Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، از زمان آغاز همه‌گیری بیماری کوویدـ۱۹ تاکنون برای درمان این بیماری داروهای مختلفی استفاده شده است که برخی از آن‌ها موثر نبودند و از پروتکل‌ها حذف شدند و برخی دیگر تاثیرپذیری بیشتری داشتند. هنوز داروی قطعی برای درمان کرونا وجود ندارد و محققان همچنان در تلاش برای یافتن داروی موثر یا واکسن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر رضا ملک‌زاده‏، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت‏، با اشاره به این‌که نیازی نیست بیماران مبتلا به کرونا که علائم خفیف دارند به بیمارستان مراجعه کنند به همشهری‌آنلاین گفت: «فاموتیدین» که برای درمان بیماری‌های گوارشی تجویز می‌شود، برای درمان بیماران مبتلا به کرونا با علائم خفیف تاثیر زیادی دارد.

همچنین وی درباره تاثیر رمدسیویر در کاهش مدت‌زمان بستری بیماران مبتلا به کرونا توضیح داد: رمدسیویر طول مدت بستری را حدودا ۵ روز کم می‌کند و همچنین در افرادی که در مرحله‌ متوسط بیماری قرار دارند یعنی اکسیژن خونشان پایین است، اما هنوز زیر دستگاه ونتیلاتور نرفته‌اند ۲۷ درصد سبب کاهش مرگ‌ومیر می‌شود. 

معاون تحقیقات وزیر بهداشت درباره تاثیرگذاری کورتون در بهبود حال بیماران مبتلا به کرونا به همشهری‌آنلاین گفت: دگزامتازون یا کورتون قطعا داروی موثری است و در دنیا در مورد این دارو اجماع وجود دارد. در ایران از روز اول از این دارو استفاده می‌شد. البته این دارو در شروع بیماری کوویدـ۱۹ مصرف نمی‌شود و موقعی که بیماری متوسط می‌شود و اکسیژن خون کاهش می‌یابد و ممکن است بیمار را زیر دستگاه ببریم تا حدود۳۰ درصد موثر است. 

دکتر ملک‌زاده ضمن توصیه به مردم درباره پرهیز از مصرف خودسرانه داروها گفت: متاسفانه اوایل مصرف آزیترومایسین در پروتکل‌ها آمده بود، ولی بعدا مطالعات نشان داد این دارو نه تنها موثر نیست، بلکه ضرر هم دارد. علاوه بر آزیترومایسین، هیدروکسی کلروکین و کلترا نیز اثری در درمان این بیماری ندارند. باز هم تاکید می‌کنم آزیترومایسین در درمان این ویروس اثری ندارد و نباید مصرف شود.

تاثیر عجیب یک داروی دستگاه گوارشی دربهبود بیماران کرونا | رمدسیویر برای کدام بیماران کووید۱۹ فایده دارد؟ | تضادهای آزیترومایسین و دگزامتازون نتیجه آخرین تحقیقات ایرانی‌ها روی ۷ داروی کرونایی کدام دارو تاکنون در درمان بیماری کرونا موثرتر بوده است؟ کد خبر 546765 برچسب‌ها سلامت كروناويروس وزارت بهداشت و درمان دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت كروناويروس وزارت بهداشت و درمان دارو بیماران مبتلا به کرونا برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۱۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف محموله دارو در زابل

  سردار دوستعلی جلیلیان  گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه افرادی در یک منزل مسکونی در سطح شهرستان زابل در امر تهیه و توزیع داروی خارج از شبکه توزیع، قاچاق و غیرمجاز فعالیت گسترده‌ای دارند، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس شهرستان زابل قرار گرفت.

 این مقام انتظامی افزود: پس از هماهنگی‌های قضائی و در بازرسی مأموران انتظامی از این منزل بیش از ۷۲۷ هزار و ۷۰۰ عدد انواع قرص و داروی خارج از شبکه توزیع و غیرمجاز کشف و منزل مسکونی متخلف نیز پلمب شد.

 سردار "جلیلیان" با اشاره به اینکه برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش تقریبی اقلام دارویی مکشوفه ۸۰ میلیارد ریال برآورد شده است گفت: دراین خصوص ۲ متهم دستگیر وپرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

  فرمانده انتظامی استان درپایان با بیان اینکه فروش دارو‌های غیر مجاز سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات خود را در این خصوص با تماس مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در اختیار پلیس قرار دهند

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • کشف محموله دارو در زابل