Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»،علی کریمی‌فیروزجائی؛ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تصمیم برای بازگشایی حضوری مدارس در شرایط شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: آقای رئیس‌جمهور خودش برای حضور در جلسات مجلس به دلیل شیوع بیماری کرونا حاضر نمی‌شود یا حاضر نیست که به صورت نمادین در مدرسه‌ای برای به صدا درآوردن زنگ آغاز سال تحصیلی حضور یابد یا در موردی دیگر، وزیر آموزش و پرورش نیز اجلاس رؤسای آموزش و پرورش را به صورت مجازی برگزار می‌کند، جای سؤال دارد که چرا در این شرایط امر به بازگشایی مدارس و تشکیل کلاس‌ها به صورت حضوری کرده‌اند؟!

وی با تأکید بر اینکه سلامت دانش‌آموزان از هر چیزی برای ما دارای اهمیت بیشتری است، گفت: مادامی که این بسترسازی برای تأمین سلامت دانش‌آموزان از حیث پروتکل‌های بهداشتی و رعایت چارچوب‌هایی که ستاد ملی کرونا تعیین کرده، در کشور فراهم نشود، تشکیل کلاس‌های حضوری را به مصلحت نمی‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: آموزش و پرورش چندین ماه برای برنامه‌ریزی در راستای بازگشایی مدارس و تأمین حفظ سلامت دانش‌آموزان فرصت داشته است، این قابل قبول نیست که دو روزِ قبل این طور تصمیم فوری و بدون پشتوانه کارشناسی برای بازگشایی مدارس به صورت فوری اتخاذ کنند.

فیروزجائی اضافه کرد: تصمیم برای تشکیل کلاس‌های مدارس به‌صورت حضوری در شرایط شیوع بیماری کرونا اِهمال‌کاری و سهل‌انگاری از جانب متولیان امر است که قطعاً با برخورد مناسب مجلس مواجه خواهد شد، این تصمیم به هیچ‌وجه توجیهی ندارد زیرا باید زیرساخت‌هایی را فراهم می‌کردند البته تا حدی، گام‌هایی را برای اجرای سامانه شاد و آموزش غیرحضوری برداشتند اما کافی نیست.

وی با طرح این سؤال که آیا در شرایطی که حدود 30، 40 دانش‌آموز دوره ابتدایی یا متوسطه را می‌توان در فضایی بسته کنار هم نگه داشت، گفت: باید تصمیمات طوری باشد که دانش‌آموزان بدون استرس و نگرانی در کلاس‌ها حضور یابند و طوری باشد که استرس و نگرانی در طول سال تحصیلی از آنها رفع شود اما تصمیم اخیر موجب افزایش نگرانی‌ها شده است.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: مدیران مدارسی طی روزهای اخیر با بنده تماس داشتند و عنوان کردند که آموزش و پرورش حداقل مبلغ برای خرید مواد شوینده و بهداشتی برای ضدعفونی کردن فضاهای مدارس را به آنها پرداخت نکرده است؛ دولت تا این اندازه کار را رها کرده و مدیران مدارس نیز گرفتار شده‌اند و آنها را اجبار کرده‌اند که کلاس‌ها باید حضوری برگزار شود.

کریمی‌فیروزجائی متذکر شد: معتقدم اگر مدیریت در آموزش و پرورش خلق‌الساعه نبود و قوی و سازمان‌یافته بود، بهتر می‌توانستیم برنامه‌ریزی کنیم، قبلاً در قالب آموزش از راه دور و شبکه "شاد"، برنامه‌ای را به کمیسیون آموزش ارائه دادند و ما نیز خیال‌مان راحت بود که برنامه‌ریزی در آموزش و پرورش در شرایط کرونا در حال انجام شدن است اما متأسفانه تمهید مقدماتی نیز در این حوزه انجام نشد.

این  عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: معتقدم یک نوع سهل‌انگاری مدیریتی در آموزش و پرورش برای مدیریت بیماری کرونا و تشکیل کلاس‌های درس اتفاق افتاد و متولیان امر باید پاسخگوی این سهل‌انگاری باشند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: حسن روحانی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی کرونا نماینده عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تشکیل کلاس ها آموزش و پرورش بیماری کرونا دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۷۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل

به گزارش همشهری آنلاین احمد محمودزاده گفت: آن چیزی که در آموزش و پرورش مهم است محیط کلاس، معلم و دانش‌آموز است و ما پیگیر این هستیم که معلمان حضور ثمربخشی در کلاس‌های درس داشته باشند.

وی افزود: در بازنگری قانون در رویکردهای حمایتی و نظارت بر مدارس غیردولتی، نگاه ویژه‌ای به معلمان مدارس غیردولتی داشته‌ایم. سال‌ها در حق این معلمان اجحاف شده بود و نوعا معلمان در قالب قانون کار، مانند کارگر بودند در حالی که معلم کارگر نیست و بخشی از حضور معلم در کلاس درس و بخشی در محیط‌های یادگیری است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تلاش کردیم ۴۴ ساعت معلمان کاهش یابد و در مجموع به ۳۰ ساعت رسیدیم و این موضوع ابلاغ شده است. بنابراین از امسال معلمان مدارس غیردولتی ۳۰ ساعت کار می‌کنند و با این ساعات فعالیت نیز بیمه آن‌ها کامل خواهد بود.

کد خبر 848925 برچسب‌ها خبر مهم معلمان

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت