Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@12:26:49 GMT

کرونا از درون جامعه به درون خانواده‌ها منتقل شده است

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۵۴۴۳

کرونا از درون جامعه به درون خانواده‌ها منتقل شده است

ایسنا/خراسان جنوبی دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در رستوران‌ها و اماکن عمومی نظارت جدی می‌شود، به نظر می‌رسد که انتقال از درون جامعه به درون خانواده‌ها منتقل شده، لذا رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به ویژه در اجتماعات خانوادگی توصیه و تاکید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا شریف زاده در خصوص آخرین تحلیل آماری بیماری کرونا در خراسان جنوبی گفت: میزان بروز تجمعی در سطح استان ۳۲۳ در صد هزار نفر جمعیت و شاخص کشوری ۴۵۰ در صد هزار نفر جمعیت، نسبت مرگ و میر در استان ۵.۳ درصد و شاخص کشوری ۵.۸ درصد بوده همچنین شاخص نمونه‌گیری به ازای هر هزار نفر جمعیت در استان ۱۶.۴ و شاخص کشوری ۳۹.۲ است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در خصوص موارد مثبت در استان، بیان کرد: درصد موارد مثبت از کل نمونه‌ها در خراسان جنوبی ۱۹.۷ درصد و در سطح کشور ۱۱.۵ درصد است.

وی گفت: میزان مرگ و میر اختصاصی علیتی در سطح استان ۱۷.۲ در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و شاخص کشوری ۲۵.۹ در ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است که از نظر شاخص میزان بروز تجمعی نسبت مرگ و میر و میزان مرگ و میر اختصاصی علیتی نسبت به شاخص کشوری وضعیت مطلوب‌تری را داریم اما از نظر شاخص نمونه‌گیری کمتر از نصف شاخص کشوری هستیم که افزایش موارد نمونه می‌تواند ما را به شاخص کشوری نزدیک کند.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در خراسان جنوبی در خصوص رتبه‌بندی شهرستان‌های استان از لحاظ میزان بروز تجمعی، گفت: به لحاظ میزان بروز تجمعی از ابتدای شیوع اپیدمی تا امروز همچنان شهرستان بیرجند در رتبه ی اول، شهرستان سرایان در رتبه دوم، شهرستان سربیشه در رتبه سوم، شهرستان بشرویه در رتبه چهارم و شهرستان‌های نهبندان، فردوس و خوسف نیز به ترتیب در رتبه‌های نهم تا یازدهم قرار دارند.

شریف زاده ادامه داد: بررسی‌های نحوه انتقال نشان می‌دهد که در استان حدود ۶۰ درصد موارد جدید انتقال‌های درون خانوادگی است، لذا با توجه به اینکه در حال حاضر بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در رستوران‌ها و اماکن عمومی به صورت جدی نظارت می‌شود، به نظر می‌رسد که انتقال از درون جامعه به درون خانواده‌ها منتقل شده، لذا رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به ویژه در اجتماعات خانوادگی توصیه و تاکید می‌شود.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در خصوص آخرین رنگ‌بندی شهرستان‌های استان گفت: شهرستان‌های بیرجند، نهبندان و سربیشه در وضعیت قرمز (بسیار پرخطر)، شهرستان‌های طبس، فردوس و قاین در وضعیت نارنجی(پرخطر)، شهرستان‌های زیرکوه، درمیان و سرایان در وضعیت زرد (متوسط خطر) و دو شهرستان خوسف و بشرویه در وضعیت سفید یا کم خطر قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین متوسط ابتلای روزانه در استان روزانه ۱۴ مورد و هر ۳۳ ساعت نیز یک نفر در سطح استان بر اثر این بیماری فوت می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس خراسان جنوبی هزار نفر جمعیت شاخص کشوری مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۵۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند