Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، نشریه اسپانیایی اِل موندو نوشت: قتل جورج فلوید شهروند سیاهپوست آمریکایی که در ۲۸ ماه می (خردادماه) به طرز بی رحمانه‌ای در زیر زانوی پلیس مینیاپولیس بر اثر خفگی به قتل رسید فضای پرتنشی در این کشور ایجاد کرد که صحنه‌های خشونت آمیز و کشتارهای ناشی از آن همچنان ادامه دارد.  

با گذشت یکصد روز از مرگ جورج فلوید، دولت آمریکا در بحبوحه خیزش روزافزون کرونا و همچنین درگیری‌های انتخاباتی از این موضوع که موجب بزرگترین موج اعتراضات ضدنژادپرستی در ۵۲ سال اخیر شده، غفلت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 طی این یکصد روز، شکایت‌های روزافزون علیه رفتارهای خشونت آمیز و وحشیانه پلیس آمریکا، نه تنها از سوی جامعه سیاه پوستان بلکه توسط گروه بزرگتری از طرفداران جنبش «موضوع زندگی سیاهان» به مجامع قانونی ارائه شده است.  

در نتیجه این اعتراضات، با به راه افتادن فضای پرتنش سیاسی در کشور که منجر به ضرب و جرح، بازداشت و مرگ صدها نفر از طیف های گوناگون شده است، غفلت ترامپ از این موضوع که با شعارهای انتخاباتی او یعنی «قانون و نظم» به عنوان محور مبارزات انتخاباتی اش در تضاد آشکار است، کار وی را سخت‌تر می کند.
در چنین شرایطی «کاملا هریس» به عنوان معاون ریاست جمهوری مفروض «جو بایدن» رقیب انتخاباتی ترامپ، به روشنی از پیگیری این قتل ها حمایت کرده است.

جزئیات این قتل ها طبق روزنامه آمریکایی المپیان، در وهله اول سهولت کشیدن ماشه از سوی پلیس آمریکا را نمایان می سازد. به ویژه در مورد کشته شدن مایکل فورست رینول، عضو جنبش آنتیفا (جناح چپِ ضد فاشیستی آمریکا) و مظنون تیرندازی پورتلند، که از سوی نیروهای پلیس بنابه نظر شاهدان عینی با شلیک ۴۰ تا ۵۰ گلوله به قتل رسید. از آنجا که بنابر اعلام منابع رسمی، مقتول زمانی برای استفاده از اسلحه خود نداشت بنابراین تمام گلوله ها از سوی مأموران پلیس شلیک شده بود.

تمام این اتفاقات در پورتلند در حال روی دادن است؛  شهری مشهور به دلیل مرکزیت کفش های ورزشی نایک، که به علت موقعیت جغرافیایی اش نقطه تلاقی ایدئولوژهای مخالف و دشمنان سیاسی می باشد که ترکیب این گروه ها، در واقع ترکیب انفجاری است.

پورتلند در ماه‌های اخیر تقریباً هر شب شاهد تظاهرات گسترده حامیان حقوق سیاه پوستان بوده است. با این وجود ترامپ تهدید کرد در صورتی که مقامات محلی نتوانند به این اعتراضات خاتمه دهند، بار دیگر مأموران فدرال را به خیابان‌های این شهر گسیل خواهد کرد.  

ترامپ علاوه بر دو بحران عمده همه‌گیری کرونا و اعتراض‌های سراسری عدالتخواهی اکنون با دردسر تازه انشقاق بین وی و رای‌دهندگان نظامی آمریکا مواجه است.  

این در حالی است که طبق نظرسنجی‌ها، بایدن نامزد بهتری تقریبا در همه زمینه های دیگر از مبارزه با ویروس کرونا گرفته تا سیاستگزاری، نظم و قانون، مسائل نژادی و رویکرد آمریکا نسبت به چین قلمداد می شود.

با توجه به عقب بودن ترامپ در نظرسنجی ها از «جو بایدن» رقیب دموکرات خود، حال در مدت  زمان ۵۹ روزه تا زمان برگزاری انتخابات، رسانه های آمریکایی نیز برای ریزش هرچه بیشتر رای دهندگان و هواداران ترامپ، علیه وی وارد عمل شده‌اند.

انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰  آمریکا پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا خواهد بود که قرار است در ۳  نوامبر ۲۰۲۰ (سیزدهم  آبان ۱۳۹۹) برگزار شود.

برچسب‌ها تبعیض نژادی انتخابات ۲۰۲۰ واشنگتن جو بایدن ترامپ اعتراضات در آمریکا پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبعیض نژادی انتخابات ۲۰۲۰ واشنگتن جو بایدن ترامپ اعتراضات در آمریکا تبعیض نژادی انتخابات ۲۰۲۰ واشنگتن جو بایدن ترامپ اعتراضات در آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۳۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم

ضیافت شام پر زرق و برق جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا با خبرنگاران و سیاستمداران و کمدین‌های سرشناس شنبه شب در حالی برگزار شد که مخالفان جنگ غزه در بیرون سالن شعار می‌دادند.

به گزارش یورونیوز، در حالی که بسیاری از میهمانان در میان شعار‌های «شرم بر شما» و «فلسطین را آزاد کنید»، خود را به محل رویداد رساندند، جو بایدن از در دیگری به مراسم رسید و در طول سخنرانی‌اش هیچ اشاره‌ای به جنگ اسرائیل با حماس نکرد.

روز شنبه ۲۷ آوریل (۸ اردیبهشت) معترضان در بیرون محل برگزاری مراسم در هتل هیلتون واشنگتن تجمع کرده بودند و تصاویر ۱۲۵ خبرنگار کشته شده در جنگ غزه را در بیرون ساختمان به نمایش گذاشتند.

معترضان یک پرچم بزرگ فلسطین را نیز از پنجره‌ای بر روی نمای بیرونی هتل به نمایش درآوردند.

اما شرکت‌کنندگان در ضیافت سالانه رئیس جمهوری نیز حرفی از جنگ غزه نزدند. بایدن نیز از این فرصت تنها برای شوخی و هشداردهی در مورد مبارزه دونالد ترامپ برای بازپس‌گیری منصب ریاست جمهوری استفاده کرد.

او در بخشی از سخنانش با اشاره به رئیس جمهوری پیشین آمریکا، او را «دون چُرتی» نامید و گفت: «بله، سن هم مطرح است. من آدم بالغی هستم که دارم با یک بچه شش ساله رقابت می‌کنم.»

«چرتی» لفظی است که دونالد ترامپ برای خود بایدن به کار می‌برد.

بایدن ۸۱ ساله افزود: «معاون من در واقع از من حمایت می‌کند، اما مایک پنس، معاون پیشین ترامپ، ازتأیید او برای نامزدی در انتخابات خودداری کرده است.»

وی در سخنرانی ده دقیقه‌ای‌اش، با اشاره به خطر روی کار آمدن دوباره ترامپ ۷۷ ساله، بخش مهمی از اظهارات غیرشوخی‌اش را به «تهدید جدی علیه دموکراسی» اختصاص داد. او با یادآوری پرونده اتهامی ترامپ در پیوند با پرداخت حق‌السکوت به استورمی دنیلز، هنرپیشه پورن، گفت: «دونالد اخیرا روز‌های سختی را پشت سر گذاشته است که می‌شود اسمش را گذاشت طوفانی.»

«استورمی» در زبان انگلیسی به معنی «طوفانی» است.

دونالد ترامپ که بر خلاف سنت رایج، هیچ گاه در طول حضورش در کاخ سفید این مراسم شرکت نمی‌کرد، در ضیافت شنبه شب نیز حضور نداشت.

در این مراسم، یکی از معدود موارد اشاره به جنگ غزه از سوی کلی اودانل، رئیس انجمن خبرنگاران مطرح شد که به طور گذرا کشته شدن حدود صد خبرنگار در جنگ ۶ ماهه اسرائیل علیه حماس در غزه را یادآوری کرد. اودانل در شبی که تا حد زیادی به روزنامه‌نگاری اختصاص داشت، از خبرنگارانی که در سرتاسر جهان بازداشت شده‌اند، از جمله ایوان گرشکویچ در روسیه و آستین تایس که گمان می‌رود در سوریه بازداشت شده باشد، یاد کرد. خانواده‌های هر دو خبرنگار مانند ضیافت‌های قبلی در این مراسم حضور داشتند.

سازمان‌دهندگان تظاهرات در بیرون هتل هیلتون گفتند که هدف آن‌ها جلب توجه به تعداد بالای روزنامه‌نگاران فلسطینی و سایر روزنامه‌نگاران عرب است که از زمان آغاز جنگ در ماه اکتبر توسط ارتش اسرائیل کشته شده‌اند. بیش از ده‌ها روزنامه‌نگار در غزه هفته گذشته نامه‌ای نوشتند و از همکاران خود در واشنگتن خواستند که این ضیافت شام را به طور کامل تحریم کنند.

در آن نامه آمده بود: «تلفاتی که صرفا به خاطر انجام وظایف خبرنگاری به ما تحمیل می‌شود، سرسام‌آور است. ما در معرض بازداشت، بازجویی و شکنجه توسط ارتش اسرائیل هستیم، همه این‌ها به دلیل "جنایت" صداقت روزنامه‌نگاری است.»

دیگر خبرها

  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • خشونت پلیس آمریکا ضد دانشجویان
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟