Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مردم روستای «چیلسر باهو» از توابع بخش مرکزی شهرستان دشتیاری بیش از ۱۰ سال است چشم‌انتظار آب شیرین هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتیاری، روستای «چیلسر باهو» از توابع بخش مرکزی شهرستان دشتیاری واقع در جنوب سیستان و بلوچستان با 271 نفری جمعیت بیش از 10 سال است لوله‌کشی آب دارد اما مردم آن از نعمت آب سالم و بهداشتی بی‌بهره هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی از اهالی روستا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم بیان کردند: روستای چیلسر باهو یکی از روستاهای مرزی دشتیاری است و ما سال‌هاست با مشکل بی‌آبی دست و پنجه نرم می‌کنیم و پیگیری‌های مکرر راه به جایی نبرده و ناچاریم برای شرب از آب «هوتگ» استفاده کنیم.

گزارش ویدئویی| روایت تلخ تسنیم از بی‌آبی در بلوچستان / چرا 1300 روستا هنوز با تانکر‌ آبرسانی سیار می‌شود؟گزارش ویدئویی تسنیم| مصائب تأمین آب در روستاهای سیستان و بلوچستان/ آبرسانی به جمعیت 700 هزار نفری با تانکرگزارش ویدئویی|روستاهایی که هنوز در سیستان و بلوچستان "آب بهداشتی" ندارند

محمد گرگیج یکی از اهالی روستا گفت: بیش از 10 سال خط لوله آب به روستا آمده و همه مردم قدردان این نعمت هستند اما متاسفانه خبر آب لوله شور است و حتی همین آب شور را هم مرتب نداریم؛ گاهی اوقات ماه‌ها خرابی در لوله  موجب شده حتی آب شور هم نداشته باشیم. توان خرید آب تانکر نداریم چرا که هر تانکر 12 هزار لیتری را 350 هزار تومان می‌فروشند و مجبوریم برای شرب از آب هوتگ استفاده کنیم.

وی ادامه داد: اینجا شغل و درآمدی نیست و اکثر جوانان بیکار هستند. سیل دی‌ماه 98 اکثر زمین‌های کشاورزی و زیرساخت‌های روستا را تخریب کرد؛ از مسئولان درخواست دارم به روستائیان این منطقه واقعاً محروم توجه بیشتری داشته باشند و مشکلاتشان را درک کنند.

لال‌بخش گرگیج از دیگر اهالی روستا بیان کرد: آبی که ما مصرف می‌کنیم حیوانات منطقه هم به طور مشترک از همین آب می‌خورند؛ گاهی می‌بینم حیوانات بعد از مصرف آب داخل آب می‌خوابند؛ سخت است خوردن این آب ولی چاره‌ای نیست؛ فرزندانمان صدها متر آن طرف روستا می‌روند برای تهیه آب و هر از چندگاهی غرق می‌شوند و یا طمعه «گاندو».

وی ادامه داد: درآمد آنچنانی نداریم و در ماه باید 2  تانکر آب بخرم که حدوداً 700 هزار تومان پول آن می‌شود؛ آیا واقعاٌ این انصاف یک روستایی اینقدر زجر بکشد؛ از رسانه‌ها انتظار داریم مشکلات بی‌آبی ما را انعکاس دهند.

گزارش از منصور کریمدادی

انتهای پیام/395/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مناطق محروم محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان مناطق محروم محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۵۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای

به گزارش «نماینده»، شهریار حیدری در مورد عدم ثبات بازار مسکن، گفت: در واقع مسکن مطالبه جدی و نیاز عمومی مردم است؛ خواست مجلس، رئیس‌جمهور و برنامه دولت برای ساخت یک‌میلیون مسکن در سال است، بی تردید تولید مسکن در رونق اشتغال اثرگذار است و چرخه تولید را هم فعال می کند. متاسفانه مسکن در کشور ما یا رونق نمی‌گیرد و یا چنانچه رونق می‌گیرد که مردم قدرت خرید ندارند و دلیل اصلی آن به بی برنامگی در این حوزه است.

نماینده مردم سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قیمت مسکن متاثر از افزایش نرخ کالاهای دیگر است، تاکید کرد: افزایش بی رویه تورم، افزایش قیمت حامل‌های انرژی، رشد قیمت ارز و دلار، طلا و سکه و سایر کالاها بر افزایش قیمت مسکن موثر هستند. به همین دلیل سرمایه‌های عمومی به جای هدایت به سمت تولید و اشتغال به سوی سرمایه‌گذاری در بخش مسکن، ارز، طلا و سکه چرخش پیدا کرده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم عملیاتی شدن برنامه ریزی‌های دولت در بخش مسکن، افزود: آنچه که دولت برای تولید و ساخت مسکن ملی پیش‌بینی کرده تاکنون به میزان کمی تحقق پیدا کرده است؛ در واقع مجلس قانونگذاری و تسهیل قانون را انجام داده و بارها به دولت اعلام کرده که اگر این قانون نیاز به طرح و لایحه دارد با دو الی سه فوریت می‌توانیم آن را تسهیل کنیم تا بر مشکل مسکن اثر گذار باشد.

مجلس همراه دولت در تصویب قوانین گام برداشت

نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید به همراهی و همکاری‌های مجلس در خصوص تصویب قوانین لازم در حوزه مسکن، یادآور شد: علیرغم اینکه مجلس یازدهم در حوزه مسکن با دولت همکاری‌های مطلوب داشته،اما نه تنها شاهد رفع مشکلات موجود در بخش مسکن نبوده، بلکه به اهداف و برنامه‌ریزی‌های پیش بینی شده نیز نرسیدیم که دلیل آن نقص و ضعف در بخشی مدیریتی است.

حیدری با تاکید بر اینکه مسکن باید از جنبه سرمایه‌ای خارج و در بخش کالاهای مصرفی قرار بگیرد، گفت: در واقع این اقدام نیازمند به یک برنامه‌ریزی دقیق و کار کارشناسی دارد که دولت باید یکبار برای همیشه برنامه‌ریزی دقیقی در بخش مسکن انجام دهد و دستگاه‌های مسئول وذیربط را پای کار بیاورد، چرا که دولت صفر تا صد بحث مسکن و مدیریت آن را به عهده دارد.

هنوز رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن جولان می‌دهند

نماینده مردم در مجلس یازدهم در ‌ادامه با انتقاد از مدیریت مسکن در کشور ادامه داد: عدم کار مطالعاتی علمی و دقیق، آمایش جمعیتی و برآورد نیازمندی‌ها و وجود رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن باعث افزایش قیمت مسکن و جلوگیری از رونق آن شده است، به عنوان مثال در تهران و سایر کلانشهرهای کشور هزاران واحد تولید و بلا استفاده مانده است و نه تنها این واحدها در اختیار مردم قرار نمی‌گیرند بلکه با هدف احتکار به فروش نیز نمی‌رسند.

وی با انتقاد از حضور پررنگ دلالان در بازار مسکن، اظهار داشت: بدیهی است که جلوگیری از شکل گیری مافیا در بازار مسکن، نیاز به مدیریت دارد، به عبارتی تولید، تحویل و تامین منابع مالی ‌در بخش مسکن، نیازمند اشراف مدیریتی هوشمند است.

حیدری در پایان ضمن اشاره به اقدامات افراد فعال در حوزه ساخت مسکن خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی باید دولت تسهیلات در اختیار سازندگان واقعی قرار دهد و به صورت جدی بخش خصوصی را حمایت کند و نقش دولت تسهیل کننده و ناظر باشد تا نیاز مسکن در کشور مرتفع گردد.

دیگر خبرها

  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد
  • (تصاویر) وقتی حیوانات عاشق می‌شوند
  • وقتی حیوانات عاشق می‌شوند (عکس)
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • رقص توپ در شالیزار‌/ گزارش خبرنگار تسنیم را ببینید + فیلم
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • اتصال خط انتقال مخزن و ایستگاه پمپاژ مجتمع ارسی خوی
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • اینجا برای حیوانات پاپوش می دوزند | یکی به نعل و یکی به میخ