Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش جدید بر اساس داده‌های جمع‌آوری شده از اعتراضات علیه نژادپرستی و همچنین خشونت پلیس در آمریکا، نشان می‌دهد قریب به اتفاق این اعتراضات مسالمت‌آمیز بوده است.

به گزارش مشرق، طبق گزارشی جدید که خشونت سیاسی در آمریکا را پیگیری می‌کند، بخش اعظم هزاران اعتراضی که تابستان امسال علیه نژادپرستی در آمریکا برگزار شد، صلح‌آمیز بوده و بیش از ۹۳ درصد آن‌ها آسیب جدی به مردم یا خسارت به اموال را به همراه نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: یک پلیس در تیراندازی کلیولند آمریکا کشته شد

طبق همین گزارش، اما دولت آمریکا رویکرد «سرکوبگرایانه» را در مقابل معترضان در پیش گرفته و در اغلب موارد از زور علیه معترضان مسالمت‌جو استفاده می‎کند. بنابر این گزارش، علاوه بر این برخوردها، روندی نگران‌کننده از خشونت و ارعاب مسلحانه از سوی بازیگران منفرد وجود داشته که شامل ده‌ها مورد حمله با خودرو به جمعیت معترضان در سراسر این کشور بوده است.

داده‌های جدید درباره اعتراضات آمریکا و پاسخ دولت آمریکا را ACLED سازمان غیردولتی متخصص در زمینه جمع‌آوری داده‌های مرتبط با خشونت سیاسی و ناآرامی در سراسر جهان، با همکاری ابتکارعمل Bridging Divides دانشگاه پرینستون جمع‌آوری کرده است.

ببینید: فیلم/ پورتلند آمریکا در صدمین روز اعتراضات

این سازمان همچنین پروژه جدیدی را برای نظارت بر بحران ایالات متحده به راه انداخته و اعلام کرده که آمریکا در معرض خطر شدید خشونت سیاسی و بی‌ثباتی در روزهای مانده به انتخابات ۲۰۲۰ این کشور قرار دارد.

بنابر گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، نتایج این تحقیق در تضاد کامل با ادعاهای دولت ترامپ است که به طور گسترده از سوی «فاکس نیوز» و سایر رسانه‌های راست‌گرای آمریکا منتشر می‌شود مبنی بر این که معترضان خشن چپ‌گرا و "تروریست‌های داخلی" در حال تاراج آمریکا هستند.

 مدیر تحقیقات و نوآوری این سازمان در گفت‌وگو با گاردین در خصوص این تحقیق گفت: برخی اعتراضات خشن وجود داشته و آن‌ها بازتاب زیادی در رسانه‌ها دارند، اما اگر به همه اعتراضات نگاه کنید، اغلب آن‌ها صلح‌آمیز هستند.

بین اواخر ماه می تا پایان ماه آگوست، محقیقان ACLED و دانشگاه پرینستون آمریکا ۷ هزار و ۷۵۰ مورد اعتراض مرتبط با جنبش «جان سیاه‌پوستان با ارزش است» را در دو هزار منطقه مختلف آمریکا به ثبت رساندند. آن‌ها همچنین بیش از هزار اعتراض مرتبط با همه‌گیری «کووید-۱۹» را ثبت کردند. حدود یک سوم اعتراضات مرتبط با کرونا در خصوص بازگشایی مدارس بوده که همه آن‌ها صلح‌آمیز بوده است.

بنابر این گزارش، مقامات دولتی اغلب در اعتراضات ضد نژادپرستی در مقایسه با سایر اعتراضات مداخله می‌کردند و در این اعتراضات از گاز اشک‌آور، گلوله‌های لاستیکی و اسپری فلفل استفاده می‌کردند یا معترضان را باتون هدف ضرب و جرح قرار می‌دادند. محققان ۳۹۲ رخدادی را ثبت کردند که در آن‌ها مقامات دولتی علیه معترضان به خشونت دست زدند.

تابستان امسال خبرنگاران هم در ۱۰۰ مورد مختلف در ده‌ها ایالت آمریکا هدف خشونت نیروهای دولتی قرار گرفتند. یک خبرنگار هنگام پوشش اعتراضات مرتبط با قتل «جورج فلوید» شهروند سیاه‌پوست آمریکایی در مینیاپولیس بر اثر اصابت گلوله لاستیکی به چشمش، بینایی خود را از دست داد.

این در حالی بوده که بنابر یافته‌های این گزارش، مداخله خشن نیروهای دولتی از شدت اعتراضات نکاسته و بخصوص در پورتلند مداخله مقامات فدرال تنها اوضاع را بدتر کرده و اعتراضات به خشونت کشیده شده را از ۵۳ درصد به حدود ۶۲ درصد رسانده است.   

همچنین حضور افراد مسلح در دست‌کم ۵۰ اعتراض در تابستان امسال در آمریکا ثبت شد. محققان نوشتند: مجرمان منفرد که در برخی موارد با گروه‌های نفرت‌پراکن مثل کوکلوس‌کلان (سازمان حامی برتری نژاد سفید) مرتبط بودند، مرتکب ده‌ها مورد حملات با خودرو در سراسر آمریکا شدند.

از اوایل خرداد ماه و پس از اقدام افسر پلیس «مینیاپولیس» ایالت «مینه‌سوتا» در قتل «جورج فلوید» شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکا از طریق فشردن زانو بر روی گردنش به مدت ۹ دقیقه، اعتراضات سراسری علیه خشونت پلیس آمریکا از شهر مینیاپولیس آغاز شد و به دیگر شهرهای آمریکا و حتی کشورهای دیگر نیز گسترش یافت و تاکنون نیز در برخی مناطق ادامه داشته و هر بار با کشته شدن یک شهروند سیاه‌پوست دیگر در آمریکا شعله‌ورتر شده است.

ترامپ با شورشی و غارتگر توصیف کردن معترضان به نژادپرستی و خشونت پلیس آمریکا، علیه آن‌ها از نیروهای ویژه و گارد ملی استفاده کرده و آن‌ها را به استفاده بیشتر از این نیروها برای سرکوبشان تهدید می‌کند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین پلیس آمریکا آمریکا اعتراضات آمریکا دولت ترامپ گاز اشک آور دولت آمریکا ایالات متحده جورج فلوید انتخابات 2020 مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۳۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد

«جبار کوچکی‌نژاد» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اعتراضات دانشجویان آمریکا در محکومیت رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم غزه، اظهار کرد: چندین ماه است که رژیم غاصب صهیونیستی با حمایت برخی کشورهای غربی به ویژه آمریکا، حملات وحشیانه‌ای به فلسطین داشته و بسیاری از کودکان، زنان و مردان را که هیچ نقشی در جنگ ندارند، به خاک و خون کشیده است.

وی با تاکید بر اینکه مسأله غزه مسأله‌ای جهانی و انسانی است و نباید تصور شود که فقط مسلمانان باید از مردم مظلوم فلسطین حمایت کنند، گفت: نظامیان صهیونیست ده‌ها فلسطینی را زنده به گور کردند. زنده به گور کردن انسان‌ها موضوعی بود که در قرون وسطی انجام می‌شد اما الان می‌بینیم که در جامعه متمدن امروز چنین وحشی‌گری‌هایی انجام می‌شود و کشورهای غربی که ادعای متمدن‌بودن و توجه به حقوق بشر دارند، در این مورد دَم نمی‌زنند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز در سطح دنیا می‌بینیم که دانشجویان کشورهای غربی در حال طرح مطالبه علیه مقامات کشورهای خود هستند. موج اعتراضات دانشجویان علیه رژیم غاصب صهیونیستی و حامیانش چون آمریکا روز به روز بیشتر در دنیا فراگیر خواهد شد و روزی می‌رسد که بسیاری از این افراد دیکتاتور در خانه‌های خودشان مجازات می‌شوند و حتی زنان و فرزندانشان هم علیه آنان قیام خواهند کرد.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان، اظهار کرد: در کشوری که ادعا دارد مهد آزادی است و انسان‌ها محترم هستند، شاهد اقدام تأسف‌برانگیز و شرم‌آور پلیس آمریکا هستیم که دست به سرکوب و برخورد خشونت‌بار با اساتید و دانشجویان حامی فلسطین زده است.

وی با تاکید بر اینکه شعار آزادی بیان در غرب دروغی بیش نیست، گفت: این کارها نشانگر ذات اصلی آمریکا است و نشان می‌دهد که شعارهای مقامات آمریکا مبنی بر اینکه در این کشور آزادی بیان وجود دارد و مخالفان آنان هم می‌توانند آزادانه اعتراض خود را مطرح کنند، دروغ است و با واقعیت انطباق ندارد.

کوچکی‌نژاد با بیان اینکه این روزها حتی یهودی‌ها هم علیه اسراییل قیام می‌کنند، گفت: دانشجویان یهودی مقیم آمریکا نیز در کنار سایر دانشجویان آمریکایی در تجمعات ضد صهیونیستی شرکت کرده‌اند و پیام این اعتراضات آن است که اسراییل و آمریکا راه به جایی نمی‌برند و پیروزی از آن مظلومان تاریخ مانند غزه است.

کد خبر 6092276 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • گسترش موج اعتراضات دانشجویان حامی غزه در آمریکا و جهان
  • تعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟