Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@08:34:36 GMT

دو خطر جدی در کمین بازار تهران

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۶۳۱۴

دو خطر جدی در کمین بازار تهران

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران گفت: به دلیل بافت تاریخی بازار امکان اطفاء حریق و ایجاد سیستم فاضلاب به روش‌های متداول وجود ندارد.

به گزارش مشرق، زهرا نژادبهرام عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران درباره وضعیت ایمنی بازار و برگزاری جلسه ویژه و کمیته تخصصی در این زمینه اظهار داشت:‌ جلسه‌ای درباره ایمنی بازار روز گذشته برگزار شد و مسأله اطفاء حریق در بازار و فاضلاب این منطقه از جمله معضلاتی است که بازار بزرگ تهران را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بافت بازار تهران تاریخی و خشت و گل است و در صورت حریق آب آتش‌نشانی جهت اطفا حریق می‌تواند سبب نم کشیدن بافت بازار و فروریزش آن شود.

بیشتر بخوانید:

اما و اگرهای حضور ایمن دانش‌آموزان در مدارس +جزئیات آتش سوزی مختصر در برج ۲۳ طبقه مسکونی

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران ادامه داد: همچنین بازار تهران به لحاظ میراث فرهنگی ثبت جهانی شده و قلب اقتصادی پایتخت هم محسوب می‌شود بنابر این توجه به دو موضوع اطفاء حریق و فاضلاب در بازار بسیار حائز اهمیت است.

نژادبهرام ادامه داد:‌در جلسه اخیر که در زمینه ایمنی بازار برگزار شد پیشنهاد داده‌ایم که فراخوانی به شرکت‌های دانش‌بنیان داده شود که راهکاری را در مورد نحوه اطفاء حریق و فاضلاب در بازار ارائه کنند.

وی با بیان اینکه مساحت بازار بیش از 112 هکتار است،‌گفت:در حال حاضر از چاه‌های جذبی جهت ورود آب به محدوده زیرزمین بازار استفاده می‌شود و هنوز برای بازار سیستم فاضلاب طراحی شده ندارد.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: راهکارهای متداول اطفاء حریق و طراحی سیستم فاضلاب در بازار پاسخگو نخواهد بود و باید با نوآوری‌های جدید برای حل این مشکلات استفاده کرد.

نژادبهرام با تأکید بر ضرورت حفظ ارزش‌های تاریخی بازار گفت: شهرداری تهران با همکاری سازمان میراث فرهنگی و شرکت‌های مربوطه باید فراخوانی در این زمینه جهت درخواست راهکار از شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کنند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین حریق بازار تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سازمان میراث فرهنگی عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران اطفاء حریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۶۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد

علی عباسی‌کسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت : متأسفانه یکی از مواردی که سبب افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی از شهروندان می‌شود ارسال پیامک‌هایی با موضوعات دریافت سهام عدالت، سامانه سنا و آخرین وضعیت پرداخت یارانه است که موجب کلاهبرداری از افراد می‌شود.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه مردم همواره به دنبال آخرین اخبار از وضعیت سهام عدالت و یارانه هستند و یا در سامانه سنا عضویت دارند کلاهبرداران با ارسال پیامک‌هایی با موضوعات مختلف بدافزار‌هایی را در قالب پیامک اطلاع‌رسانی ارسال می‌کنند.

کسانی تصریح کرد: این بدافزار‌ها دارای لینک‌های آلوده هستند که اطلاعات شخصی افراد را سرقت و یا آنها را به درگاه‌های بانکی جعلی برای دریافت اطلاعات بانکی هدایت می‌کند و در نهایت حساب شخصی افراد را به سرقت می‌برند.

وی ادامه داد: مردم باید به هویت جعلی این پیام‌ها آگاه باشند تا شاهد کاهش سرقت‌ها و کلاهبرداری‌های اینترنتی در استان کرمانشاه باشیم که یکی از موارد مهم دانستن سواد استفاده از گوشی تلفن‌همراه برای انجام امور بانکی است.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه افزود: یکی از راه‌های پیشگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی توجه به سرشماره پیامک ارسالی است که عمده این شماره‌ها شخصی هستند و دوم قرارگرفتن لینک بدافزار در آنها است و نکته سوم هدایت به درگاه‌های پرداخت بانکی است.

کسانی خاطرنشان کرد: در صورتی که فرد پس از بازکردن لینک مربوطه به صفحه پرداخت الکترونیک هدایت شد سریعا باید درگاه جعلی بانکی را ترک کند و یا برای جلوگیری از نفوذ بدافزار به تلفن‌همراه باید اینترنت موبایل خود را قطع کند.

وی اضافه کرد: پلیس فتا استان کرمانشاه به صورت شبانه‌روزی در حال رصد و پایش فضای مجازی است و هکر‌های اینترنتی را شناسایی می‌کند، اما در صورتی که همشهریان کرمانشاهی با چنین موارد کلاهبرداری مواجه شدند و یا اطلاعات شخصی و بانکی آنها به سرقت رفت سریعا آن را به مأموران پلیس فتا استان برای انجام اقدامات لازم گزارش دهند.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه یکی از راه‌های دیگر کلاهبرداری از حساب بانکی افراد استفاده از اسکیمر است، گفت: مردم هنگام انجام خرید از دست‌فروشان حتما از قرار دادن کارت بانکی خود همراه رمز آن به افراد خودداری کنند تا شاهد کاهش جرائم کلاهبرداری در استان کرمانشاه باشیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی/ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید/ تائید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • این الهلال برای سه گانه کمین کرده است!
  • کمین غافلگیرکننده یک ببر برای گاومیش هندی (فیلم)
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟