Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@12:41:35 GMT

کاهش ۲۰ درصدی مسافران حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۱۶۹۷

کاهش ۲۰ درصدی مسافران حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا،  عبدالهاشم حسن نیا، معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور گفت: اقتصادی کردن صنعت حمل ونقل یکی از سیاست های اصلی وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای است.

او با حضور در جمع اصناف حمل و نقل استان اصفهان و بررسی دغدغه ها و مشکلات صنعت حمل ونقل کالا و مسافر استان اصفهان به عنوان یکی از استانهای مهم حمل و نقلی کشور اظهار داشت: تلاش مجموعه وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور اقدام در جهت اقتصادی کردن صنعت حمل ونقل و معیشت رانندگان فعال در این بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین به وضعیت خاص صنعت حمل ونقل مسافر کشور بر اثر شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: ضریب اشغال مسافر در ناوگان حمل ونقل عمومی مسافر در حالت عادی ۶۰ درصد بود که بر اثر شیوع کرونا و کاهش مسافران هم اکنون به ۲۰ درصد رسیده است.

حسن نیا از پیگیری برای کاهش ضرر و زیان وارده به صنعت حمل ونقل مسافر خبر داد و افزود: پیگیری های اجرایی برای تحقق قول های دولت مبنی بر ارائه تسهیلات کم بهره به این قشر هستیم.  

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به نقش بی بدیل فعالین صنعت حمل ونقل کالا در زمان شیوع کرونا اشاره و اضافه کرد: از آن زمان تاکنون به ویژه در روزهای اولیه شرایط سختی حاکم بر اقتصاد کشور بود اما با این حال  قشر پرتلاش راننده از هیچ تلاشی برای جابجایی مسافران و به خصوص کالاهای ضروری و اصلی مردم دریغ نکرده است.

حسن‌نیا بر لزوم نوسازی ناوگان مسافربری در کشور تاکید  و اضافه کرد: ۳۶۵  هزار دستگاه خودروی سبک و سنگین شامل انواع تریلر، کامیون، اتوبوس، مینی بوس و سواری در کشور وجود دارد که عمر افزون بر ۶۰ هزار دستگاه بالای ۴۰ سال است.

وی با اشاره به اینکه نوسازی این ناوگان مستلزم اعتبارات ویژه و کلان است، اضافه کرد: بیش از ۶ هزار دستگاه از انواع ذکر شده بالای ۵۰ سال قدمت دارند اما با این وجود همچنان در سطح جاده‌ها تردد می‌کنند.

حسن‌نیا با اشاره به اینکه سالانه بالغ بر ۳۰ میلیون بارنامه در کشور صادر می‌شود خاطرنشان کرد: خدمات این نهاد در ابعاد مختلف فراز و نشیب داشته اما به صورت کلی معتقدیم عقب گرد نداشته‌ایم.

معاون وزیرراه و رئیس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور نوسازی ناوگان را یکی از دغدغه های اصلی در این بخش برشمرد و خاطرنشان کرد:  تلاش می کنیم با اجرای راهکارهای مناسب بهره وری در بخش حمل ونقل را ارتقا دهیم.

وی همچنین در خصوص برنامه سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای برای رفع نقاط پر حادثه جاده های کشور  اظهار کرد: ایمن سازی و ارتقای ایمنی تردد در محورهای مواصلاتی کشور یکی از اهداف سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای است و دراین راستا دائما اقدامات مختلفی برنامه ریزی و اجرا می شود.

پربیننده ترین خروج ترکیه از کمای توریسم کرونا چقدر درآمد فرودگاه‌های جهان را کاهش خواهد داد؟/ شرکت‌های اروپایی متحمل بیشترین زیان خواهند شد رزرو بهترین و لوکس‌ترین ویلاها در شمال در سایت اتاقک روحانی: وضع عراق برای پذیرایی از زوار اربعین مناسب نیست ارزان‌ترین قیمت بلیط اتوبوس تهران مشهد چقدر است؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شیوع کرونا شیوع کرونا راهداری و حمل و نقل جاده مسافرت حمل و نقل کشور مسافرت تابستانی ویروس کرونا ناوگان حمل ونقل راهداری حمل و نقل جاده ای قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای سازمان راهداری صنعت حمل ونقل جاده ای کشور حسن نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۱۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان

 رحمتی در خصوص بهسازی و آسفالت آزادراه تبریز- زنجان گفت: این موضوع باید توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور انجام شود.

وی افزود: عملیات ترمیم روکش آسفالت آزادراه زنجان –تبریز به طول ۲۱۰ کیلومتر شروع شده و تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.

رحمتی گفت: در این مسیر دو محور مهم وجود دارد که محور اول به طول ۵۳ کیلومتر بسیار اساسی بوده و قرار است کل آسفالت این محور تعویض شود ۱۶۰ کیلومتر دیگر هم نوسازی و بهسازی می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در مجموع در این جاده ۲۱۰ کیلومتر باید تامین منابع شود و در اختیار مجموعه راهداری قرار گیرد که مصوب شد ادامه داد: با ابلاغ وزیر راه و شهرسازی، بهسازی و آسفالت آزادراه تبریز- زنجان توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به طول ۲۱۰ کیلومتر از محل منابع در اختیار سازمان مذکور با فوریت با اعتبار یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان که ۴۰۰ میلیارد تومان از محل قیر رایگان توسط وزارت راه و شهرسازی و۷۰۰ میلیارد تومان هم از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور تامین می‌شود.

وی افزود: آزادراه پیامبر اعظم (ص) یا همان آزادراه تبریز- زنجان یکی از موضوعات مهمی بود که در سفر روز جمعه وزیر راه و شهرسازی به استان مطرح شد چراکه همه مردم نسبت به وضعیت این مسیر معترض هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • فوت راهدار لرستانی حین انجام‌وظیفه
  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • حمل کالا و بار در قم ۲۹ درصد افزایش یافت
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان