Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،افزایش بارندگی در فصل زراعی و مدیریت بهینه باغ‌ها توسط باغداران سبب تولید بیشتر لیمو ترش در شهرستان رودان شده است.

باغداران امسال از افزایش تولید و قیمت مناسب محصول راضی هستند و همین موضوع سبب شده لیمو ترش رودان علاوه بر ارسال به بازار‌های داخلی به کشور‌های همسایه هم صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم زارعی یکی از باغداران شهرستان رودان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: برداشت محصول با کیفیت برای باغداران در هوای گرم رودان لذت بخش است.

او می‌گوید: فصل زراعی خوبی است و از خداوند بابت محصول زیاد سپاسگزارم.

یکی دیگر از باغداران گفت: امسال رونق خیلی خوبی داریم و روزی ما پربرکت است.

آقای مسعودی افزود: صادرات لیمو باعث اشتغال بیشتر جوانان در بخش لیموی چینی، حمل و نقل و بسته بندی شده است.

او می‌گوید: پارسال قیمت هر کیلو لیمو ترش دو هزار تومان بود که حتی ارزش چیدن هم نداشت و زیر درخت‌ها رها می‌شدند، اما امسال قیمت هر کیلو لیمو شش هزار تا نه هزار تومان است که بسیار عالی است.

مسئول اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رودان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: هر سال بیش از ۱۱۰ هزار تن لیمو از باغ‌های رودان برداشت می‌شود.

فراز امیری افزود: شهرستان رودان با ۹ هزار و ۳۲۶ هکتار بیشترین میزان سطح زیرکشت لیمو ترش در کشور را داراست که ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار آن زیر کشت لیموی مکزیکن لایم و رقم محلی و ۲۵۰۰ هکتار زیر کشت لیمو ترش لیسبون است.

افضل خاشعی رییس صنف کشاورزان شهرستان رودان گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت حدود ۱۵ درصد لیموی برداشت شده به کشور‌های عراق، ترکیه و کشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر شود.

در شهرستان رودان ارقام لیمو ترش پرشین، خار کل و لیسبون (سنگی) و لیموی محلی تولید می‌شود.

افزایش محصول، کسب و کار بسته بندی لیمو ترش در این شهرستان را هم رونق داده، مرادی یکی از باغداران در گفتگو با خبرنگار ما می‌گوید: بیش از ۲۰ نفر از اهالی بومی منطقه برای بسته بندی لیمو در کارگاهش مشغول بکار شده اند.

او گفت: باز شدن راه صادرات و بازاریابی مناسب سبب افزایش ارزش افزوده محصول شده و امیدوارم این روند در سال آینده زراعی هم تکرار شود.

به نظر می‌رسد باغ‌های لیمو ترش شهرستان رودان که سال‌ها با خشکسالی و بیماری جاروک لیموترش دست به گریبان بود امسال جان تازه‌ای گرفته و در صورت حمایت مسئولان، کنترل بازار، کوتاه کردن دست دلالان و توسعه صنایع تبدیلی این اطمینان به باغداران داده خواهد شد که می‌توانند محصول خود را با کیفیت، قیمت مناسب و بدون دغدغه به بازار عرضه کنند.

انتهای پیام /خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لیمو ترش صادرات لیمو شهرستان رودان شهرستان رودان لیمو ترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۴۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری