Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد مردم ایران دچار کم تحرکی شده‌اند، گفت: این مسئله آثار و عواقب ناخوشایندی در زندگی و سلامت جامعه ایرانی خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، عبدالحمید احمدی در طرح ملی شهرهای فعال ایران که با حضور وزیر ورزش و جوانان، رئیس کمیته ملی المپیک و شهرداران برخی کلانشهرهای کشور صبح امروز در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، با اشاره به اینکه طبق آمارهای حوزه سلامت بیش از ۵۰ درصد مردم ایران دچار کم تحرکی شده‌اند که این مسئله آثار و عواقب ناخوشایندی در زندگی و سلامت آنها ایجاد خواهد کرد، گفت: عامل اصلی مرگ و میر بیش از ۸۲ درصد مردم ایران بیماری‌های غیر واگیر بوده که این مسئله ناشی از شرایط و سبک زندگی مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کم تحرکی و تغذیه نامناسب و ناسالم از علل اصلی مرگ و میر در این بخش است و به عبارت دیگر به جهت دوری از فعالیت و نپرداختن به ورزش و پررنگ نبودن ورزش در سبک زندگی دچار چالش های جدی در حوزه سلامت شده‌ایم که می‌تواند آثار و عواقب ناخوشایندی در سطح زندگی فردی و اجتماعی داشته باشد.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه اگر به دنبال اهداف متعالی در حوزه سلامت هستیم، مهم‌ترین نیاز داشتن منابع انسانی سالم، فعال و کارآمد است، عنوان کرد: باید بتوانیم از همه امکانات و ظرفیت‌های کشور استفاده کنیم چرا که ورزش کم هزینه ترین و موثرترین و سریعترین مسیر در این راستا است.

احمدی در ادامه با بیان اینکه ورزش همگانی یک اولویت غیرقابل انکار در زندگی ماست و در اولویت های وزارت ورزش و جوانان گنجانده شده است، گفت: باید با به کارگیری همه ظرفیت‌ها و هم افزایی دستگاه ها و نهادهای همکار شرایط مناسب و مطلوب برای فرهنگ سازی و مشارکت حداکثری مردم ایجاد شود.

وی افزود: همه بخش‌های مرتبط در ورزش همگانی تاثیرات متفاوتی دارند و باید بدانیم که دانشجویان، دانش‌آموزان، کارگران، نیروهای مسلح و سایر اقشار از این دست به عنوان کانون های مهم جمعیتی تلقی می‌شوند که باید به آن توجه ویژه داشت.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه رکن دیگر توسعه ورزش همگانی شهرداری ها هستند، اظهار کرد: کلانشهرهای کشور کانون‌های بزرگ جمعیتی هستند و باید بدانیم که بدون داشتن اولویت ورزش همگانی در شهرداری ها کار بسیار دشواری در راستای توسعه ورزش همگانی خواهیم داشت.

احمدی با تأکید بر اینکه گفتمان ورزش در شهرداری ها باید رایج شود، گفت: شهرداری ها باید ورزش را در اولویت فعالیت‌های خود تعریف کنند و امکان ورزش کردن را برای عموم مردم فراهم آورند. 

وی با اشاره به اینکه شهرداری ها نقش بسیار موثری در فعالیت بدنی مردم دارند، اظهار کرد: در خرداد ماه سال جاری طی جلسه شورای عالی ورزش های همگانی که با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، مقرر گردید هماهنگی لازم جهت مشارکت شهرداران و شهرداری‌ها در ورزش همگانی صورت گیرد و در این راستا فدراسیون ورزش های همگانی مقدمات لازم را فراهم کند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی در پایان با بیان اینکه شهرهای فعال دارای مشخصه های مختلفی هستند، خاطرنشان کرد: امکان پیاده روی، امکان دوچرخه سواری، امکان بازی، امکان انجام ورزش‌های مناسب و تمامی ورزش هایی که به آمادگی جسمانی کمک می کند، از شاخص های شهر های فعال است و باید با ایجاد ظرفیت و همکاری و مشارکت همه جانبه مردم و دستگاه‌های مختلف، بر چالش‌های حوزه سلامت غلبه کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش وزارت ورزش و جوانان درصد مردم ایران شهرداری ها حوزه سلامت کم تحرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۷۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای محصولات کشاورزی کاشته شده با آب‌های غیرمتعارف در شیراز

ایسنا/فارس معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز از تداوم روند شناسایی و امحای محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف کاشته شده‌اند، خبر داد و گفت: ۶۰ هکتار مزرعه گندم در تنگ قره‌پیری که با آب‌های نامتعارف حاصل از فاضلاب صدرا آبیاری می‌شد، امحا شد.

روح‌الله خوشبخت امروز، ۱۹ اردیبهشت در حاشیه بازدید از روند امحا مزارع آلوده شیراز از تداوم روند شناسایی و امحای محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف کاشته شده‌اند، خبر داد و افزود: روند برخورد با کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیر متعارف و فاضلاب‌های شهری با همکاری گشت همپوشان، شهرداری شیراز، جهاد کشاورزی، علوم پزشکی و سازمان محیط زیست و ... بیش از ۶۰ هکتار از این اراضی در منطقه تنگ قره پیری امحا شد.

وی اظهار کرد: این زمین‌های کشاورزی با آب‌های نامتعارف حاصل از فاضلاب شهر صدرا آبیاری می‌شد و اقدام مذکور برای پیشگیری از رسیدن این محصولات به سفره غذایی مردم انجام شد.

معاون شهردار شیراز با استناد به آنچه سازمان غذا و دارو در خصوص تأثیر استفاده از آب‌های نامتعارف مصرفی در کاشت گیاهان بر سلامت انسان، بیان کرد: آب نامتعارف مورد استفاده در این موارد، حاوی فلزات سنگین و آلودگی­‌های بیولوژیک و شیمیایی خطرناک است و ماندگاری سموم در سبزیجاتی که ریشه غده­ای دارند، زمینه­‌ساز بروز بسیاری از بیماری­‌ها و سرطان­‌ها خواهد شد.

خوشبخت گفت: مشکلات بهداشتی آبیاری با آب‌های نامتعارف می تواند سلامت انسان ها را به خطر انداخته و تبعات نامطلوبی را برای بهداشت عمومی به دنبال داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه اقدام به امحای این اراضی و محصولات بر اساس تصویب ستاد مدیریت بحران استان و تاکید و بیان کرد: حساسیت ویژه استاندار، دستگاه قضایی، شهردار شیراز، کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی و سایر نهادهای مربوطه در حال انجام است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز با بیان اینکه تولید این محصولات و ورود آنها به سفره‌های مردم سلامت جامعه را با خطرات جدی مواجه می‌کند، افزود: اداره‌کل پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری شیراز با همراهی سایر نهادهای ذکر شده در تلاش است اجازه ندهد این محصولات به مرحله برداشت و عرضه در بازار برسند.

خوشبخت یادآور شد: هفته گذشته نیز ۳۱۰ هکتار از محصولات کاشته شده در اراضی منطقه ۷ شهرداری شیراز با همکاری نهادهای یاد شده امحا شد.

معاون شهردار شیراز همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده کشت هر نوع محصول کشاورزی با فاضلاب یا آب‌های غیر بهداشتی دیگر، این موارد را گزارش داده و با نهادهای مربوطه برای مقابله با این موضوع همکاری کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • امحای محصولات کشاورزی کاشته شده با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • ساعی: اقدام وزارت ورزش بی سابقه بود
  • اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال گذشته
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • گزارش وزیر ورزش از اقدامات و افتخارآفرینی ورزش کشور به رئیس جمهور
  • تبریز میزبان نشست ملی هم اندیشی رؤسای گروه‌های توسعه ورزش همگانی
  • حضور وزیر ورزش در مراسم ترحیم مرحوم اسکویی
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند