Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:16:22 GMT

فرانسه پیشتاز موج دیگری از کووید-۱۹

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۷۵۳۷

به گزارش ایرنا به نقل از بلومبرگ، افزایش موارد جدید ویروس کرونا در فرانسه بسیار فراتر از سایر کشورهای اروپایی است و این در حالی است که با بازگشایی میلیون‌ها کودک به مدرسه‌ها بازگشته‌اند و این کار دولت را برای مقابله با کرونا دشوارتر کرده است. 

در ادامه مطلب درج شده در این خبرگزاری آمریکایی می‌خوانیم: تنها در روز جمعه شاهد افزایش ۹ هزار موردی ابتلا به ویروس کرونا در فرانسه بودیم که این بیشترین افزایش موارد روزانه از زمان شروع همه گیری در این کشور اروپایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می‌شود این میزان رشد ابتلا دو برابر موارد ابتلای روزانه در اسپانیا و نزدیک به چهار برابر ایتالیا است. گزارش‌ها نشان می‌دهد موارد ابتلا در آلمان و انگلیس نیز رشد فزاینده‌ای دارد. 

هرچند بخشی از افزایش موارد ابتلا مربوط به آزمایش بیش از یک میلیون نفر در هفته است. همچنین آمار نشان می‌دهد تعداد بیماران تحت مراقبت‌های ویژه در روز جمعه ۴۷۳ نفر اعلام شده است، در حالیکه در شرایط اوج بیماری در فرانسه این میزان نزدیک به هفت هزار نفر بود. 
اما بازگشایی مدارس و رفتن ۱۲ میلیون دانش آموز به مدرسه می‌تواند سبب موج جدیدی از بیماری شود و کار را برای دولت در نحوه مقابله با بیماری دشوارتر کند.  

 «اولیویه وران» وزیر بهداشت فرانسه دیروز شنبه در گفت و گوبا شبکه تلیویزیونی بی‌اف‌ام گفت:  «من نمی‌توانم باردیگر قرنطینه را تصور کنم، رییس جمهوری هم نمی‌خواهد. زیرا قرنطینه همچون سرپوشی بر روی دیگ در حال جوش گذاشته شده بود. امروز ما روش‌های دیگری برای مبارزه با شیوع ویروس داریم و بیش از همیشه قادر به ردیابی آن هستیم» . 

گزارش‌ها نشان می‌دهد افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در سراسر اروپا ناشی از آزمایشات بیشتر و کاهش اقدامات قرنطینه است. از طرفی از سرگیری اقداماتی همچون قرنطینه گزینه خوبی برای رهبران کشورهایی مانند آلمان، انگلیس و ایتالیا نیست که با شیوع کرونا با اقتصادهای نابسامان روبرو هستند و حتی با اعتراض‌های خیابانی به دیل اعمال محدودیت‌ها روبرو شدند. 

براساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز بیش از ۲۸ میلیون و ۸۵۷ هزار نفر در سراسر جهان به کووید-۱۹ مبتلا شده که از این میان بالغ بر ۸۸۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند. 
 

برچسب‌ها ویروس کرونا فرانسه قرنطینه پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فرانسه قرنطینه ویروس کرونا فرانسه قرنطینه افزایش موارد ویروس کرونا موارد ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۷۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد

حسن آذریان مدیر شبکه دامپزشکی تایباد گفت: تعداد ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ زنده از طریق مرز زمینی دوغارون، به مقصد هرات افغانستان صادر شد.

وی افزود: این تعداد جوجه شترمرغ، اولین محموله دامی صادراتی در سال جاری بود که مقصد افغانستان ارسال شد.

مدیر شبکه دامپزشکی تایباد ادامه داد: این پرندگان از مبدا شهرستان خواف بارگیری شده بودند و پس از انجام آزمایش‌های دامپزشکی در مرکز قرنطینه دامی مرز دوغارون به کشور مقصد منتقل شدند.

آذریان بیان کرد: مراکز قرنطینه دامی در مبادی مرزی وظیفه نظارت و پایش، صدور گواهی حمل و مجوز ترخیص، آزمایش و نمونه گیری محمولات صادراتی، وارداتی و ترانزیتی را دارند.

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به اینکه مرز دوغارون تایباد در محل ورود و خروج حجم بالایی از انواع محمولات قرار دارد؛ مرکز قرنطینه این مرز زمینی نقش بسزایی را در پدافند غیرعامل، امنیت زیستی و جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی به کشور دارد.

مدیر شبکه دامپزشکی تایباد خاطرنشان کرد: هیچ گونه محدودیتی در صادرات، واردات و ترانزیت ضابطه‌مند فرآورده‌های دامی و حیوانی در مرز دوغارون وجود ندارد و در سال گذشته بیش از ۱۰ محموله شامل جوجه زنده مرغ، تخم مرغ، دارو و مکمل دامی، پودر گوشت، خوراک آبزیان و نهاده طیور به افغانستان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان
  • مجموعه قضایی هرمزگان پیشتاز و نمونه است+ تصویر
  • هرمزگان پیشتاز در ابتکار و تحول قضائی
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال