Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرآیندهای لازم برای عرضه اولیه بخشی از سهام بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان در فرابورس ایران انجام شده و پالایشگاه ستاره خلیج فارس آماده پذیرش در بورس می‌شود.

 

به گزارش «انرژی امروز» از ایرنا، پالایشگاه ستاره خلیج فارس که بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان و اولین در خاورمیانه است، در دولت تدبیر و امید افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با بهره برداری از این پالایشگاه، ایران نه تنها از واردات بنزین بی نیاز شد بلکه با تولید سوخت با کیفیت به جمع صادرکنندگان پیوست.

 

حالا این پالایشگاه در مسیر ورود و پذیرش در فرابورس است تا با عرضه اولیه تعداد بیشتری از مردم از سود فعالیت های اقتصادی آن بهره مند شوند.

 

در این زمینه مدیرعامل فرابورس ایران از انجام فرایند پذیرش شرکت نفت ستاره خلیج فارس در بازار فرابورس خبر داد و گفت: بخشی از سهام این شرکت با انجام فرایندهای لازم برای پذیرش و درج، در بازار فرابورس عرضه اولیه می‌شود.

 

«امیر هامونی» اظهار داشت: با تلاش‌های صورت‌گرفته و قول‌های مساعدی که مبنی بر تبدیل بدهی ارزی این شرکت به بدهی ریالی داده شده، فرایند پذیرش آن بار دیگر به جریان افتاده است تا بخشی از سهام این شرکت بزرگ پالایشی بتواند با انجام فرایندهای لازم برای پذیرش و درج، در بازار فرابورس ایران عرضه اولیه شود.

 

وی اظهار داشت: پیش‌تر مساله پذیرش شرکت نفت ستاره خلیج فارس در فرابورس مطرح شده بود که به دلیل مسائلی در بدهی ارزی این شرکت فرایند آن با توقف مواجه شد.

 

پالایشگاه ستاره خلیج فارس که مطالعات اولیه آن در ابتدای دهه ۸۰ شمسی آغاز شده بود، بعد از گذشت حدود ۱۰ سال در دولت تدبیر و امید افتتاح شد.

 

اگرچه ظرفیت اولیه این پالایشگتاه در ۳ فاز تعریف شده روزانه ۳۶۰ هزار بشکگه میعانات در روز بود، اما با اصلاح ساختار و فرآِند و بدون ایجاد فاز جدیدی در این پالایشگاه،‌۱۲۰ هزار بشکه دیگر به ظرفیت آن افزوده شد و در مجموع به ۴۸۰ هزار بشکه رسید.

 

ساخت فاز مجازی در پالایشگاه ستاره خلیج فارس صرفه جویی ۹۰ میلیون دلاری را به همراه داشت.

 

در حال حاضر بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان، با تولید روزانه ۴۵ میلیون لیتر بنزین باکیفیت یورو، در اوج تحریم‌ها، سقف تولید بنزین کشور به روزانه ۱۰۵ میلیون لیتر رساند و کشور در شرایط باثباتی به لحاظ تولید فرآورده‌های باکیفیت قرار گرفته و در تولید بنزین نیز خودکفا شده است.

برچسب هاشرکت پالایش ستاره خلیج فارس (پالایشگاه ستاره خلیج فارس)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: شرکت پالایش ستاره خلیج فارس پالایشگاه ستاره خلیج فارس آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان پالایشگاه ستاره خلیج فارس عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۶۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام‌کرد که با افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه امسال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین، چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین ارزش صادرات کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

چین، مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

این گزارش می افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش برخوردار بودند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین ماه امسال، می افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا