Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در آیین بهره‌برداری از فاز دوم و سوم پروژه آبرسانی به غیزانیه اظهار کرد: آبرسانی به غیزانیه در ساعات کمی از شبانه‌روز و حتی گاهی به‌صورت هفتگی با استفاده از تانکر حمل آب صورت می‌گرفت که به لطف خدا و همت جمعی، برای بزرگ‌ترین بخش کشور یعنی غیزانیه با داشتن ۸۰ روستا و ۲۵ هزار نفر جمعیت شرایط بهتری در مبحث تامین آب فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تامین آب شرب مردم منطقه از ابتدای سال ۹۶ آغاز شد اما مشکلات مالی، اجتماعی و معارضین کار را به درازا کشاند و دو ماه پیش فاز اول به بهره‌برداری رسید.

استاندار خوزستان گفت: از ایستگاه شیبان تا ثفیره خط لوله کار شد درعین‌حال ایستگاه پمپاژ و تصفیه‌خانه شیبان و ثفیره بازسازی گردید همچنین برای قسمت مشرحات نیز از شهرستان کارون ایستگاه پمپاژ و خط لوله فراهم شد.

وی ادامه داد: فاز اول کار اساسی بود اما تمام کار و هدف نبود و روستاهایی از بخش غیزانیه همچنان درگیر مشکلات آب بودند.

غلامرضا شریعتی تصریح کرد: ۲۸ کیلومتر دیگر از پروژه آبرسانی به غیزانیه انجام شد که امروز فاز دوم پروژه که مراحل آزمایشی آن طی شده افتتاح خواهد شد.

وی عنوان کرد: با بهره‌برداری از فاز دوم روستاهایی که در فاز اول در ساعات کمتری از آب شرب برخوردار بودند به پایداری بیشتری خواهند رسید و درعین‌حال دیگر روستاها که دارای مشکل آبرسانی بودند تامین آب شدند.

شریعتی گفت: فاز سوم که از تاسیسات نزهه تا دهلاویه و از دهلاویه تا عین‌الزمان درصدد سرانجام دادنش بودیم به لطف خدا و همت قرارگاه خاتم‌الانبیا و بنیاد مستضعفان این پروژه نیز سامان یافت.

وی افزود: امروز نیز آیین بهره‌برداری آزمایشی فاز سوم پروژه آبرسانی غیزانیه صورت خواهد گرفت و هفت کیلومتر باقی‌مانده طی هفته آتی به سرانجام خواهد رسید که به‌طور کلی حدود ۱۶۰ میلیارد تومان در پروژه آب‌رسانی غیزانیه هزینه گردید.

استاندار خوزستان اظهار کرد: این انشعابات به خط اصلی وصل و آبرسانی روستاها به تدریج انجام خواهد شد و کار اصلی تمام شده است.

آبرسانی به غیزانیه پروژه بزرگی بود

وی افزود: در حین این کار بزرگ ممکن است نقصان‌ها و ضعف‌هایی را شاهد باشیم و خطوط شبکه‌ای مشکل و یا پوسیدگی و مسائل این چنینی داشته باشد که آنها را رفع می‌کنیم و به سرانجام می‌رسد.

غلامرضا شریعتی عنوان کرد: این پروژه کار سنگینی بوده و شاید کمتر کسی در سال گذشته باور میکرد که طی یک سال کل بخش غیزانیه تمام و کمال و با خط جدید که حداقل چهل سال عمر خواهد داشت آبرسانی شود.

وی افزود: تاکید دارم که ممکن است در حین کار و طی چند هفته آینده نقص‌های جزئی در کار باشد اما حلاوت و شیرینی کاری که این بزرگواران به صورت شبانه‌روز انجام دادند را به کامشان تلخ نکنیم.

شریعتی در رابطه با پروژه آبرسانی غیزانیه بیان کرد: کار به صورت حتم اصولی و مهندسی انجام شده و تمام این روستاها آبرسانی خواهند شد.

وی با اشاره به مسلمیه، آخرین روستایی که بازدید شد افزود: تاکید میکنم که همه روستاها باید آبرسانی شود و تامین آب با این خط لوله انجام خواهد شد و انشالله مشکل خاصی نخواهند داشت.

۶۰ درصد راه‌های روستایی بخش غیزانیه دچار مشکل هستند

استاندار خوزستان ضمن تاکید بر اینکه در بخش غیزانیه پتانسیل وجود دارد اما به زیرساخت نیاز است عنوان کرد: انشالله تامین آب پایدار میسر خواهد بود و انشعابات به تدریج وصل و محقق خواهد شد.

وی افزود: در این مدت برای روشنایی، برق، بهسازی و گازرسانی روستاهای بخش غیزانیه کارهای مهم و سنگینی انجام شده که همه آن‌ها در سال ۹۵ نبودند یا ابتر بودند.

شریعتی گفت: در بحث مدارس و جمع‌آوری کلاس‌های کانکسی نیز اقدامات مهم و اساسی صورت گرفته و در راه روستایی نیز اقداماتی انجام شده اما تمام نشده است.

وی افزود: در بحث راه روستایی شاید به نوعی مهم‌ترین زیرساختی است که پیشرفت آن نسبت به سایرین کمتر بوده است و ۶۰ درصد راه‌های روستایی ما در بخش غیزانیه دچار مشکل است که به تدریج تامین و محقق خواهد شد اما در مباحث دیگر پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است.

استاندار خوزستان بیان کرد: در فازهای یک و دو پروژه با کلاف‌هایی از خطوط نفت و گاز تلاقی داشتیم که به طور عادی شاید برای گذشتن از هر کدام از این خطوط یک ماه زمان نیاز بود.

وی افزود: مسؤولین آبفا، شرکت‌های فراسان و قرارگاه خطرپذیری کردند تا زودتر آب را به مردم برسانند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: غیزانیه آبرسانی افتتاح پروژه خوزستان آبرسانی به غیزانیه استاندار خوزستان پروژه آبرسانی بخش غیزانیه بهره برداری خواهد شد پروژه آب انجام شد تامین آب فاز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستاها به بهره‌برداری خواهد رسید.

هاشم امینی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در آئین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی و کلنگ زنی شبکه فاضلاب شهر شازند، با اشاره به اجرای شتابان پروژه‌های حوزه آب‌رسانی در کشور توسط دولت، اظهار کرد: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تامین آب شرب سالم و بهداشتی و مدیریت فاضلاب را بر عهده دارد و  دولت سیزدهم تاکیدات فراوانی بر کار جدی در حوزه زیرساختی به منظور تامین رفاه و آسایش مردم دارد.

وی با اشاره به برنامه‌های پیشنهادی صنعت آب و فاضلاب به دولت در حوزه تامین زیرساخت‌های توسعه پایدار گفت: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه خانه برای ۹.۳ نفر جمعیت کشور تعریف شده که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند که یکی از این پروژه‌ها تصفیه خانه فاضلاب شازند است تا با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

امینی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه حفاظت از منابع آبی نیز گفت: استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است چرا که امروز در دنیا نگاه به فاضلاب و پساب تغییر کرده و پساب، یکی از ظرفیت‌های منابع آبی برای به گردش درآوردن چرخ صنعت قلمداد می‌شود.

وی گفت: آبرسانی به حدود ۵.۷ میلیون نفر، از دیگر پروژه‌های در دست اقدام است که در این راستا ۲۵ پروژه در دولت برنامه‌ریزی شد و هم‌اکنون ۱۵ پروژه به بهره‌برداری رسیده است که یکی از آنها طرح مهم آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی است که شهر آستانه، شازند و ۱۰ روستا را از آب شرب کیفی برخوردار خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر نگاه دولت به تامین آب شرب سالم در تمام نقاط کشور گفت: به همین منظور اعتباراتی از سوی دولت در نظر گرفته شده و ۱۳۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح در شازند اختصاص داده شده است.

وی در خصوص جهاد آبرسانی نیز گفت: تامین پایدار کمی و کیفی آب مناطق روستایی در قالب جهاد آبرسانی در قالب برنامه‌ای به دولت ارائه شد و برای آبرسانی پایدار ۱۰ هزار روستا هدفگذاری شد که طی دو سال گذشته این طرح در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

امینی از جهاد آبرسانی به عنوان یکی از طرح های اثرگذار و موفق نظام اسلامی یاد کرد و افزود: به برکت نظام اسلامی در برخی نقاط محروم که شبکه آبرسانی نداشتند و امکان تامین آب نیز وجود نداشت طرح‌های آبرسانی اجرا شده یا در حال اجراست. در شهرستان شازند نیز با اقدامات انجام شده و احداث تصفیه خانه و اجرای طرح آبرسانی، ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و روستایی از آب شرب سالم برخوردار خواهند شد.

وی از مردم شازند خواست نسبت به خرید انشعاب فاضلاب اقدام کنند تا با جمع آوری فاضلاب و تصفیه آن بتوان چرخ‌های صنعت این منطقه را به گردش درآورد و نیازی به کمبود آب احساس نشود و با رونق صنعت زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • افتتاح پروژه مجتمع آبرسانی شهرآباد شهرستان بردسکن
  • پایان پروژه آبرسانی به مجتمع کهنه جلگه خراسان شمالی
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است