Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، از تخصیص ۴۰ هزار مترمکعب از ظرفیت آب شیرین کن یک میلیون متر مکعبی با عنوان طرح ساقی کوثر به استان هرمزگان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، امین قصمی با بیان اینکه آب شیرین کن ها به عنوان منابع غیر متعارف در تامین آب هرمزگان در اولویت است، افزود: با اضافه شدن ظرفیت آب شیرین کن طرح ساقی کوثر، منابع آبی استان هرمزگان بویژه مرکز استان به پایداری لازم خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد، براساس توافق شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، در فاز اول آب شیرین کن یک میلیون مترمکعبی، ۴۰ هزار مترمکعب در شبانه روز به هرمزگان تخصیص می یابد که بزودی این سهم عملیاتی می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان به عنوان یک استان ساحلی یک ظرفیت بزرگ برای تامین آب شیرین است، افزود: این ظرفیت در سطح ملی نیز مورد توجه است و با توجه به کم آبی مناطق مرکزی کشور هرمزگان به عنوان منبع تامین آب شیرین استان های یزد و کرمان انتخاب شده است.

وی افزود: برای انتقال آب به دو استان مذکور، آب شیرین کن یک میلیون متر مکعبی ساقی کوثر در حال احداث است که فاز اول آن به ظرفیت 200 هزار مترمکعب در شبانه روز امسال وارد مدار تولید می شود و سهم 40 هزار متر مکعبی هرمزگان از این ظرفیت امسال عملیاتی خواهد شد.

قصمی در عین حال از پیگیری های این مجموعه با همراهی نماینده عالی دولت در استان و نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس برای افزایش سهم استان از ظرفیت آب شیرین کن یک میلیونی خبر داد و گفت: با محقق شدن این مهم، ظرفیت تامین آب استان از محل آب شیرین کن ها افزایش خواهد یافت.

وی تصریح کرد، با تخصیص سهم استان از آب شیرین کن یک میلیون متر مکعبی، قطعا بندرعباس پایدارترین منابع آبی را خواهد داشت و می توان گفت دغدغه کم آبی هرمزگان به کمترین حد ممکن خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان افزود: با تامین آب شهر بندرعباس از محل آب شیرین کن های یک میلیون متر مکعبی و یکصد هزار مترمکعبی، مشترکین مرکز استان از آب سد استقلال بی نیاز خواهند شد و این ظرفیت می تواند در میناب مورد استفاده قرار گیرد که به پایداری آب شرق استان نیز کمک خواهد کرد.

وی اضافه کرد: در همین راستا شرکت آب و فاضلاب استان تامین نیاز آبی شهر میناب به میزان 15 میلیون مترمکعب در سال از طریق تصفیه خانه سد سرنی را در دستور کار قرار داده که با اجرای این طرح نیاز آبی این شهرستان از منابع سطحی تامین و جایگزین منابع زیرسطحی فعلی می شود که این امر نقش مهمی در احیاء دشت میناب خواهد داشت.

وی در ادامه با اشاره به سهم منابع آبی استان از ظرفیت آب شیرین کن ها، اظهار داشت: در این زمینه ، آبفا هرمزگان با احداث 47 سایت آب شیرین کن  فعال توسط بخش خصوصی یکی از شرکت‌های پیش‌رو در زمینه استفاده از تکنولوژی شیرین سازی آب دریا در سطح کشور است.

قصمی افزود: در حال حاضر سالیانه 45.600 میلیون مترمکعب منابع آب شرب استان از طریق تاسیسات نمک زدایی تامین می‌شود به طوری که هم اکنون 26 درصد از نیاز آبی استان از طریق شیرین سازی آب دریا و 74 درصد آن از طریق منابع سطحی و زیرسطحی تامین می‌شود.

وی گفت: همچنین با وارد مدار شدن ظرفیت آب شیرین کن ها در شهرهای بندرعباس، بستک، درگهان و پارسیان تا پایان سال ۱۴۰۰، بیش از ۶۰ درصد آب استان از طریق تاسیسات شیرین سازی تامین خواهد شد و ۴۰ درصد مابقی نیز وابسته به آب‌های سطحی و زیرسطحی خواهد بود.

گفتنی است، عملیات اجرایی طرح ملی شیرین سازی و انتقال آب خلیج فارس (آب شیرین کن یک میلیون مترمکعبی بندرعباس) با عنوان طرح ملی ساقی کوثر و با هدف تامین بخشی از نیاز آب صنعت، کشاورزی و شرب استانهای هرمزگان، کرمان و یزد از سال 92 آغاز شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب شیرین کن آب شیرین کن یک میلیون متر یک میلیون متر مکعبی ظرفیت آب شیرین کن شرکت آب و فاضلاب میلیون مترمکعب آب شیرین کن ها هزار مترمکعب شیرین سازی ساقی کوثر تامین آب منابع آب هزار متر نیاز آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۸۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه تامین مولد سالم و با کیفیت می‌تواند باعث تولید ایمن و پایدار شود، اظهار کرد: تامین خوارک خوب و مغذی برای آبزیان از اهمیت ویژه و خاصی در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان به ویژه میگوی پرورشی برخوردار است.

 اولین جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش میگوی هرمزگان با حضور مدیرکل شیلات استان، نماینده دامپزشکی، مدیر عامل اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان‌ آبزیان، معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، معاون آبزی پروری شیلات، رئیس گروه میگو شیلات، رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان، رؤسای شیلات شهرستان‌ها و جمعی از فعالان تکثیر و پرورش میگوی استان شامگاه در سالن جلسات اداره کل شیلات برگزار شد.

مسعود بارانی -مدیرکل شیلات- پیگیری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی، تغییر ساختار مزارع پرورش میگو، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های متولی در جهت رفع موانع تولید، بیمه لاروهای تولیدی و مراکز تکثیر میگو از اهم برنامه‌های شیلات استان برای سال زراعی پیش رو است.

وی تاکید کرد: تامین مولد سالم و با کیفیت علاوه رشد شاخص‌های کیفی و کمی می‌تواند محصولاتی اقتصادی و بهبینه‌تری را نیز فراهم سازد.

بارانی همچنین، نمونه‌برداری از آب ورودی مزارع پرورش میگو با همکاری دامپزشکی، برگزاری نشست علمی در جهت تغییر ساختار مزارع پرورش میگو توسط اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان استان، طرح تیپ الگویی برای مزارع ۲۰ هکتاری و تغییر ساختارمزارع تکثیرو پرورش میگو با همکاری نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و برگزاری جلسه با استانداری و سازمان جهاد کشاورزی را از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست خواند.

به گزارش ایسنا، در این نشست حاضران درجلسه به بیان مسائل و چالش‌ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • درآمد ۷۰۰ میلیونی «گالیله»!/ «آکادمی پرندگان» ۵۰ میلیون فروخت
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است