Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش بینی می شود بدهی فدرال آمریکا در سال آینده میلادی به ۱۰۰ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور برسد و تا ۲۴.۵ تریلیون دلار معادل ۱۰۷ درصد تولید ناخالص داخلی آمریکا در ۲۰۲۳ بالا برود.

به گزارش پول نیوز  به نقل از گلوبال نیوز، مبارزه دولت آمریکا علیه ویروس کرونا بیشترین فشار را به خزانه داری این کشور از زمان شکست آلمان نازی و ژاپن در 75 سال پیش وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اداره بودجه کنگره آمریکا هشدار داده دولت آمریکا در سال جاری میلادی بیشترین کسری بودجه را از 1945 و پایان جنگ جهانی دوم خواهد داشت. پیش بینی می شود بدهی فدرال آمریکا در سال آینده برای اولین بار از 1946، از اندازه کل اقتصاد این کشور بیشتر شود.

 

اکثر اقتصاددان ها عقیده دارند این پول به درستی و در موارد لزوم مصرف شده است.

 

کسری سالانه که فاصله بین هزینه دولت و دریافت مالیات است، تا پایان ماه سپتامبر به 3.4 تریلیون دلار می رسد. این رقم 16 درصد تولید ناخالص داخلی آمریکاست. تولید ناخالص داخلی مهمترین معیار تولید اقتصادی است. کسری بودجه آمریکا از 75 سال پیش تا حالا به این وسعت نبوده است.

 

پیش بینی می شود بدهی فدرال آمریکا در سال آینده میلادی به 100 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور برسد. تخمین زده می شود این رقم همچنان رو به افزایش باشد و تا 24.5 تریلیون دلار معادل 107 درصد تولید ناخالص داخلی آمریکا در 2023 بالا برود. بالاترین رکورد بدهی آمریکا در 1946 ثبت شده بود که برابر با 106 درصد تولید ناخالص داخلی بود. (این درصد ها شامل بدهی که آژانس های دولتی به یکدیگر دارند نمی شود).

 

دولت آمریکا قبل از آغاز همه‌گیری ویروس کرونا هم با بدهی سنگینی مواجه بود. بدهی این کشور در سال گذشته میلادی به 79 درصد تولید ناخالص داخلی رسید که بالاترین رقم از 1948 بود.

 

پس از آغاز همه گیری ویروس کرونا، اقتصاد آمریکا سقوط کرد و میلیونها آمریکایی در خانه ماندند. به این ترتیب تولید ناخالص داخلی آمریکا 31.7 درصد به صورت سالانه در سه ماهه دوم سال کاهش یافت و 22 میلیون شغل در این کشور در ماه‌های مارس و آوریل از دست رفت.

 

کنگره آمریکا برای کمک به مردم برای گذراندن این بحران دو تریلیون دلار بسته کمکی در ماه مارس تصویب کرد و به هر آمریکایی 1200 دلار و 600 دلار هم به صورت هفتگی علاوه بر مزایای بیکاری به کسانی که شغل خود را از دست داده بودند پرداخت کرد.

منبع:تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز دولت آمریکا کل اقتصاد کرونا فدرال آمریکا تولید ناخالص داخلی آمریکا درصد تولید ناخالص داخلی آمریکا در سال تریلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۳۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا در روز دوشنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش خوشبینی نسبت به آسان شدن سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است.

براساس گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۲۳۱۲ دلار و ۱۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۵۱ درصدی به ۲۳۲۰ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه ۰.۴ درصد کاهش یافت. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که حاکی از آرام شدن رشد اقتصاد این کشور است.

آستان گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت سیاست‌های پولی بانک مرکزی در سال جاری میلادی آسان‌تر خواهد شد. نرخ بالای بهره به ضرر فلزات گرانبها از جمله طلاست، چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیرسودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

از طرف دیگر، آرام شدن تنش‌ها در خاورمیانه و امید به جلوگیری از یک جنگ تمام عیار تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است.

تسنیم در گزارشی نوشت: قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی علی رغم تورم بالا و بی‌ثباتی نسبت به زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، ۱۲ درصد افزایش یافته است. قیمت طلا در ماه آوریل به یک رکورد جدید رسید که از دلایل اصلی آن می‌توان خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازارهای آسیا و درگیری‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه دانست.

در میان سایر فلزات گران، قیمت نقره با ۱.۷۶ درصد افزایش به ۲۷ دلار و ۱۶ سنت رسید. پلاتین هم با یک کاهش ۰.۷ درصدی ۹۵۵ دلار و ۸۰ سنت معامله می‌شود.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903330

دیگر خبرها

  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد