Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: زمانی که ما با شرکت توتال مذاکره می کردیم به هیچ عنوان به ذهنمان خطور نمی‌کرد که شرایط برگردد. اگر ترامپ نمی‌آمد و شرایط را به هم نمی ریخت، توتال در اجرای فاز ۱۱ بسیار جدی بود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از موضوعات مهم در خصوص میدان مشترک پارس جنوبی سرنوشت فاز مغفول مانده 11 و رفت و آمد چندین ساله و چندباره شرکت‌های بدعهدی چون توتال فرانسه و CPNC چین در این پروژه بوده، اینکه چه شد در دولت‌های قبلی مخصوصا نهم و دهم این فاز در فرآیند توسعه مغفول مانده و چه سرنوشتی پیدا کرد که در دولت های یازدهم و دوازدهم هم از توسعه عقب ماند و معطل بدعهدی های این دو شرکت فرانسوی و چینی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از رفتن غول های نفتی از پارس جنوبی چه شد؟ + فیلم

در بخش دوم مصاحبه با محمد مشکین فام، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس به این موضوع مهم پرداخته ایم.

** هیچ هدفگذاری برای ماندن توسعه فاز 11 برای بعد وجود نداشت بلکه توسعه نیافتن این فاز مرزی، نتیجه رفتار پیمانکاران آن بود.

** دولت آقای احمدی نژاد، بیش از حد با شرکتی چینی CNPC راه آمد و بسیار دیر این شرکت بدعهد را خلع ید کرد.

** در دوره پسابرجام به ذهنمان هم خطر نکرده بود که ممکن است توتال برود، فرانسوی ها در مذاکرات بسیار جدی بودند.

** دوماه تمام با نماینده های توتال 18 ساعت در روز مذاکره می کردیم، یعنی 4 یا 5 ساعت بیشتر استراحت نمی کردیم و این نشان از عزم جدی دو طرف داشت.

** از ثمرات خیر مذاکرات فشرده با توتال در فاز 11، تعیین مدل قراردادهای IPC بود که در قراردادهای بعدی مورد استفاده قرار گرفت.

** همان‌کاری که با فازهای 2 و 3 پارس جنوبی انجام دادیم و از آن مشق برای توسعه فازهای بعدی گرفتیم، می‌خواستیم برای فاز 11 نیز در مرحله تقویت فشار الگویی برای فازهای دیگر بدست آوریم.

** تقویت فشار فاز 11 پارس جنوبی با توان داخلی و از طریق تأسیسات خشکی انجام خواهد شد.

*** نقش مهم پارس جنوبی در امنیت انرژی کشور

** ما قول دادیم که طی 15 سال آینده 75 درصد نیاز گازی کشور را تأمین کنیم

** طی 20 سال گذشته قریب به 84 میلیارد دلار در پارس جنوبی سرمایه گذاری کرده‌ایم

** یک سکوی پارس جنوبی گاز یک میلیون خانوار را تأمین می کند

** ارزش محصولات تولیدی هر فاز پارس جنوبی 5 میلیون دلار در روز است

مشروح بخش دوم مصاحبه با محمد مشکین فام در ادامه آمده است:

 

بخش سوم و پایانی مصاحبه با مدیرعامل شرکت نفت‌وگاز پارس در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارس جنوبی شرکت نفت و گاز پارس پارس جنوبی شرکت نفت و گاز پارس پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۸۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی اعلام کرد به همت ۱۲ هزار نفر از کارکنان این مجموعه، پارسال بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی تولید شد.

به گزارش شانا، احمد باهوش با تبریک به‌ مناسبت فرا رسیدن هفته کار و کارگر بیان کرد: یکی از ارکان اصلی در تولید ۷۵ درصدی گاز و محصولات جانبی مجتمع گاز پارس جنوبی برای مصرف کشور، بهره‌مندی از توان و دانش ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر کارگر ارزشمند و خلاق در بزرگ‌ترین مجموعه تولید گاز کشور است.

>>> بیشتر بخوانید؛

از افزایش جذب سرمایه تا قراردادهای تازه با دانش‌بنیان‌ها؛ مجتمع گاز پارس جنوبی در سالی که گذشت

وی در ادامه به حجم تولید گاز شیرین و تزریق به خط سراسری در سال ۱۴۰۲ اشاره و تصریح کرد: پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت کردیم که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب، شیرین‌سازی و به خطوط سراسری تزریق شد.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: با توجه به نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، کارگران ارزشمند، متخصصان و کارکنان ارتش بزرگ مجتمع گاز پارس جنوبی برای پیشرفت اقتصادی کشور برنامه‌ریزی و امسال بهترین دستاوردها را در مسیر عزت و سربلندی کشور ثبت می‌کنند.

باهوش یادآور شد: همسو با اهداف راهبردی، با انجام آموزش‌های لازم به‌منظور افزایش سطح دانش و توانمندسازی کارگران مجتمع در بخش‌های مهم شغلی اچ‌اس‌ئی، بازرسی فنی، بازرگانی، برق و ابزار دقیق، تعمیرات مکانیک، کارگاه مرکزی، خدمات انسانی و سرمایه انسانی بهترین عملکرد در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.

دیگر خبرها

  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • حضور فارسی‌ها در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ایران
  • تجارت ۵ میلیارد دلاری گمرکات کردستان در سال گذشته
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت