Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری بیش از ۱۱۰ بسته خدمتی مختلف به شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه می‌کند و یک سرفصل از این کتابچه حمایتی به موضوع بیمه اختصاص یافته است. شرکت‌های تجاری عادی معمولاً بیشتر دارایی‌های مشهود خود مانند تجهیزات صنعتی را تحت پوشش بیمه قرارمی‌دهند، اما دارایی ارزشمند شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، از نوع نامشهود است و مسائلی مانند دانش فنی، حق اختراع و نظایر این را تشکیل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئله باعث شده است تا این شرکت‌ها به خدمات بیمه‌ای خاصی نیاز پیدا کنند که در قالب سیستم سنتی بیمه کشور، قابل عرضه نیست. بر این اساس، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری تلاش کرد تا با رایزنی با ارگان‌های مختلف و عقد قرارداد دوجانبه با سازمان‌ها و شرکت‌های بیمه‌گر، خدمات بیمه‌ای ویژه‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق فراهم کند.

بر این اساس، در حال حاضر این شرکت‌ها، سه بسته بیمه‌ای مجزا و تعریف شده دریافت می‌کنند که هر کدام به یک نیاز مشخص بیمه‌ای شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق، پاسخ می‌دهد.

بسته خدمات بیمه بازرگانی و تجاری

معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری قراردادی با یک شرکت بیمه منعقد کرد تا این شرکت بیمه‌گر، منطبق با نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان به آنها خدمات بیمه‌ای عرضه کند. شرکت بیمه بر اساس این قرارداد در موضوعات مختلف، خدمات بیمه‌ای ارائه می‌دهد. یکی از این خدمات، بسته بیمه درمان تکمیلی است. شرکت‌های دانش بنیان همچنین از این شرکت در حوزه بیمه مسئولیت، بیمه آتش‌سوزی و بیمه مهندسی نیز بیمه‌نامه دریافت می‌کنند.

معافیت در پرداخت ضرایب حق بیمه قراردادها

مسائل و چالش‌های مرتبط با تامین اجتماعی و حق بیمه قراردادها، از جمله مشکلاتی بود که مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان در دیدار با معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، مطرح می‌کردند. در حال حاضر با رایزنی‌های انجام گرفته، تسهیلات بسیار خاصی در این زمینه برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده است.

بر اساس قانون، بنگاه‌های اقتصادی بابت، قراردادهای تجاری مختلف مانند قرارداد پیمانکاری معمولاً مبلغی را تحت عنوان ضرایب حق بیمه قراردادها، به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کنند. در حال حاضر با توجه به بخشنامه و مساعدت این سازمان، قراردادهای دانش‌بنیانی که به تایید معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری رسیده باشند، از پرداخت ضرایب حق بیمه قراردادها معاف هستند.

خدمات مشاوره

مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، در بخش‌های مختلفی از جمله در حوزه بیمه به شرکت‌های دانش‌بنیان خدمات مشاوره ارائه می‌کند. با توجه به گستردگی مسائل قانونی مرتبط با بیمه تامین اجتماعی، این مرکز، یک پیشخوان مشاوره بیمه تامین اجتماعی تاسیس کرده است.

این پیشخوان در حوزه‌های مختلفی مانند ارائه خدمات مشاوره‌ای قبل و بعد از عقد قرارداد با محوریت بیمه سازمان تأمین اجتماعی، تهیه و تنظیم لایحه دفاعیه جهت ارائه به سازمان تأمین اجتماعی و بررسی قراردادها از نظر بیمه، خدمات عرضه می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات خدمات در حوزه بیمه و دیگر حوزه‌ها مانند خدمات حمایتی در بخش‌های صادرات، واردات و معرفی محصول و توسعه بازار به سایت‌های وابسته به مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

169 / 336 بیمه دانش بنیان شرکت فناور دانش فنی معاونت علمی بیمه بازرگانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بیمه دانش بنیان شرکت فناور دانش فنی معاونت علمی بیمه بازرگانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان حق بیمه قراردادها خدمات بیمه ای حوزه بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۲۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور