Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@21:46:34 GMT

درمان تنگی نفس با بادام/مصرف بادام کهنه توصیه نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۹۶۳۳

درمان تنگی نفس با بادام/مصرف بادام کهنه توصیه نمی‌شود

یک مشاور طب سنتی گفت: افرادی که سرفه‌های خشک دارند، می‌توانند داخل بینی خود را با روغن بادام چرب کنند و مقداری از آن را نیز بخورند.

بهنام یوسفیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه طبع بادام کمی گرم و تر است، اظهار کرد: به میوه سبز، تازه و ریز بادام چغاله بادام می‌گویند؛ خوب جویدن آن باعث تقویت معده می‌شود و لثه را محکم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد می‌توانند برای تقویت لثه پوست سخت بادام را سوزانده و خاکستر آن را به دندان‌های خود بمالند.

این مشاور طب سنتی با توضیح اینکه افرادی که ناراحتی اعصاب، هیجان و اضطراب دارند، شیر بادام بخورند، اضافه کرد: شیر بادام از بادام کوبیده با شکر سائیده شده و یک لیتر آب در مخلوط کن تهیه می‌شود. استفاده از چند دانه بادام به همراه یک قاشق عسل برای درمان بی‌خوابی مؤثر است.

وی با تاکید اینکه بهتر است افرادی که سرفه‌های خشک دارند شب‌ها وقت خواب داخل بینی خود را با روغن بادام چرب کنند و مقداری از روغن بادام را نیز بخورند، تصریح کرد: توصیه می‌شود برای خشکی حلق یک یا دو قاشق غذاخوری روغن بادام در یک لیوان آب ریخته و غرغره شود. برای رفع سرفه، خشکی حلق، سینه و حنجره، تنگی نفس و آسان خارج شدن اخلاط سینه، بهتر است مقداری بادام با کمی شکر سائیده میل شود.

یوسفیان خوردن روغن بادام با آب گرم را برای قولنج کلیه یا سنگ کلیه مفید دانست و افزود: کسانی که دچار نارسایی کبد شده‌اند، برگ درخت بادام را در آب بجوشانند و روزانه با کمی شکر میل کنند. مصرف بادام برای افرادی که نقرس دارند توصیه نمی‌شود و بیمارانی که ناراحتی کبد و کلیه دارند نیز باید کمتر از بادام استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه ماساژ با روغن بادام برای جلوگیری از خمیدگی مهره‌ها مؤثر است، توضیح داد: استفاده از مخلوط روغن بادام شیرین با سوخته فندق برای رشد مژه و ابرو بسیار مفید است.

این مشاور طب سنتی با بیان اینکه اگر بادام با انجیر مصرف شود، ملین است، خاطرنشان کرد: مصرف بادام بو داده باعث تقویت معده شده، سستی را رفع می‌کند و برای تقویت قوای جنسی مفید است. اگر بادام با عسل مصرف شود، خاصیت آن بیشتر خواهد بود.

وی با توضیح اینکه بادام باید تازه باشد و مصرف بادام کهنه توصیه نمی‌شود، اضافه کرد: بادام سرشار از فسفر و کلسیم بوده و مصرف روزانه آن برای کسانی که فعالیت فکری دارند بسیار مؤثر است؛ مصرف روزانه بادام و شیر بادام برای مادران شیرده بسیار مفید خواهد بود.

یوسفیان با اشاره به تأثیر بادام بر روی پوست، گفت: برای پوست‌هایی که خشک بوده یا پوسته پوسته می‌شود، می‌توان یک روز در میان از صابون بادام برای شستن استفاده کرد؛ تفاوتی نمی‌کند که صابون از بادام تلخ یا شیرین تهیه شده باشد.

کد خبر 442473

منبع: ایمنا

کلیدواژه: طب سنتی درمان بیماری ها بادام خواص روغن ها تنگی نفس سرفه خشک درمان سنگ کليه مشکلات کبد زخم معده سلامت دهان و دندان درمان تنگی نفس خواص بادام بادام تلخ بادام شيرين شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مصرف بادام روغن بادام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۹۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت گفت: مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع را در مینای دندان ایجاد کند، خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

الهام فقیهیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نشانه‌های دندان آسیب‌دیده اظهار کرد: درد دندان یکی از نشانه‌های دندان آسیب‌دیده است، اما بیمار باید دقت کند مراجعه به دندان‌پزشک نباید تنها زمانی که درد دندان وجود دارد اتفاق بیفتد، اگر بیمار در مراحل اولیه پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه کند، هزینه کمتری را از لحاظ مالی و آسیب به دندان می‌پردازد تا اینکه در مراحل انتهایی پوسیدگی دندان به پزشک مراجعه کند.

وی افزود: وقتی که دندانی پوسیدگی سطحی دارد با ترمیم و پر کردن ساده بهبود پیدا می‌کند که هزینه بسیار کمتری نسبت به درمان ریشه و عصب‌کشی که دندان پوسیده به بیمار تحمیل می‌کند، دارد.

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت تصریح کرد: در پوسیدگی سطحی بافت دندان کمتر تخریب می‌شود، اما وقتی که دندانی عصب‌کشی یا مورد درمان ریشه قرار گیرد، دیگر بیمار درد را حس نمی‌کند و بافت دندان بسیار شکننده می‌شود و نیاز به درمان روکش و پروتزهای دندانی دارد، از این جهت حائز اهمیت است زمانی که بیمار احساس پوسیدگی دندانی داشت، سریع به دندان‌پزشک مراجعه کند.

وی با اشاره به حساسیت دندان‌های پوسیده به بعضی مواد غذایی گفت: دندان‌ها وقتی در معرض پوسیدگی قرار دارند، نخستین حساسیتی که نشان می‌دهند نسبت به خوردن مواد غذایی شیرین و سرد است، هنگامی که بیمار مواد غذایی شیرین را می‌خورد، این مواد لابه‌لای شیارهای دندان می‌رود و موجب شروع یک درد تیر کشنده می‌شود که پس از مدتی این درد تسکین پیدا می‌کند.

فقیهیان ادامه داد: این درد غیرقابل تحمل نیست و بیمار سریع به دندان‌پزشک مراجعه نمی‌کند، به همین دلیل وقتی بیمار یک ماده غذایی سرد مانند یک لیوان آب خنک را مصرف می‌کند، این نوع احساس درد شکل می‌گیرد و سریع هم آرام می‌شود، در این مرحله احتمال دارد دندان دچار پوسیدگی شده و نیاز به درمان ریشه و عصب‌کشی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه پوسیدگی خود به خود درمان نمی‌شود، ادامه داد: بسیاری از اعضای بدن هستند که وقتی دچار بیماری می‌شوند، سیستم ایمنی بدن می‌تواند آن را درمان کند، اما بافت دندان از این مورد تبعیت نمی‌کند، وقتی که مینای دندان پوسیده شد، دیگر بهبودی در کار نیست.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: پوسیدگی‌های دندان را در بعضی از موارد با رعایت نکاتی می‌توان کمتر کرد، اما بهبودی توسط بافت بدن صورت نمی‌گیرد، همچنین لازم است بدانیم پوسیدگی شروع به پیشرفت می‌کند تا به عصب دندان برسد، در این مرحله بیمار یک درد غیرقابل تحمل و شبانه‌روزی را تجربه می‌کند و شدت درد شب‌ها بیمار را از خواب بیدار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: احتمال دارد بیمار یک لیوان چای داغ مصرف کند و درد شدید و تیر کشنده‌ای را داشته باشد، وقتی که بیمار درد دندان را تجربه می‌کند، دندان او نیاز به عصب‌کشی دارد، یعنی درد طولانی‌مدت با محرک‌های بیشتری صورت می‌گیرد، بسیاری اوقات احتمال دارد پوسیدگی به عصب دندان برسد و دندان نیاز به عصب‌کشی داشته باشد، اما بیمار هیچ دردی نداشته باشد و درمان ریشه بدون وجود درد برای بیمار تجویز شود.

کدام مواد غذایی پوسیدگی سریع در دندان ایجاد می‌کند؟

فقیهیان با تاکید بر اینکه مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع را در مینای دندان ایجاد کند، گفت: خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود، بنابراین مدت زمان استفاده از این مواد غذایی حائز اهمیت است، برخی افراد عادت دارند لیموترش را با دندان فشار دهند؛ این حرکت می‌تواند پوسیدگی و آسیب به بافت مینای دندان را برای بیمار ایجاد کند.

وی در خصوص اهمیت مراجعه زودهنگام به دندان‌پزشک تصریح کرد: مراجعه به دندان‌پزشک وابسته به رعایت بهداشت دهان بیمار است، افرادی که رعایت بهداشت دهان آن کمتر است و مصرف مرتب سیگار و محرک‌ها را دارند، باید هر شش ماه یک‌بار به دندان‌پزشک مراجعه کنند، اما افرادی که بهداشت دهان را به‌خوبی رعایت می‌کنند و از مسواک، نخ دندان و دهان‌شویه‌های فلوراید استفاده می‌کنند، مراجعه آن‌ها به دندان‌پزشکی می‌تواند در زمان طولانی‌تر و هر ۱۲ تا ۱۸ ماه یک‌بار انجام شود.

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: مراجعه به دندان‌پزشکی بر اساس ارزیابی و بروز پوسیدگی دندان‌های بیمار است، پیشگیری بهتر از درمان است، مراجعه کودکان به دندان‌پزشک باید هر شش ماه یا سالی یک‌بار انجام شود، به دلیل اینکه دندان‌های کودکان تازه روییده است و مداخله زودتر، هزینه‌های درمانی کمتر و نتیجه بهتری را به دنبال دارد و اگر نیاز به فلورایدتراپی باشد، توسط دندان‌پزشک صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم اگر در موارد انتهای پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه کنیم، هزینه‌های بیشتری به ما تحمیل می‌شود، در واقع وقتی که یک دندان ترمیم می‌شود، نسبت به زمانی که نیاز به عصب‌کشی دارد، استحکام بیشتری خواهد داشت، اما با درمان ریشه‌ای دندان استحکام آن کمتر می‌شود و نیاز به درمان‌های جانبی مانند روکش دندان نیز ضرورت پیدا می‌کند.

کد خبر 748407

دیگر خبرها

  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • ماجرای گردنبند کهنه شمسایی در جام ملت‌های آسیا +عکس
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • فواید و مضرات روغن حیوانی