Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در بازدید از مرکز انتقال خون استان تهران گفت: تلاش می کنیم برخی از مشکلات این مرکز حساس و مهم را در شرایط سخت پیش آمده با شیوع کرونا برطرف کنیم.

به گزارش ایسنا، مسعود شفیعی با حضور در سازمان انتقال خون استان تهران ضمن اهدای خون در این مرکز، از بخشهای مختلف آن بازدید کرد و از نزدیک در جریان اقدامات و همچنین مشکلات این سازمان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید که با همراهی محمدرضا مهدی زاده، مدیرکل سازمان انتقال خون استان تهران صورت گرفت، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، خاطرنشان کرد: سازمان انتقال خون یکی از مهم ترین و حساس ترین مراکزی است که در این روزهای سخت کرونایی با مشکلات مختلفی مواجه شده است؛ تلاش داریم بخشی از این موانع را از پیش رو برداریم.

وی تصریح کرد: سازمان انتقال خون یکی از مراکز بسیار حساس در حوزه سلامت است که مستقیما با سلامتی آحاد جامعه مرتبط است، لذا در تأمین تجهیزات تخصصی یا به روز و نگهداری بخش های مهم آن، نباید غفلت کرد.

بر اساس گزارش پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، مسعود شفیعی با یادآوری اینکه علاوه بر اهدای خون توسط عموم شهروندان، اهدای پلاسمای بیماران بهبود یافته از کرونا نیز در این ایام کمک قابل توجهی در درمان بیماران مبتلا شده جدید داشته، افزود: از همه مردم عزیز خواهش میکنم که اهدای خون، برای کمک به هم نوعان خود را هیچگاه فراموش نکنند و شیوع بیماری کرونا نباید مانع مشارکت هموطنانمان در تأمین ذخایر خون مورد نیاز کشور باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري تهران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران سازمان انتقال خون سازمان انتقال خون استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۱۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از هیل، دانشجویان معترضی که در همراهی با موج حمایت از فلسطین، در دانشگاه ایالت ورمونت تحصن کرده‌اند، در مجاب کردن این مرکز آموزش عالی به پذیرفتن خواسته‌هایشان به یک پیروزی بزرگ دست یافتند؛ چراکه ریاست این دانشگاه با لغو سخنرانی «لیندا توماس- گرینفیلد» سفیر آمریکا در سازمان ملل در جشن فارغ‌‎التحصیلی دانشجویان موافقت کرده است.

این یکی از خواسته‌‎های اصلی دانشجویان دانشگاه ورمونت به دلیل نقش گرینفیلد در وتوی مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل با موضوع آتش‌بس در غزه بوده است.

«سورش گاریملا» رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه اعلام کرد: «با کمال تأسف می‌گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان، دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا، از این رویداد استقبال کردند و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

به گزارش آنا، اعتراضات در آمریکا طیف گسترده‌ای از دانشجویان و اساتید طرف‌دار فلسطین را که عمدتاً در حوزه‌های مرتبط با ادیان یهودی و مسلمان پژوهش می‌کنند، با خود همراه کرده است. گروه‌هایی که این اعتراضات را سازماندهی می‌کنند شامل «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» و «صدای یهودیان برای صلح» هستند. 

خواسته‌های خاص معترضان تا حدودی از دانشگاه به دانشگاه متفاوت است. محور اصلی خواسته‌های دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن آغاز شده، آتش‌بس دائمی در غزه، پایان‌دادن به کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل و قطع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت‌های مرتبط با سازندگان اسلحه است که از جنگ سود می‌برند.

در برخی دانشگاه‌های آمریکا نیز، خواسته‌های صنفی در میانه اعتراضات گزارش شده است.

بر همین اساس، تقاضای اصلی این است که دانشگاه‌ها از خدمات مالی شرکت‌های مرتبط با اسرائیل یا شرکت‌هایی که از جنگ با حماس سود می‌ببرند، صرف‌نظر کنند. اما رؤسای دانشگاه‌ها تا حد زیادی از پذیرش این تقاضا‌ها خودداری کردند حال آنکه برخی کارشناسان معتقدند دانشگاه‌ها احتمالاً سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در شرکت‌های اسلحه‌سازی ندارند. اما در برخی دانشگاه‌ها، خواسته‌های دانشجویان، قطع همکاری‌های پژوهشی با صنایع دفاعی آمریکا و اسرائیل را نیز شامل می‌شود.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • اهدای ۴۴۰۹ سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود