Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌‌ گزارش خبرنگار ایسکانیوز از شهرقدس، راهکارهای ارتقای کیفی برنامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، صفادشت و ملارد با حضور زهرا خلج از واحد شهرقدس، سپیده بهرامی از واحد صفادشت و فاطمه جلالوند از واحد ملارد با حضور علیرضا عمو‌عابدینی مدیر‌کل مسابقات و رویدادهای علمی، فربد رزازی معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و محمد‌مهدی جوکار مدیر‌کل هدایت و توانمند‌سازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در دفتر باشگاه واحد شهرقدس بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست به بررسی بخشنامه‌های باشگاه، مشکلات و درخواست‌های اعضای باشگاه، پیشنهاداتی در حوزه بهبود و ارتقای کیفی فعالیت‌ها و راهکارهای اجرای بهینه فعالیت‌های اعضا و باشگاه‌ها در دوران شیوع ویروس کرونا و فاصله‌گذاری اجتماعی مورد ارزیابی قرار گرفت.

زهرا خلج در حاشیه این نشست اظهار کرد: اضافه شدن انجمن‌های دانشجویی یکی از نقاط عطف و قوت برای باشگاه پژوهشگران است و می‌تواند به تقویت و افزایش فعالیت و بهره‌وری انجمن‌ها کمک کند؛ اما نبود زیر‌ساخت‌های کافی در راستای ارتقای کیفی و منسجم‌کردن برنامه‌های انجمن‌های دانشجویی یکی از مشکلات رؤسای باشگاه‌هاست.

وی افزود: به‌منظور ترغیب هرچه بیشتر دانشجویان به مشارکت در فعالیت‌‌های گروهی با استفاده از برگزاری مسابقات گوناگون در رشته‌های مختلف در سطح ملی بحث و تبادل نظر شد.

رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفت: یکی از مشکلاتی که با جامعه دانشجویی مواجه هستیم و این مشکل با شیوع ویروس کرونا تشدید شده، کاهش انگیزه دانشجویان برای مشارکت در فعالیت‌های فوق‌برنامه است.

وی افزود: به‌منظور رفع این مشکل باشگاه پژوهشگران جوان واحد‌های غرب استان تهران با اجرای برنامه‌های مشترک و استفاده از توانمندی‌های متقابل موفق به حل این مسئله شده‌اند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با بیش از ۶۰۰ عضو یکی از بزرگ‌ترین باشگاه‌های کشور است که توانسته با تشکیل کارگروه‌ها و انجمن‌ها و تقویت فعالیت‌های گروهی و انفرادی و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه با افزایش روحیه و مشارکت حداکثری دانشجویان در فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی به موفقیت‌ها دست پیدا کند.

به‌گزارش ایسکانیوز، باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس نخستین باشگاه در کشور است که موفق به راه‌اندازی خط تولید محصولات مواد ضد‌عفونی برای مقابله با ویروس کرونا شده و در همین راستا از اعضای فعال و داوطلب باشگاه به منظور مشارکت در فرآیند تولید بهره حداکثری را برده است.

انتهای پیام/

167 / 167 انجمن علمی باشگاه پژوهشگران توانمندسازی دانشگاه آزاد شهرقدس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انجمن علمی باشگاه پژوهشگران توانمندسازی دانشگاه آزاد شهرقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد باشگاه پژوهشگران جوان واحد شهرقدس فعالیت ها انجمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد رعایت شود
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود