Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-02@21:58:47 GMT

تصویب رشته حج در حوزه علمیه

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۳۱۹۱

تصویب رشته حج در حوزه علمیه

معاون آموزش حوزه‌های علمیه از تصویب رشته تخصصی حج در سطح سه و چهار در درختواره دانش حوزه‌های علمیه خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، دومین هم‌اندیشی افزایش بهره‌وری آموزش زائران و کارگزاران حج و زیارت از سوی مدیریت آموزش بعثه مقام معظم رهبری با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و با حضور مسؤولان آموزشی مراکز علمی و حوزوی (داخلی و بین‌المللی) در قم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نواب گفت: یکی از رسالت‌های اصلی بعثه مقام معظم رهبری افزون بر توجه به مسائل آموزشی و مناسک زائران، تقویت بُعد معارفی و اصلاح رفتاری و اخلاقی زائران است، از این‌رو پیگیری می‌شود با استفاده از ظرفیت و توانمندی حوزه علمیه، این بخش ارتقا یابد.

او افزود: ظرفیت عظیمی در حوزه علمیه وجود دارد که به دنبال آن هستیم با برگزاری جلسات هم‌اندیشی و هم‌افزایی در راستای ارتقای برنامه‌های آموزشی و معرفتی از این میراث بزرگ به خوبی استفاده کنیم، از این‌رو از همه عزیزان در حوزه علمیه می‌خواهیم که برای غنی کردن مسائل آموزشی و معرفتی زائران ما را یاری رسانند.

سرپرست حجاج ایرانی ادامه داد: اینکه به مناسک زائران در حج توجه بیشتری شود، لازم است، اما کافی نیست، زیرا سایر امور زائران هم اهمیت خاص خود را دارد که باید متناسب با آن اقدامات لازم را انجام داد و از ظرفیت‌های مختلف علمی و  آموزشی حوزوی در این بخش استفاده کرد.

او یادآور شد: امروز شیوه بیان مناسک برای زائران بسیار مهم است، از این‌رو باید با استفاده از ابزار و لوازم و همچنین تکنیک‌های جدید آموزشی به روحانیان کاروان‌ها در نحوه بیان و آموزش به زائران بیشتر بهره گرفت.

معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری نیز گفت: آموزش روحانیان کاروان‌ها از اهمیت خاصی دارد، به همین منظور بعثه مقام معظم رهبری به دنبال آن است که از دیدگاه و نظرات همه کارشناسان و مسئولان آموزشی حوزوی در این خصوص بهره بگیرد.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی رستم‌نژاد، معاون آموزش حوزه‌های علمیه اظهار کرد: در حال حاضر در درختواره دانشی در حوزه‌های علمیه ۳۹۱ رشته‌ تخصصی تصویب شده است که یکی از آن‌ها رشته تخصص حج در مقطع سطح سه و چهار است و این کار می‌تواند در تعامل با حوزه حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری موثر باشد.

در این جلسه معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران، معاون آموزش جامعه المصطفی العالمیه، مدیر مراکز و مدارس تخصصی حوزه علمیه قم، معاون مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، سرپرست معاونت آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا، رییس پژوهشکده حج و زیارت و مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق حضور داشتند که به بیان دیدگاهشان درباره آموزش زائران پرداختند.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: حوزه های علمیه سرپرست حجاج ایرانی رشته حج بعثه مقام معظم رهبری حوزه های علمیه معاون آموزش حوزه علمیه حج و زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۳۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رحمت‌الله مرزوقی» از حوزه شیراز و زرقان به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی مجلس آینده را چگونه پیش‌بینی می‌کنید گفت: مجلس آینده از حیث آرا و افکار و جناح‌بندی‌ها مجلسی با تنوع آرا خواهد بود و گروه‌های مختلف سیاسی به خصوص از جناح اصولگرا از جمله جمنا، شانا، مصاف، پایداری و … در آن حضور خواهند یافت و مجلسی متکثر خواهد بود و با تعیین تکلیف مابقی نماینده‌ها این تنوع و نامتجانسی بیشتر نیز خواهد شد.

رحمت الله مرزوقی یکی از چالش‌های ابتدای مجلس آتی را انتخاب رئیس مجلس و هیأت رئیسه دانست و گفت: البته اگر این تنوع سبب تأمین منافع مردم و نظام شود به خودی خود مثبت ارزیابی می‌شود.

۲۰ میلیون دانش‌آموز و دانشجو ظرفیت عظیمی برای توسعه کشور است

وی با اشاره به مهم‌ترین موضوعاتی که با توجه به حوزه تخصصی‌اش باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد در پاسخ به این سوال که اولویت شما در مجلس آینده حضور در کدام کمیسیون خواهد بود گفت: با توجه به تخصص بنده که بیشتر در حوزه علمی و پژوهشی است و به سبب اینکه حل بسیاری از مشکلات کشور را در نظام آموزشی و در آموزش و تربیت صحیح می‌دانم عضویت در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی را ترجیح می‌دهم زیرا حدود ۲۰ میلیون دانش‌آموز و دانشجو در کشور حضور دارند.

وی افزود: سیاست‌گذاری‌های آموزش و پرورش و تحقیقات بر اساس برنامه هفتم توسعه اصل نوزدهم و بیستم باید به سمتی برود که آنجاهایی که لازم است کمیسیون آموزش و تحقیقات طرح‌هایی ارائه بدهد و یا لوایحی برای بهبود وضعیت آموزشی کشور، معیشت فرهنگیان و معلمان و دانش‌آموزان و دانشجویان تنظیم کند و در جهت رفع نیازهای این قشر عظیم دانشگاه‌های مختلف گام بردارد تا دولت نیز ملزم به حمایت بیشتر از این جامعه بزرگ علمی شود.

مرزوقی اضافه کرد: تأسیس دانشگاه‌هایی که در عرصه‌های مختلف بتواند از ظرفیت عظیم انسانی ما استفاده کند و تنظیم رابطه صحیح بین دانشگاه با صنعت و بازار کار و حمایت از رشته‌های جدید و کارآمد نیز از جمله مواردی است که پیگیری خواهم کرد زیرا اگر وضعیت آموزشی کشور اصلاح شود بسیاری از بخش‌ها کارامدتر خواهند شد.

مهمترین چالش استان فارس مساله آب است

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی دوازدهم از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان مهمترین چالش استان فارس را مساله آب دانست و گفت: چون فارس استان کشاورزی است باید اقداماتی که در این خصوص صورت گرفته را پیگیری کرد.

وی افزود: در حوزه صنعت نیز انتظاراتی وجود دارد که محقق نشده و با توجه به اینکه بیش از ۳۰ ماده معدنی در استان فارس وجود دارد باید اقدام به کشف و استفاده علمی و کاربردی از این ذخایر عظیم برای توسعه استان کرد.

مرزوقی افزود: علاوه بر همه این‌ها فارس ظرفیت‌های فرهنگی عظیم و مفاخر بین‌المللی بسیاری دارد که این ظرفیت شگرف نیز باید در مسیر توسعه استان و معرفی ظرفیت‌های آن به تمام دنیا قرار گیرد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش کشور افزود: در عرصه‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری و در حوزه درمانی و سلامت پتانسیل عظیمی در استان فارس وجود دارد که باید شناسایی و استفاده شود تا مسیر توسعه فراهم گردد.

رحمت الله مرزوقی خاطرنشان کرد: انجام این امور نیاز به همگرایی و انسجام میان ۱۸ نماینده مجلس استان فارس دارد و ابتدا باید نیازهای استان شناسایی و سپس بر اساس ظرفیت‌های استان اقدام به رفع آنها شود.

وی در پایان گفت: برنامه جامع راهبردی توسعه استان فارس باید با راهبری نماینده عالی دولت در استان و نمایندگان مجلس، همه بخش‌ها و ظرفیت‌ها را با توجه به هر شهرستان بررسی کرده و منجر به توسعه متوازن استان شود.

کد خبر 6093899

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین