Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند سالی است که ساختمان فنی و حرفه ای شماره 2 شهرستان هرسین به گفته مسئولین به دلیل عدم تأمین نیروی انسانی و مربیان مورد نیاز برای این مرکز بلا استفاده رها شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیوانگاه, از آنجا که هدف اصلی آموزش های فنی و حرفه ای تربیت نیروی کار مورد نیاز بخش های مختلف جامعه است به نظر می رسد هدف از این آموزش ها افزایش توانایی های دانش، مهارت و قدرت درک افراد و انجام مطلوبتر کار در محدوده وظایف شغلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آموزش های فنی و حرفه ای به سبب انعطاف پذیری نشأت گرفته از خصیصه های بازار کار و اوضاع اقتصادی کشور و نیز به دلیل آموزش و ایجاد مهارت های لازم در افراد برای توانایی در احراز مشاغل نقش به سزایی در اشتغال دارد. 

این آموزش ها هم مهارتهای خاص مورد نیاز صنعت و هم مهارتهای عمومی بازار کار را فراهم می سازد و به این نوع آموزش ها به عنوان ابزاری برای مقابله با بیکاری به ویژه بیکاری ساختاری که ناشی از تغییرات در اقتصاد جهانی است، نگریسته می شود.

ساختمان فنی و حرفه ای شماره 2 شهرستان هرسین از جمله مصوبات سفر با برکت مقام معظم رهبری است که به منظور رفع مشکل اشتغال و مهارت آموزی به عنوان یکی از مشکلات عدم ایجاد اشتغال در هرسین کار ساخت آن پس از پیگیری ها و وجود مشکلات بالاخره  به اتمام رسید.

در حال حاضر چند سالی است که ساختمان فنی و حرفه ای شماره 2 شهرستان هرسین به گفته مسئولین به دلیل عدم تأمین نیروی انسانی و مربیان مورد نیاز برای این مرکز بلا استفاده رها شده است.

ساختمان فنی و حرفه ای تا تعیین تکلیف شدن موضوع به کارگاه تولید گلیم تبدیل شده است

امیر شاه آبادی فرماندار شهرستان هرسین در گفتگو با دیوانگاه اظهار داشت: یکی از علل مهم بیکاری در هرسین نبود مهارت آموزی بیش از 70 درصد جمعیت فعال ماست که با این وجود نیاز بود که این ساختمان تجهیز شود و چند بار هم در این خصوص از سوی مدیر کل استان قول هایی داده شد که تا کنون متأسفانه این کار صورت نگرفته است.

وی افزود: برای اینکه این مکان فرسوده نشود ما پیگیر دو موضوع شدیم بحث اول اینکه شهرستان هرسین حدود 16هزار نفر جمعیت تحت پوشش تأمین اجتماعی دارد بنابراین درمانگاه تأمین اجتماعی می توانست خدمت خوبی به مردم هرسین باشد و به دلیل اینکه سازمان فنی و حرفه ای و درمان تأمین اجتماعی در یک ساختمان قرار داشتند وضعیت واگذاری می توانست شکل راحت تری داشته باشد.

فرماندار هرسین خاطرنشان کرد: از طرفی در شهرستان هرسین فقط یک درمانگاه تأمین اجتماعی می تواند وجود داشته باشد و به خاطر وجود یک درمانگاه تأمین اجتماعی در بخش بیستون این امر امکان پذیر به نظر نمی رسد.

شاه آبادی ادامه داد: به منظور استفاده بهینه و با توجه به اینکه شهر هرسین شهر ملی گلیم است تا تعیین تکلیف شدن موضوع  آن را به یکی از کارگاه های تولید گلیم دادیم و در حال حاضر هم صفر تا صد تولید گلیم در آنجا انجام می شود.

این مسئول خاطر نشان کرد: این موضوع چند حسن دارد اول درآمدزایی و دوم اینکه از سازه نگهداری می شود و سوم اینکه ظرفیتی برای بحث گلیم و اشتغال است.

از آنجایی که موضوع بیکاری در هرسین  یکی از مهمترین مسائل و مشکلات در  شهرستان است و از طرفی  با توجه به اینکه یکی از دلایل بیکاری در هرسین فقدان مهارتهای مورد نیاز بازار کار از سوی جویندگان کار است انتظار می رود راه اندازی این پروژه مهم بتواند نقش بسزایی در کاهش میزان بیکاری در شهرستان ایفا کند.

امکان تامین نیروی انسانی را نداریم

یاور محمدی مدیر کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در گفتگو با دیوانگاه، در خصوص عدم کاربری مناسب ساختمان فنی و حرفه ای شماره 2 در شهرستان اظهار داشت: ساختمان فنی و حرفه ای شماره 2شهرستان هرسین در کنار پروژه های شهرستان های سنقر و اسلام آباد از جمله پروژه های سفر مقام معظم رهبری است که کار ساخت این پروژه ها در هر سه شهرستان انجام شده است .

وی افزود: در بحث تجهیز کردن این مکان مشکل خاصی وجود ندارد ولی نیروی انسانی که باید در آنجا قرار داده شود و مربی که باید آموزش ها را ارائه دهد که در حال حاضر با توجه به محدودیت هایی که وجود دارد برابر قانون امکان تأمین نیروی انسانی وجود ندارد.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: این مشکل به گونه ای است که در شش سال گذشته در سطح استان یک نفر هم جذب فنی و حرفه ای نشده است و از طرفی برخی از نیروهای فعلی هم در شرف بازنشستگی هستند.

محمدی  در ادامه اظهار داشت: با این وجود و علی رغم ظرفیت ایجاد شده ما مجبور شدیم از بخش خصوصی استفاده کنیم که ساختمان بلااستفاده نمایند و چندین مرحله هم به مجموعه های مختلف تولیدی و مجموعه هایی که با اشتغال سرو کار دارند اعلام کردیم که این ساختمان آماده است.

این مسئول بیان داشت: بهترین پیشنهاد همین موردی است که در زمینه تولید گلیم در آنجا فعال است هر چند که به لحاظ هزینه ها عملاً درآمدی برای فنی و حرفه ای ندارد ولی همینکه بتواند در بحث اشتغال و گلیم کاری انجام دهد حرکتی در بحث اشتغال صورت گرفته است.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: ما خیلی دنبال بحث درآمد زایی این پروژه نیستیم چراکه این ساختمان مختص به شهرستان هرسین است ولی هر کس که ایده بهتری در بحث اشتغالزایی داشته باشد می تواند از این ظرفیت استفاده کند.

محمدی اظهار داشت: بهتر این بود که روزی که این طرح پیشنهاد داده شد متناسب با ظرفیت فیزیکی شهرستان و دسترسی مردم و پیش بینی بحث تأمین نیرو هم صورت می گرفت که این ساختمان با این هزینه در آنجا ساخته نمی شد.

 از آنجایی که ساخت و به بهره برداری رساندن یک پروژه علی رغم احساس نیازهای یک منطقه و پیگیری ها برای به انجام رساندن آن زمان بر و نیازمند وقت و هزینه های میلیاردی است اما به نظر می رسد هیچ تدبیری برای بهره مندی مناسب در جهت رفع نیاز جامعه هدف  دیده نمی شود چرا که امروز مشکل اصلی تمام پروژه های آماده بهره برداری در هرسین همین نبود نیروی انسانی است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان هرسین تأمین اجتماعی نیروی انسانی تولید گلیم مورد نیاز آموزش ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۹۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کمالی عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: تکریم از معلم باید به عنوان یک فرهنگ و روش در جامعه نهادینه شود.

وی از معلم به عنوان یک فرد تاثیرگذار و اثربخش در جامعه یاد کرد و گفت: رعایت معلم و اهمیت کار وی را به جامعه معرفی کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه آموزش و پرورش متعلق به همه آحاد جامعه است تصریح کرد: آموزش و پرورش نیازمند مشارکت نهادها دولت و مجموعه دستگاه‌ها دارد.

وی با اظهار اینکه طبق فرمایش رئیس جمهور ایران قوی در گرو مدرسه قوی است به ویژه برنامه‌های گرامی‌داشت هفته معلم در استان مازندران اشاره و اضافه کرد: تکریم معلم مختص مدرسه نیست همه آحاد مردم و جامعه در این زمینه نقش دارند.

کمالی با بیان اینکه آزمون نهایی همانند کنکور است، درباره آزمون‌های استخدامی برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز افزود: طی دو سال گذشته اقدامات خوبی ورت گرفت و ردیف استخدامی‌هایی برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.

وی با عنوان اینکه موضوع نیروی انسانی در آموزش و پرورش در حال رفع و جبران است گفت: اکنون با چالش و کمبود نیروی انسانی روبرو نیستیم و امسال کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان را نداریم.

تراز نیروی انسانی با کلاس ها برابر است

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران به عنوان اینکه تراز نیروی انسانی با کلاس‌های استان برابر است گفت: امسال با مسئله کمبود معلم روبرو نیستیم.

وی از جذب نهایی دو هزار و ۴۰۰ نفر خبر داد و گفت: ۶۰۰ نفر سهمیه مازندران برای جذب نیروهای خدماتی است ه با برگزاری آزمون نسبت به جذب آنان اقدام می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران کیفیت بخشی به مسئله آموزش را مسئله مهم بیان کرد و گفت: باید تلاش شود تا میانگین نمرات دروس مختلف در استان ارتقا بخشیده شود.

وی با اظهار اینکه فضای مجازی بر کیفیت آموزش تاثیر منفی گذاشته است گفت: در حال حاضر به سمت رشد کیفیت آموزشی با ارتقای میانگین نمرات در حرکت هستیم و مازندران جزو ۱۰ استان برتر کشور در زمینه کیفیت آموزشی است و در رده سبز میانه یا استان مناسب قرار داریم.

کمالی با اظهار اینکه مازندران در زمینه پذیرش در دانشگاه‌ها رتبه دوم را در کشور دارد تصریح کرد: این نشانه تمایل مازندرانی‌ها به ادامه تحصیل است و این مسئله نوعی فرصت تهدید محسوب می‌شود از این رو برای کاهش تهدید به دنبال گسترش رشته‌های فنی و حرفه‌ای در استان هستیم.

وی با عنوان اینکه ۴۵ درصد از دانش آموزان مازندران رشته‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند، ادامه داد: این رقم تا پایان برنامه هفتم باید به ۵۶ درصد افزایش یابد دانش آموزان فنی و حرفه‌ای افزایش یابد یزان بیکاری کاهش می‌یابد.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد طی دو سال گذشته ۶۰ میلیارد تومان رای تجهیز هنرستان‌های استان از سوی دولت تخصیص داده شده است.

کد خبر 6093400

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی
  • کلاهبردار میلیاردی دارای اعلام قرمز پلیس اینترپل دستگیر شد
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل