Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@12:46:51 GMT

رفع چالش های صنعتی شرکت های دانش بنیان توسط دانشجویان

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۱۷۹۳

رفع چالش های صنعتی شرکت های دانش بنیان توسط دانشجویان

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایرانمنش مدیرعامل یک مرکز نوآوری و شتابدهی امروز در نشست خبری در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به جزئیات مسابقات «ره نشان» گفت: ایده در فضای خلا شکل نمی گیرد بلکه بایدبرآمده از یک چالش باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها با راه اندازی مراکز نوآوری و شتابدهی وضعیت خوبی نسبت به قبل دارند، اظهار داشت: اما معمولاً این ایده ها در راستای حل یک مسئله نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو درصدد برآمدیم تا مسابقه «ره نشان» را در راستای رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان برگزار کنیم تا دانشجویان مستعد با دانش خود به رفع چالش های صنعتی این شرکت ها بپردازند.

این فعال نوآوری و شتابدهی با تأکید بر اینکه دانشجویانی که بتوانند حل یک چالش در صنعت مشخص را برعهده بگیرند، نخبه هستند، گفت: برای برگزاری رویداد «ره نشان» با هزار و ۶۰۰ شرکت جلسه برگزار کرده ایم و از این تأملات ۱۰۰ پروژه تعریف شد و ۴۰ پروژه مورد تأیید قرار گرفت.

ایرانمنش با اشاره روند مسابقه «ره نشان» گفت: طبق فراخوانی که از ۱۴ شهریور ماه از طریق مراکز و انجمن های علمی اعلام شده، دانشجویان می توانند در راستای حل چالش های این شرکت های مشخص، برآیند و مشکلات این شرکت ها را با دانش خود برطرف کنند.

وی تأکید کرد: در مهرماه بعد از ارزیابی تیم ها و افراد مشخص در مسابقه «ره نشان»، دانشجویان وارد پروژه می شوند و می توانند طی سه ماه با یکدیگر به رقابت بپردازند. در این زمان، فرآیند تیم سازی انجام می گیرد و در نهایت تیم ها ی برگزیده وارد شرکت ها خواهند شد تا پروژه خود را به نتیجه برسانند.

این فعال نوآوری و شتابدهی با بیان اینکه مسابقه در ۵ محور انرژی، آب و محیط زیست، هوشمندسازی، حمل و نقل و زیست شناسی برگزار می شود، اظهار داشت: افراد و تیم های برگزیده که توانستند چالش صنعت مربوطه را رفع کنند، مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار می گیرند. دانشجویانی که دنبال فرصت هستند می توانند ثبت نام کرده و از امتیازات نخبگی نیز برخوردار شوند.

کد خبر 5016868 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری دانشجویان نخبگان ویروس کرونا تحقیقات علمی شبکه ملی اطلاعات واکسن کرونا هوش مصنوعی گوشی هوشمند ایالات متحده امریکا فناوری فضایی فیس بوک فضای مجازی امنیت سایبری شرکت هواوی ناسا شرکت دانش بنیان نوآوری و شتابدهی ره نشان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۱۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان