Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@09:17:07 GMT

اظهارنظر ضد آمریکایی مجید مجیدی در "ونیز" + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۵۲۶۷

مجید مجیدی در نشست خبری فیلم «خورشید» در جشنواره فیلم ونیز، درباره موضوع جهانی فیلمش و تحریم‌های ظالمانه آمریکا حتی در دوران کرونا صحبت کرد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، مجید مجیدی در نشست خبری فیلم «خورشید» در هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم ونیز که امروز 16 شهریور ماه برگزار شد، در پاسخ به سوالی درباره این که آیا با نشان دادن حقایقی سیاسی و بحث کودکان کار در فیلم تان با مشکلاتی رو‌به‌رو شدید، گفت: «این یک مسئله جهانی است و مختص به کشور خاص نیست اما آسیب‌‌های که برخی کشورهای خاورمیانه به سبب جنگ افروزی‌ها دیده‌اند بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما اکنون ۴۰ سال است تحت تحریم های آمریکا هستیم و همین الان که در حال صحبت با شما هستم و در این شرایط کرونایی که یک درد مشترک جهانی است، یکی از مشکلات ما در این شرایط سخت، عدم ورود دارو به ایران به دلیل تحریم‌های آمریکاست و ۴۰ سال است که مردم ایران به دلیل تحریم‌های غیرانسانی آمریکا، در شرایط سختی زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: از طرفی کشورهای اطراف چون عراق، افغانستان، سوریه و .. در جنگ بوده‌اند و در این منطقه پر از بحران، بیشترین آسیب‌ها را بچه‌ها و خانواده‌های کم بضاعت  دیده‌اند و هر روز فقیر و فقیرتر شدند و این روند مشکلات و معضلات اجتماعی بزرگی برای همه جوامع کشورها به‌ویژه کشور ما ایجاد می‌کنند. به‌عنوان مثال تعداد زیادی از مردم افغانستان به دلیل مرز مشترک بزرگی که با این کشور داریم به‌صورت غیرقانونی وارد ایران می‌شوند و آمارهای رسمی نشان دهنده سه تا چهار میلیون مهاجر افغانی در ایران است اما  به نظر من طبق آمار غیررسمی چیزی بین هشت تا نه میلیون مهاجر افغانستانی در ایران هستند، از طرف دیگر به‌واسطه جنگ با عراق نیز تعداد مهاجر عراقی وارد ایران شدند و همین‌طور پاکستانی به دلایل دیگر. مجموعه این عوامل موجب شده کشور آسیب پذیر شود و دچار چالش‌های بزرگی شود اما این یک مسئله جهانی است و محدود یه یک کشور و یا دولت خاص نمی‌شود. 

مجیدی درباره افزایش شمار کودکان کار و سرنوشت آنها نیز توضیح داد: متاسفانه این واقعیت بسیار تلخی است که در همه جای دنیا وجود دارد و به اعتقاد من آمار خیلی بیشتر از اینهاست و در هند که من در سال‌های گذشته در آن کار کردم تعداد این کودکان بی شمار است و شرایط اقتصادی که در جهان حاکم است و علل مختلفی دست به دست هم داده تا کشورها ضعیف و ضعیف‌تر شوند.

او ادامه داد: در این شرایط به‌طور طبیعی بخش بزرگی از خانواده آسیب پذیر شده و موجب شود بچه‌ها وارد عرصه کار شوند، حقیقتی که خیلی تلخ است، درحالی‌که این بچه باید رشد کنند. تک‌تک این بچه‌ها در واقع سرمایه‌های هر ملتی هستند و این سرمایه‌ها به راحتی به هرز می‌روند و این سرمایه‌ها از خیلی چیزها چون آموزش محروم می‌شوند و متاسفانه خطرات زیادی آنها را دنبال می‌کند. شمیلا که در این فیلم بازی کرده یکی از مهاجران افغان است و ما در کشورمان یک جمعیت چند میلیونی از افغان‌ها داریم. در افغانستان که هم مرز ایران است حدود 40 تا 50 سال است که جنگ در جریان است و این جنگ افروزی‌ها باعث شده مردم روی آسایش را نبینند و صدمه آنها را بچه‌ها می‌بینند. همین الان در سوریه، یمن و افغانستان شاهد فجایعی هستیم که قطعا اثرات آن بیشتر بر روی بچه‌ها است. 

جواد عزتی بازیگر فیلم «خورشید» که به‌عنوان یکی از عوامل این فیلم در نشست خبری جشنواره ونیز حضور داشت درباره تجربه حضور در این فیلم سینمایی گفت: من افتخار می‌کنم که در فیلم آقای مجیدی حضور داشتم به دلیل جنس رمان گونه آثارشان. در مورد این فیلم که به موضوع کودکان کار پرداخته باید بگویم که این چیزی نیست که ما بگویم پیش از این آن را ندیده‌ایم و در مستندها و فیلم ها با آن آشنا نباشیم. من در سال‌های دور با کودکان در مدرسه تئاتر کار می‌کردم و ارتبا خوبی با بچه‌ها دارم و کودکان این فیلم نیز بسیار باهوش و نازنین بودند به همین دلیل خیلی زود با آنها ارتباط برقرار کردم. چیزی که فیلم به آن اشاره دارد این است که شاید نتوانیم آن طور که باید و شاید موضوع کودکان کار را ریشه یابی کنیم اما مسئله‌ای که حتما باید به آن بیشتر بپردازیم فقر فرهنگی است و این که این کودکان حق خود را بشناسند و بدانند در هر مقطع زندگی و  در هر سنی چه کاری باید انجام دهند. این مهم‌ترین نکته‌ای هست که خود فیلم هم به آن اشاره دارد.

شمیلا شیرزاد یکی از کودکان فیلم «خورشید» نیز در این نشست گفت: از این فیلم و آقای مجیدی چیزهای زیادی یاد گرفتم و از ایشان خیلی سپاسگزارم.

او در پاسخ به سوال خبرگزاری فرانسه درباره این که پیش از بازی در این فیلم چه کار می‌کرده و چطور به این پروژه پیوسته است توضیح داد: من در ایران به دنیا آمده‌ام و در مدرسه کودکان کار درس می‌خواندم و آقای مجیدی من را از این مدرسه برای فیلم انتخاب کردند. من و برادرم عصرها بعد از فیلمبرداری به مترو می‌رفتیم و در آنجا کار می‌کردیم. از 5 سالگی کار کرده‌ام و الان 11 ساله هستم »

در این نشست جواد عزتی، شمیلا شیرزاد (بازیگران) رامین کوشا در کنار مجید مجیدی حضور داشتند.

در فیلم «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی و نویسندگی مشترک مجیدی و نیما جاویدی که اولین نمایش خود را در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر تجربه کرد و سیمرغ بهترین فیلم و فیلم‌نامه را گرفت؛ جواد عزتی,  علی نصیریان,  طناز طباطبایی,  روح الله زمانی,  ابوالفضل شیرزاد,  شمیلا شیرزاد,  علی غابشی,  مانی غفوری,  محمدمهدی موسوی و صفر محمدی بازی کرده‌اند و در خلاصه داستان این ‌فیلم آمده است: علی کودک دوازده ساله‌ای است که همراه دوستانش با دزدی قطعات و کار در یک انبار لاستیک ، زندگیشان را می‌گذرانند.

این فیلم امروز روز ۵ سپتامبر (۱۵ شهریور) در ساعت های ۱۹ / ۱۹:۳۰ / ۱۹:۴۵ / ۲۱:۳۰ / ۲۲ / ۲۲:۱۵ اولین نمایش‌های خود را در جشنواره برای اهالی سینما و رسانه تجربه خواهد کرد و روز ۶ سپتامبر (۱۶ شهریور) نیز در ساعت ۱۶:۴۵ یک نمایش و در ساعت ۲۲:۳۰ نیز دو نمایش همزمان برای عموم مردم و با بلیت فروشی خواهد داشت. 

جدیدترین ساخته مجیدی روز ۷ سپتامبر (۱۷ شهریور) نیز چهار نمایش در سانس های ۸:۴۵ / ۱۱:۱۵ / ۱۹:۴۵ / ۲۰  و ۲۲:۳۰ برای اهالی سینما و رسانه خواهد داشت.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: مجید مجیدی جشنواره فیلم ونیز تحریم امریکا مجید مجیدی کودکان کار بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۵۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل رد سرمربی‌گری تراکتور از سوی فرهاد مجیدی

تیم تراکتور بعد از جدایی خمس برای انتخاب سرمربی این بار به سراغ گزینه‌های داخلی رفت و در نهایت با گل‌محمدی به توافق رسید که البته هنوز حضور یحیی در تیم تراکتور قطعی نشده است.

این مربی در تلاش برای رفع مشکلات شخصی خود است تا با حضور در تبریز بار دیگر سرمربیگری در لیگ برتر را از سر بگیرد. در حال حاضر هدایت تراکتور به صورت موقت به حمید مطهری سپرده شده است.

باشگاه تراکتور در تلاش برای انتخاب سرمربی مذاکراتی هم با فرهاد مجیدی داشت، اما با پاسخ منفی این مربی مواجه شد.

چرا فرهاد مجیدی به پاسخ باشگاه تراکتور برای سرمربیگری نه گفت؟

پرس و جوی ما منجر به این نتیجه شد که فرهاد علاقه‌مند است مربیگری‌اش را در فوتبال امارات دنبال کند. او به دنبال حضور در یک تیم لیگ برتری دیگر از فوتبال امارات است و گفته می‌شود همه چیز اگر خوب پیش رود او در آینده‌ای نزدیک سرمربی شارجه خواهد شد.

زمزمه‌هایی نیز مبنی بر حضور فرهاد مجیدی در تیم ملی امید امارات وجود داشت که این امر هنوز محقق نشده است.

tags # فرهاد مجیدی ، تراکتورسازی تبریز سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • توصیف جالب سوگل طهماسبی از مردم اهواز (فیلم)
  • ماجرای داغ حمایت هنرمندانه از غزه در ونیز/غرفه ایران رسما فعال شد
  • کودکان سینمای ایران که امروز بازیگران معروفی هستند (فیلم)
  • مجید و آقا معلم قصه‌های مجید پس از ۳۴ سال (فیلم)
  • تشدید موج اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در دوسالانه هنر ونیز
  • دلیل رد سرمربی‌گری تراکتور از سوی فرهاد مجیدی
  • کنعانی: آمریکا شایستگی اخلاقی اظهارنظر در خصوص حقوق بشر، حقوق زنان و آزادی بیان را ندارند
  • مقامات آمریکایی شایستگی اخلاقی اظهارنظر در خصوص حقوق‌بشر را ندارند
  • آخرین دیدار مجید با بی بی قبل از فوتش (فیلم)
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان