Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@13:11:11 GMT

محکومیت اهانت به امام حسین(ع) در ماه محرم

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۶۰۰۶

محکومیت اهانت به امام حسین(ع) در ماه محرم

مرکز اسلامی هامبورگ در بیانیه ای اهانت به امام حسین(ع) را در ماه محرم محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «النعیم نیوز»، مرکز اسلامی هامبورگ در بیانیه ای هتک حرمت به امام حسین(ع) را در ماه محرم  محکوم کرد.

 

در این بیانیه آمده است: متاسفانه در روز نهم محرم الحرام و شب شهادت امام حسین(ع)، جمعی از اعضای افراط گرای آلمان، نزدیک مرکز اسلامی هامبورگ جمع شده و با اهانت به مسلمانان دل مومنان را شکستند و این درحالی است که گروهی دیگر از عناصر افراطی در سوئد به قرآن کریم اهانت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ادامه این بیانیه آمده است: عناصر افراطی به طور مستقیم به خدا و پیامبر گرامی اسلام اهانت می کنند و با این اقدامات احساسات مسلمانان را جریحه دار می کنند.

 

در این بیانیه آمده است: بر اساس ماده 166 قانون مجازات در آلمان، اهانت به مقدسات اسلامی جرم است و دادگاه حقوق بشر اروپا که مقر آن در «استراسبورگ» باید این افراد را محاکمه کند، زیر اهانت به اسلام، جزو قوانین آزادی بیان محسوب نمی شود.

 

مرکز اسلامی هامبورگ در ادامه این اقدام اهانت آمیز و هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد را به تمامی مسلمانان تسلیت گفت و با آنان ابراز همدردی کرد.

 

گفتنی است، روزنامه «شارلی ابدو» فرانسه نیز با نشر کاریکارتورهای موهن به پیامبر اکرم(ص) به مسلمانان بار دیگر اهانت کردند.

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: اهانت به امام حسین ع مرکز اسلامی هامبورگ محکومیت مرکز اسلامی هامبورگ امام حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۶۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است

آلفا محمد اوری اندیشمند و محقق مسلمان گینه ای در گفتگو با خبرگزاری تقریب حوادث جنگ غزه را مهم ترین دلیل اثبات این گزاره دانست که وحدت و همبستگی عملی از جهان اسلام رخت بسته است. آلفا محمد اوری اتحاد و همدلی را یک مفهوم بنیادین در دین اسلام دانست و افزود: تقریب و اتحاد یک رویه فکری با تکیه بر دفاع از ارزش های متعالی دین اسلام است  و هدف آن حفظ منافع ملت های مسلمان است.

آلفا محمد اوری با بیان اینکه روند رو به افول قدرت ملت های مسلمان در برابر کشورهای غیر مسلمان، ذیل بی توجهی به اهداف و اصول اسلامی و تمرکز بر گزاره های ساختگی کشورهای غیر اسلامی رخ داده است، افزود: پروردگار در کتاب مقدس قرآن می‌فرماید: «اگر از بیگانگان پیروی کردید، این رمز عقب‌گرد شماست و زیان‌کار هستید». همبستگی و وحدت با تکیه بر اعتقاد به خدا و رسول و پیروی از توصیه های کتاب الهی صورت می گیرد و این امر، دلیل مهم موفقیت مسلمانان در طول تاریخ بوده است.

او در توضیح بیشتر افزود: در کانون توجه نشاندن مفاهیم و فرهنگ بیگانگان، مسلمانان را از درون دچار زوال کرده و از موقعیت و اعتبار واقعی خود دور می کند. از این رو دشمنان به خوبی می دانند برای تحقق اهداف تفرقه اکنانه خود باید وحدت و همبستگی مسلمانان را نشانه بگیرند. این در حالی است که مسلمانان در اصل به خدا، پیامبر و معاد معتقد هستند و باید گرد هم جمع شوند و هدف واحدی داشته باشند.

آلفا محمد اوری در همین راستا گسترش اتحاد میان همه آحاد اسلامی را ضروری دانست و افزود: تعداد مسلمانان جهان از یک میلیارد مسلمان فراتر رفته است و منابع مادی و ثروت خوبی در اختیار دارند و می توانند در کنار یکدیگر بر چالش های مشترک پیروز شوند. در همین راستا همه ملت ها و دول اسلامی باید مسئله فلسطین را به‌ عنوان چالش اصلی در نظر بگیرند و از طریق وحدت مناقشه بر سر  فلسطین را حل کنند؛ زیرا مسئلۀ جنگ میان فلسطین و اسرائیل تنها از طریق هماهنگی مواضع و همگرایی ملت های مسلمان حل می شود.

این پژوهشگر مسلمان همچنین تصریح کرد: در حال حاضر آزادی قدس و فلسطین فوری ترین موضوعی است که باید در صدر فهرست چالش های ملت های مسلمان بنشیند و توجه به مهم ‌ترین مسئله اسلام باید همین امر باشد. در همین زمینه کشورهای مسلمان باید در یک رویکرد همدلانه از دشمن دوری کنند و در یک جبهه قرار گیرند که لازمه دستیابی به این هدف عبور از اختلافات درونی است.
 

دیگر خبرها

  • تاکید گروه‌های فلسطینی بر غیرقابل تغییر بودن مدیریت بر گذرگاه رفح
  • جشن بزرگ «دختران ایران» در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • موفقیت‌ها در دل تحریم به دست آمده است
  • صنعت‌نفت اولین شکست محرم با مس را رقم زد
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر
  • خلیفه کل ارامنه آذربایجان اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • خلیفه ارامنه آذربایجان اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد