Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@18:38:30 GMT

فیلمسازان بدانند «بحران کرونا» بُعد عاطفی هم دارد

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۵۹۶۷

فیلمسازان بدانند «بحران کرونا» بُعد عاطفی هم دارد

جواد یقیموری کارگردان مستند «تنگ‌نای» که متقاضی حضور در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت است، در این باره به خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس گفت: در اولیا شیوع بیماری کرونا در قم، به دلیل فعالیت‌های رسانه‌ای شبکه‌های بیگانه و اخباری که در فضای مجازی منتشر می‌شد، کرونا به دستاویزی برای کشورهای غربی تبدیل شده بود خاصه اینکه هنوز سیطره آن به اروپا و امریکا نرسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در آن روزها فضای سنگینی حاکم بود و شهر تقریباْ به سمت ناامید اجتماعی در حرکت بودِ این موضوع سبب شد برای شناخت بهتر ابعاد این بیماری و آگاهی‌سازی اجتماعی از آن، ساخت مستند با موضوع کرونا را آغاز کنم.

یقیموری ادامه داد: در ابتدای شیوع بیماری گرچه ارشاد و نیروی‌انتظامی همکاری خوبی داشتند اما از آنجایی که هنوز ابعاد آن به طور کامل مشخص نبود، وزارت بهداشت حساسیت‌های بالایی را اعمال می‌کرد. 

کارگردان مستند «تنگنای» با اشاره به اینکه کرونا تهدیدی بود که به فرصت تبدیل شد، اظهار داشت: حضور جهادی مردم در مواجه با کرونا در شرایطی که حتی بیمارستان‌ها هم تجهیزات حفاظتی لازم را نداشتند، نقطه عطفی ملموسی بود که باید درباره آن مستندهای متعددی تولید شود. 

وی اضافه کرد: برخی قلیل متخصصان که رسالت سلامت مردم بر دوش آنان بود، خیلی زود جبهه مقابله با کرونا را ترک کردند اما بسیاری دیگر در کسوت‌ کادر درمانی، نیروی اورژانس و خدماتی علی‌رغم همه مشکلات جانفشانی‌ها و ایثارگری‌های زیادی در این مبارزه انجام دادند که باید منعکس شود تا نسل‌های بعد تصویر روشنی از فضای امروز کشور داشته باشند. 

یقیموری تصریح کرد: مقابله با کرونا ابعاد مختلفی دارد اما در دنیایی که انسان روزبه‌روز غریب‌تر می‌شود، پرداختن به بٌعد عاطفی آن اولویت است. 

کارگردان مستند «نفس در قفس» خاطرنشان کرد: مستندساز باید حقیقت را کشف کند و رخدادها و وقایع را ثبت و به دیگران برساند تا با امیدبخشی، دردهای روانی جامعه را بکاهد و فلسفه زندگی اجتماعی را تحت‌تأثیر قرار دهد. 

وی در پایان با مثبت ارزیابی‌کردن اختصاص بخش ویژه در جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به موضوع کرونا، این مهم را اقدامی موثر دانست و گفت: کرونا در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم وارد کشور شد و قطعاً اثرگذاری اجتماعی نیز داشته و دارد که برگزاری این قبیل جشنواره‌ها سبب می‌شود مستندسازان به آن سمت هم حرکت کنند.

 

به گزارش فارس، شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در دو زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه همزمان با هفته دفاع مقدس در بخش‌های «مدافعان سلامت»، «جشنواره جشنواره‌ها» و انتخاب استانیِ بخش «فیلمسازان بسیجی» و «نشان رسول» و یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار می‌شود.

تاکنون بیش از ۱۲۰۰ اثر به بخش مدافعان سلامت شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت رسیده است. در بخش داخلی ۱۳۰ فیلم مستند کوتاه، ۱۴ مستند بلند، کوتاه داستانی ۱۰۰ فیلم، پویانمایی ۴۱ اثر، نماهنگ ۳۹ و موشن گرافیک ۱۳ اثر به جشنواره ارسال شده است.

همچنین در بخش بین‌الملل نیز، فیلم بلند داستانی (سینمایی/تله فیلم) ۷ اثر، فیلم کوتاه داستانی ۵۶۴ اثر، مستند بلند ۳۷ اثر، مستند کوتاه ۱۵۴، پویانمایی ۷۸ اثر، نماهنگ ۵۶ و فیلمنامه ۲۶ اثر متقاضی حضور در بخش مدافعان سلامت جشنواره فیلم مقاومت هستند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا مستندسازی جشنواره فیلم مقاومت جشنواره بین المللی فیلم مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۵۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه داوطلبان آزمون فرهنگیان باید بدانند

آزمون اختصاصی فرهنگیان امسال برای نخستین بار همزمان با آزمون سراسری گروه‌های آزمایشی پنج گانه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آزمون اختصاصی فرهنگیان برای نخستین بار امروز در کنار آزمون سراسری گروه‌های آزمایشی دیگر برگزار می‌شود.

در آزمون اختصاصی فرهنگیان ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

دفترچه سوالات کنکور فرهنگیان در قالب یک دفترچه ویژه آزمون اختصاصی تربیت معلم است. آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه فرهنگیان، زیرگروه ندارد و در سال ۱۴۰۳ پذیرش دانشجو معلم همانند آزمون سراسری بر مبنای گروه آزمایشی انجام می‌شود.

این آزمون دو مرحله‌ای است و شامل یک بخش آزمون کتبی و یک بخش ارزیابی تکمیلی می‌شود.

به این معنا که افراد در صورت قبولی در آزمون کتبی برای ارزیابی تکمیلی، انجام مصاحبه، انجام گزینش و احراز صلاحیت اشتغال در حرفه معلمی به صورت چند برابر ظرفیت فراخوانده می‌شوند و در صورت قبولی در این ارزیابی تکمیلی می‌توانند برای معلم شدن به دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی راه یابند.

داوطلبان می‌توانند یکی از پنج رشته تجربی، ریاضی، انسانی، هنر یا زبان را برای شرکت در کنکور تربیت معلم انتخاب کنند.

کنکور کتبی تربیت معلم نیز خود شامل دو بخش می‌شود که یک بخش آن معطوف به سوالات چهارگزینه‌ای علمی درباره دروس یکی از پنج رشته انتخابی داوطلب می‌شود و بخش دیگر معطوف به سوالات چهارگزینه‌ای با دو عنوان «هوش و استعداد معلمی» و «تعلیم و تربیت اسلامی» در راستای ارزیابی شایستگی‌های معلمی داوطلب می‌شود.

ضرایب دروس رشته‌های مختلف اعم از ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان در کنکور «تربیت معلم» همانند ضرایب دروس این رشته‌ها در کنکور سراسری است اما ضرایب مواد امتحانی ویژه دفترچه آزمون اختصاصی تربیت معلم متفاوت است و «هوش و استعداد معلمی» با ضریب ۳، «تعلیم و تربیت اسلامی» با ضریب ۲ در نظر گرفته شده است.

سازمان سنجش آموزش کشور باید حداکثر ۳۰ روز کاری پس از برگزاری آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه فرهنگیان، به میزان چند برابر ظرفیت رشته محل‌های اعلامی، داوطلبان را جهت بررسی ارزیابی شایستگی معلمی به وزارت آموزش و پرورش معرفی کند.

سهم سابقه تحصیلی در کنکور ۱۴۰۳ تربیت معلم نیز همانند کنکور سراسری، ۵۰ درصد و سهم مصاحبه و ارزیابی شایستگی معلمی داوطلبان ۲۵ درصد است، بنابراین آزمون کتبی کنکور تربیت معلم سهمی ۲۵ درصدی دارد.

کد خبر 747741

دیگر خبرها

  • پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • آنچه داوطلبان آزمون فرهنگیان باید بدانند