Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@09:57:15 GMT

تهدید سلامت کارگران در اثر عوامل بیولوژیکی

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۶۴۶۲

تهدید سلامت کارگران در اثر عوامل بیولوژیکی

حسن اصیلیان مهابادی، در گفتگو با خبرنگار مهر، به آسیب های شغلی کارگران در اثر عوامل بیولوژیکی در محیط کار اشاره کرد و گفت: یکی از تهدیدات سلامت کارگران در محیط کار، باکتری ها و ویروس ها هستند که می توان ویروس کووید ۱۹ را از جمله این تهدیدات دانست.

وی با اشاره به نقش متخصصین بهداشت حرفه ای در ایمن سازی محیط های شغلی، افزود: متخصصین بهداشت حرفه ای وظیفه دارند در این زمینه راهکارهای اجرایی ارائه بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصیلیان به آسیب های شغلی ناشی از مباحث ایمنی در محیط کار اشاره کرد و گفت: پرس های سنگین در محیط کار، یکی از تهدیدات سلامت افراد شاغل است که اگر اصول ایمنی رعایت نشود، منجر به قطع عضو و فوت کارگر می شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی متخصصین بهداشت حرفه ای ایران، ادامه داد: این قبیل حوادث علاوه بر خسارت های جانی، غرامت های سنگینی برای صنعت و کارفرما به دنبال دارد. از همین رو، نقش و جایگاه متخصصین بهداشت حرفه ای در ایمن سازی محیط کار، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی تاکید کرد: جایگاه بهداشت حرفه ای حتی بالاتر از پزشکان است که اگر وظایف آنها به خوبی اجرا و پیاده شود، مشکلات محیط های شغلی را تا حدودی زیاد مرتفع می کند و اگر نادیده گرفته شود، می تواند عمر مفید کارگران را از ۳۰ سال به ۱۰ سال کاهش دهد.

اصیلیان با اشاره به فصل ۴ قانون کار که جایگاه فارغ التحصیلان بهداشت حرفه ای را مشخص می کند، گفت: بر اساس فصل ۴ قانون کار، کارفرمایان باید متخصصین بهداشت حرفه ای را جذب و استخدام کنند. اما، بخشی از وظایف این رشته در وزارت بهداشت مغفول مانده و همین مسئله، باعث شده جایگاه این رشته و حرفه در کشور، آن طور که باید دیده نشود.

وی افزود: رشته مهندسی بهداشت حرفه ای از دانشگاه های علوم پزشکی فارغ التحصیل می شوند و از همین رو، وظایف این حرفه در دو وزارتخانه کار و بهداشت تعریف شده است. 

کد خبر 5016528

منبع: مهر

کلیدواژه: بهداشت محیط سلامت مردان حوادث شغلی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سیما سادات لاری واکسن آنفلوانزا سازمان غذا و دارو روز داروساز داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران سعید نمکی کووید 19 تغذیه انسولین دانشگاه علوم پزشکی ایران بازگشایی مدارس محیط کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۶۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران

وزیر تعاون گفت: در سال جاری، با معدل ۳۵.۶ درصد افزایش حقوق سال ۱۴۰۳، تقریبا‌ ۹ درصد نسبت به سال گذشته به حقوق کارگران اضافه کرده‌ایم، این در حالی است که اکنون تورم و رشد نقدینگی ما نسبت به سال گذشته روند کاهشی داشته است.

به گزارش تسنیم، سیدصولت مرتضوی در حاشیه همایش "امتنان و تجلیل از کارگران و کارفرمایان و واحدهای نمونه کارگری خراسان رضوی" در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای کارگران باید امنیت شغلی فراهم شود و از سوی دیگر امید به آینده و آتیه در این راستا باید به تقویت کارگاه‌ها که پویا و سرپا باشند و توسعه کارگاه‌ها و کارخانه‌ها توجه شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: مقام معظم رهبری در سیاست‌های ابلاغی‌شان به اقتصاددریا محور اشاره داشتند و هم اقتصاد معدن‌؛ در کشور ایران ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه اشتغال وجود دارد و تمام همت دولت این است که کارگاه‌های راکد را احیا کند و تاکنون بیش از 10 هزار کارخانه و کارگاه تعطیل شده و نیمه‌فعال را در طول دو سال  گذشته  در دولت سیزدهم احیا کردیم.

وی گفت: تعدادی مجتمع و بخش‌های بزرگ در حوزه نفت و گاز و نیروگاهی، احیا و احداث سدها  نیز صورت گرفته و سالانه بیش از یک میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شده که به معنی توسعه زیرساخت‌ها و کارگاه‌هاست.

مرتضوی تصریح کرد: جلوگیری از بهره‌کشی از کارگران و سوء‌استفاده از توان کارگران  و دائمی کردن قرار دادها نیز از دیگر موضوعات مورد توجه دولت است؛ قانون کار، قانون پویایی است و هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف به شدت ورود پیدا می‌کنند  تا اجحافی در حق کارگر صورت نگیرد  و ما نیز در حوزه امنیت شغلی کارگان در نشست دولت لایحه‌ای را که تنظیم کرده بودیم به تصویب هیئت دولت رسید و لایحه امنیت شغلی کارگران  در کم‌ترین فرصت تقدیم مجلس خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: دائمی کردن قراردادها‌، حقوق کارگران، تعهدات سفید امضا از کارگران از جمله موضوعاتی است که در این لایحه به آن پرداخته شده ‌و مقررات مطلوبی پیش‌بینی شده که به امنیت شغلی کارگران منجر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری، با معدل 35.6 درصد افزایش حقوق سال 1403، تقریبا 9 درصد نسبت به سال گذشته به حقوق کارگران اضافه کرده‌ایم، این در حالی است که اکنون تورم و رشد نقدینگی ما نسبت به سال گذشته روند کاهشی داشته است.

وزیر کار وی در خصوص حق مسکن کارگران نیز گفت: در حوزه مسکن، قرارگاه ملی مسکن را در وزارت کار تشکیل داده ایم و به زودی شعبات استانی این قرارگاه راه‌اندازی خواهد شد ضمن اینکه کمک‌های غیر نقدی دولت نیز در بسته‌های درمانی محقق خواهد شد‌.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • معرفی رایتل برای دومین بار به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • بررسی ایمنی در محیط کار در برنامه فراسو