیمه بیکاری اختصاص دارد و در اختیار وزارت بهداشت نیست.

اما اکنون قیمت یورو در سامانه نیما به حدود ۲۵ هزار تومان رسیده که اگر تاکنون فقط ۳۰درصد یک میلیارد یورو به ریال تبدیل شده باشد برای باقی آن یعنی احتمالا حدود ۷۰۰هزار یوروی دیگر باید نزدیک به ۱۷ هزار میلیارد تومان دیگر به ریال تبدیل و به خزانه واریز شده و عمدتا در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.

این در شرایطی است که این اتفاق نیفتاده و بعد از مدت‌ها درخواست وزارت بهداشت و کادر درمان برای پرداخت معوقات و فوق‌العاده‌های ویژه این بخش هنوز سازمان برنامه و بودجه و سایر دستگاه‌های مربوطه نتوانسته‌اند پاسخگویی کاملی در این رابطه داشته باشند. البته نوبخت چندی پیش وعده داد که از مهرماه پرداخت کارانه ماهانه و موقعات کادر درمان ازسر گرفته خواهد شد و اخیرا نیز اعلام کرده که به‌زودی خبرهای برای آنها دارد.

به هر صورت لازم است دستگاه‌های مربوطه از جمله سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی در رابطه با سرنوشت مجوز یک میلیارد یورویی برداشت از صندوق توسعه ملی برای اختصاص به حوزه درمان با گذشت پنج ماه توضیح شفافی ارائه کرده و پاسخگوی کادر درمان باشند.

کد خبر 546476 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران بودجه کل کشور ارز - صندوق توسعه ملی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران بودجه کل کشور ارز صندوق توسعه ملی سازمان برنامه و بودجه هزار میلیارد تومان یک میلیارد یورو صندوق توسعه ملی وزارت بهداشت بهداشت و درمان بیمه بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۲۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت؛ قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران

به گزارش خبرنگار مهر، در معاملات امروز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) مرکز مبادله ارز و طلای ایران هر اسکناس دلار آمریکا به ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان و نرخ حواله دلار نیز به ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان رسیده است.

قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران به ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان رسیده است.

از سوی دیگر اسکناس درهم امارات ۱۲ هزار و ۶۶ تومان ارزش‌گذاری شده و نرخ حواله درهم نیز ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان است.

برای مشاهده نرخ رسمی ارز و طلا به سایت مرکز مبادله ایران به نشانی « www.ice.ir» مراجعه کنید.

کد خبر 6093035 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله ایران
  • سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت؛ قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • رِندی پیمان معادی در «افعی تهران»/ اشکال این اتاق درمان کجاست؟
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد