Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@16:35:35 GMT

شوکی بزرگ به خریداران گوشی های هوشمند

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۸۱۶۹

شوکی بزرگ به خریداران گوشی های هوشمند

رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: گرانی گوشی‌های هوشمند در بازار این شهر بیشتر مردم را به خرید گوشی‌های کارکرده یا اقساطی سوق داده است.

به گزارش قدس آنلاین، افشین اکبری رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: قیمت گوشی‌های تلفن همراه به دلیل وارداتی بودن برندهای مختلف آن، وابستگی مستقیم به نرخ ارز دارد و نوسانات نرخ ارز هم قیمت این کالا را افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در سه هفته اخیر قیمت هر دلار تا ۲۱۰ هزار ریال کاهش پیدا کرد و متعاقب آن ۱۰ تا ۲۰ درصد از قیمت انواع برندهای گوشی تلفن همراه کم شد، اما هم اکنون قیمت هر دلار ۲۴۰ هزار ریال است و به تبع آن گوشی تلفن همراه وارداتی قیمت بالایی دارد.
رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد هرگونه گرانفروشی در بازار گوشی تلفن همراه را تکذیب و  ادامه داد: از آنجا که ارایه ارز در "سامانه" نیما کاهش یافته است واردکننده سود قانونی ۱۵ درصدی خود را اعمال نمی‌کند و به سود پنج تا شش درصدی در فروش گوشی تلفن همراه قانع است.

اکبری بیان کرد: از سوی دیگر فروشنده گوشی تلفن همراه از هفت درصد سود قانونی خود گذشته و گوشی تلفن همراه را با دو درصد سود قانونی عرضه می‌کند.

او تصریح کرد: سیاست‌های ارزی تاثیر مستقیم بر قیمت گوشی تلفن همراه گذاشته وگرنه هیچ گرانفروشی در عرضه این کالا در بازار رخ نمی‌دهد.
رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد تاکید کرد: ۳۸۸ شرکت انواع برندهای گوشی تلفن همراه را وارد کشور می‌کنند و هیچ کمبودی از این کالا در سطح بازار وجود ندارد.
اکبری اظهار کرد: رقابت شدید بین واردکنندگان مانع از عدم تعادل در بازار گوشی تلفن همراه و عموما این کالا کمتر از سقف مجاز سود برای فروشنده عرضه می شود.
او افزود: هم اکنون در بازار مشهد انواع برندهای گوشی تلفن همراه فراوان است، اما فروش کمتر آن‌ها بوده و مردم به ناچار به دلیل کاربرد بالای این کالا یا گوشی تلفن همراه نو را به صورت اقساطی خریده و یا نوع مستعمل آن را می‌خرند.
منبع: باشگاه خبرنگاران انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شوک بازار گوشی تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۸۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد

محمد قنبری گفت: به عنوان مثال قیمت هر کیلو گوجه فرنگی از ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار ریال طی ۲ روز گذشته به ۳۲۰ هزار ریال رسیده، قیمت بادمجان نیز تا حدی نوسان داشته است، اما این افزایش قیمتها موقتی بوده و طی چند روز آینده قیمت محصولات جالیزی فروکش خواهد کرد.

وی همچنین قیمت نوبرانه های بهاری امسال میادین بار مشهد مانند گوجه سبز را رو به کاهش دانست و گفت: روزهای پرفروش این محصولات رو به پایان است و در کنار عرضه فراوان آن در بازار قیمت شان کاهش یافته است.

رییس اتحادیه بارفروشان مشهد در پاسخ به سوال ایرنا مبنی بر نوسان قیمتهای میوه و تره بار در بهار امسال اظهار کرد: با توجه به قیمت تمام شده تولید و همچنین افزایش نرخ کرایه حمل نمی توان قیمتهای میوه و تره بار را در بازار زیاد دانست و در واقع گرانی در این بخش رخ نداده است.

وی ادامه داد: امسال بازار میوه و تره بار در مشهد نسبت به سال گذشته با عرضه بیشتری مواجه شده، در مقابل میزان خریدار کمتر شده و همین موضوع بر قیمتهای آن تاثیر گذاشته است و میانگین قیمتها نسبت به شرایط بازار کمتر است. این در حالی است که قیمت برخی میوه های وارداتی مانند موز متناسب با افزایش نرخ دلار رشد داشته است.

قنبری با اشاره به اینکه روزانه بین چهار تا پنج هزار تن بار میوه و تره بار وارد میادین بار سه‌گانه زیر مجموعه صنف بارفروشان شهر مشهد می شود، بیان کرد: آنچه مردم گرانی میوه و تره بار می دانند به شرایط اقتصادی کشور مربوط می شود.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد نیز گفت: قیمت میوه و تره بار با وجود نوبرانه های بهار از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون بازار آرامی را پشت سر گذاشته و چندان تغییری نداشته، افزون بر این قیمت سیب زرد و توت فرنگی کاهش ۱۰ درصدی و فقط قیمت گوجه و پیاز افزایش ۱۰ درصدی داشته اما قیمت سایر اقلام میوه ثابت بوده است.

محسن صیادی اظهار کرد: مدیریت بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد در گشتهای مشترک خود از ابتدای امسال، ۶۵۰ واحد صنفی در حوزه میوه و تره بار را بازرسی کرد، در این بازرسی ها ۸۲ فقره پرونده تعزیری تنظیم و یک واحد صنفی نیز پلمب شده است.

روزانه پنج هزار تن میوه و تره بار در سه میدان بار مشهد به فروش می‌ رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • قیمت گوشی امروز 16 اردیبهشت 1403
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • اجتماع بزرگ صادقیون همراه با تشییع پیکر شهید تازه تفحص شده در مشهد برگزار شد
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟