Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@17:36:11 GMT

موردی از ابتلا به آنفلوآنزا در گلستان مشاهده نشد

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۱۱۶۱

موردی از ابتلا به آنفلوآنزا در گلستان مشاهده نشد

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان، عبدالرضا فاضل اظهار داشت: طبق پیش‌بینی‌ها، آبان و آذرماه امسال زمان تقریبی شیوع آنفولانزا N۱H۱ است.

وی افزود: با توجه به اینکه ذرات هوا مهمترین روش انتقال آنفلوآنزا شناخته شده، استفاده از ماسک علاوه بر جلوگیری از ابتلا به کرونا، مانع جدی گسترش شیوع این بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به مشخصات کرونا و آنفلوآنزا اشاره کرد و گفت: راه های انتقال کرونا نسبت به آنفلوآنزا بیشتر و قدرت کشندگی آن کمتر از است.

فاضل ادامه داد: پارسال ۳۷۰ مورد بستری افراد مبتلا به آنفلوآنزا در بیمارستان های گلستان ثبت شده که از این تعداد ۲۷ نفر جان خود را از دست دادند.

آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است که با تب ناگهانی، لرز، سردرد، سرفه خشک، گلو درد و درد عضلانی همراه است.

وی همچنین به نصب و راه اندازی اولین مخزن اکسیژن مایع ۲۵ هزار  لیتری در گلستان خبر داد و گفت: این مخزن با درجه خلوص ۹۶/۹۹ درصد به دست متخصصان ایرانی تولید و در بیمارستان پنج آذر گرگان نصب شد.

به گفته وی این مخزن اکسیژن برای بیماران بستری در بخش های ویژه بیمارستان و بیماران کرونایی کاربرد دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا گلستان آنفولانزا بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گلستان آنفولانزا بهداشت و سلامت ویروس کرونا گلستان آنفولانزا بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۱۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • مشاهده یک قلاده پلنگ در پارک ملی گلستان
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم
  • حمایت جامعه دانشگاهی گلستان از دانشجویان معترض آمریکایی + فیلم