Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@07:00:15 GMT

آموزش در مدارس شهری و روستایی استان مرکزی حضوری شد

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۵۴۱۹

آموزش در مدارس شهری و روستایی استان مرکزی حضوری شد

گروه استان‌ها- استاندار مرکزی گفت: آموزش در مدارس شهری و روستایی استان مرکزی حضوری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، به نقل از روابط عمومی استانداری مرکزی، سیدعلی آقازاده در گفت‌و‌گوی تلفنی با شبکه آفتاب، اظهار داشت: با توجه به اینکه شرایط ایجاد شده ناشی از کرونا یک تجربه جدید در تاریخ معاصر است و ابهاماتی درخصوص شروع سال تحصیلی برای خانواده‌ها ایجاد کرده، در این راستا در روز پنجشنبه بر اساس شواهد، قرائن و گزارش های علوم پزشکی بر مبنای نارنجی بودن شرایط استان، غیرحضوری بودن کلاس‌ها مصوب شد که امروز صبح هم همین مصوبه تکرار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ولی پس از آن، امروز مدیرکل آموزش و پرورش استان اعلام کرد تقریباً تمامی مدارس سطح استان از جهت فضا و معلمان دارای شرایط لازم جهت پذیرش دانش آموزان هستند که در همین راستا از چند مرکز آموزشی بازدید شد و از فرمانداران نیز خواسته شد این بازدیدها را انجام دهند که در نهایت با توجه به گزارشات دریافت شده و مشاهدات،  آمادگی آموزش و پرورش برای کلاس های حضوری مشاهده شد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: مدارس از لحاظ مواد ضدعفونی کننده و فضا و برنامه ریزی برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی در کلاس ها آمادگی کامل دارند، در صورتی که در یک روز تمامی دانش آموزان نتوانند در کلاس حاضر شوند، این حضور تقسیم بندی خواهد شد.

آقازاده با بیان اینکه امروز مصوبه روز پنجشنبه اصلاح شد، اضافه کرد: طبق این اصلاحیه، به آموزش و پرورش نیز اجازه داده شد که اطلاعیه‌ای در این خصوص منتشر کند و تقاضا داریم که خانواده‌ها با احتیاط کامل دانش آموزان را روانه مدرسه کنند و بدانند تمامی امکانات و برنامه ریزی لازم در سطح استان فراهم شده تا دانش آموزان به صورت حضوری آموزش را فراگیرند. دو هفته  آینده فرصت خوبی است که  بتوانیم ارزیابی از حضور دانش آموزان در مدارس داشته باشیم و ایرادات احتمالی را رفع کنیم.

وی ادامه داد: قطعا آموزش حضوری تاثیر بهتری دارد چراکه دانش آموزان در خانه افسرده می‌شوند و ممکن است آموزش مجازی آنگونه که باید تاثیر کافی نداشته باشد. اجازه می خواهیم این 10 روز طبق برنامه ریزی آموزش و پرورش پیش برویم و به فرمانداران هم دستور می دهیم همکاری لازم را برای حتی‌الامکان آموزش های حضوری در مدارس در تمامی سطح استان داشته باشند و آموزش و پرورش هم متعهد شده که تمامی پروتکل های مصوب را در مراکز آموزشی اجرا کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش در کرمان: حضور حداقلی دانش آموزان در مدارس/ توصیه ما حضور دانش‌آموزان است استاندار هرمزگان: پروتکل‌های بهداشتی در مدارس با جدیت و حساسیت ویژه اعمال می‌شود 80 درصد دانش‌آموزان کرمانشاهی امروز در مدارس حضور پیدا کردند

آقازاده ادامه داد: تاکید رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش بر این است که سال تحصیلی با کلاس های حضوری البته با رعایت پروتکل های بهداشتی آغاز شود، خانواده‌ها باید در رفت و آمد از خانه به مدرسه دقت لازم را داشته باشند هرچند کار سختی است و نگرانی برای خانواده ها به همراه دارد، اما تصمیم سران کشور و دولت بر این است که کلاس‌ها برای جلوگیری از رخوت و سستی احتمالی دانش‌آموزان به جهت در خانه ماندن، به صورت حضوری برگزار شود.

وی ادامه داد: بنده تعهد می‌دهم که اگر در رعایت موارد بهداشتی کوچکترین ضعفی در مدارس دیده شود، حضور در مدارس ممنوع و برخورد لازم انجام خواهد شد بنابراین هر روز و هر لحظه رصد لازم انجام خواهد شد.

انتهای پیام/711/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان خانواده ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۵۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند