Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: ۱۱ هزار کسب و کار برای دریافت تسهیلات کرونا با نیاز تسهیلاتی ۱۴۰ میلیارد تومان در سطح استان اردبیل به بانک‌ها معرفی شده است که تاکنون تسهیلات بیش از 4 هزار و 500 متقاضی به مبلغ ۵۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

قاسم رحیمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا ۱۴ رسته فعالیت با حدود ۵۵۰ حرفه و زیررسته به صورت ملی که بیشترین آسیب را از این ویروس دیده‌اند شناسایی و به استان‌ها ابلاغ شد که بر همین اساس تعداد ۲۰ هزار و ۵۰۰ شغل به شدت آسیب‌دیده از کرونا در استان اردبیل شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با نام نویسی صاحبان این کسب و کارها در سامانه kara.mcls.gov.ir مرحله پرداخت تسهیلات آغاز شد، تصریح کرد: طی تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مشاغل فاقد بیمه نیز مشمول دریافت تسهیلات حمایتی شدند و با تایید دستگاه اجرایی متولی پرداخت تسهیلات بر اساس تعداد نیروی کار شاغل در واحدهای اقتصادی و مشاغل فاقد بیمه تامین اجتماعی نیز انجام شد.

رحیمی اضافه کرد: بر اساس دستورالعمل پرداخت تسهیلات حمایتی به کسب و کارها؛ مشاغل خویش فرمایی موجود در رسته‌های اعلامی، مانند رانندگان و سایر حِرَف موجود مبلغ ۶ میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کنند.

به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل، آن دسته از کسب و کارهایی که با تصمیم ستاد ملی کرونا تعطیل شده‌اند به ازای هر نفر نیروی کار ۱۶ میلیون تومان و مشاغلی که تعطیل نشده ولی طبق رسته‌های اعلامی متاثر از کرونا شناخته شدند به ازای هر نیروی کار ۱۲ میلیون تومان تسهیلات می گیرند.

رحیمی با بیان اینکه طبق اخرین تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مهلت زمان پرداخت تسهیلات تا پایان شهریور فعلا تمدید شده است، ادامه داد: لیست صاحبان مشاغل آسیب دیده از کرونا در سامانه کارا تعریف شده و متقاضیان با ثبت کدملی در سامانه کارا می‌توانند مشخصات خود را کامل کنند و در صورت بروز هرگونه مشکل موارد را از دستگاه اجرایی مربوطه و یا این اداره کل پیگیری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طرح توسعه مشاغل خانگی پرداخت تسهیلات استان اردبیل کسب و کار ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۵۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • پویش آزادی ۴۰ زندانی با کمک اردبیلی‌های مقیم آذربایجان‌شرقی
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد