Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا پناه روز یکشنبه در آیین بهره برداری از شرکت تعاونی "محافظ‌سازان آرش" در شهرستان رزن استان همدان افزود: تشکیل تعاونی ها اقتصاد کشور را متحول کرده است و باید به شبکه سازی تعاونی ها کمک کنیم تا شرایط برای تثبیت اشتغال ایجاد شود.

وی با بیان اینکه برای آبادانی و ساماندهی وضعیت اقتصادی جامعه، باید توسعه شرکت‌های تعاونی را در اولویت قرار دهیم اظهار داشت: شرکت تعاونی هایی که در استان همدان افتتاح می شود، نمونه فعالیت هایی است که در شرایط سخت تحریم شکل می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در این شرکت‌ها، مهندسان و دانش آموختگان دانشگاهی با  افکار، اندیشه ها و تخصص های مختلف کنار هم قرار گرفته اند و سرمایه گذاری بزرگی را به وجود می‌آورند.

وی با بیان اینکه اشتغال و نرخ بیکاری از مشکلاتی است که در کشور با آن مواجه هستیم اظهار داشت: فرهنگ تعاونی را می توان با دانش فنی و کیفیت بالاتر مجموعه ای به سرانجام رساند و چالش های پیش رو را حل کرد.

پناه با اشاره به فعالیت بانک توسعه تعاون و اعطای تسهیلات به تعاونگران اظهار داشت: بانک توسعه تعاون ۷۰ درصد تسهیلات را به تعاونی ها می دهد.

وی با تاکید بر اینکه بر اساس فضا و جغرافیای کسب و کار باید از تعاونی ها حمایت کرد، ادامه داد: در استانها شورای هماهنگی تعاون می تواند نقش تامین سرمایه اجتماعی را ایفا کند تا برنامه های این حوزه به صورت جامع دنبال شود.

پناه اضافه کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از اصلی ترین نهادهایی است که مسوولیت اشتغال را بر عهده دارد و بخش های مختلف این وزارتخانه به صورت زنجیره به هم پیوسته و فعال هستند.

شرکت تعاونی "محافظ‌سازان آرش" با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان با اشتغال زایی مستقیم ۵۰ و غیرمستقیم ۱۵۰ نفر در در زمینی به مساحت هفت هزار و ۸۹۰ متر مربع با زیربنای یک هزار و ۵۰۰ متر مربع در حوزه استحصال فلزات غیر آهنی (مس) در شهرک صنعتی رزن فعالیت خود را آغاز کرد.

گفتنی است همزمان با هفته تعاون ۱۴ طرح با ۲۳۵ فرصت شغلی در استان همدان بهره برداری شد.

برچسب‌ها همدان تعاونی افتتاح طرح بانک توسعه تعاون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان تعاونی افتتاح طرح بانک توسعه تعاون همدان تعاونی افتتاح طرح بانک توسعه تعاون توسعه تعاون تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۸۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳

یوسف شعبانی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب‌العجل تعیین تکلیف شود تا در راستی‌آزمایی دچار مشکل نشویم.

شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب‌وکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد. 

شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.

وی همچنین با اشاره به سیاست‌گذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستان‌ها، باید مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسب‌وکار، با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب‌وکار در سال‌جاری در اولویت خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق سیاست‌ها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب‌وکار در تعاونی‌ها اختصاص یابد و در این رابطه به روستا‌های کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونی‌ها ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • بهره‌برداری از ۲ طرح راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • «کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد