Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد وحیدی, نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: شیوه نامه ها وضعیت مدارس پرجمعیت که امکانات کمتری دارند را مشخص نکرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمد وحیدی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی مرصادنیوز در خصوص بازگشایی مدارس اظهار داشت: اگرچه موضوع مهم این است که تحصیل باید تداوم داشته باشد و دانش آموزان به هر طریقی باید در آغاز سال تحصیلی درس بخوانند اما شیوه نامه ها با توجه به وضعیت قرمز، سفید و زرد مشخص شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برمبنای شیوه نامه ها قرار بود در وضعیت قرمز حضور دانش آموزان به دلیل شرایط خاص در مدارس و تا زمانی که وضعیت به سفید و زرد تبدیل شود، ممنوع باشد اما عملا اعلام کردند دانش‌آموزان در مناطق وضعیت قرمز نیز باید در مدارس حضور یابند و همین استرسی را در خانواده ها، اولیا و معلمین ایجاد کرد.

وحیدی گفت: اگر قرار بود تحت هر شرایطی مدارس باز باشند چرا رئیس محترم دولت هنگام دفاع از وزیر صمت در مجلس حضور پیدا نکرد و نیز افتتاح مدارس به صورت مجازی انجام شد؟ اینها نشان می‌دهد برخی نگران این وضعیت هستند اما اگر نگران هستند چرا این نگرانی را برای خانواده ها ایجاد می کنند؟

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: شیوه نامه ها وضعیت مدارس پرجمعیت که امکانات کمتری دارند و محوطه آنها  بسیار کوچک و ازدحام در آنها زیاد است را به ویژه هنگام زنگ تفریح که بیشترین ازدحام بین دانش‌آموزان رخ می‌دهد، را مشخص نکرده است و این احتمال انتقال ویروس کرونا را افزایش می دهد.

شیوه نامه ای برای مدارس استثنایی مشخص نشده است

وحیدی تصریح کرد: همچنین شیوه نامه ای درباره وضعیت مدارس خاص نظیر مدارس استثنایی که دانش آموزان آسیب پذیری جسمی دارند و با شرایط ویژه ای مواجه هستند با وجود اینکه ازدحام برخی مدارس استثنایی در کشور بالا است مشخص نشده است.

وی عنوان کرد: این درحالی است که  دانش آموزان مدارس استثنایی حتی در رعایت مسائل بهداشتی و پروتکل ها به دلیل شرایط خاص روحی، جسمی و ذهنی با سختی‌های روبه‌رو هستند اما به طور ویژه به آن پرداخته نشده است.

وحیدی گفت: موضوع دیگر پشتیبانی وزارتخانه ها و مجموعه های دولتی از موضوع ایجاد فرصت های مجازی نظیر اینترنت، تبلت و امکانات مورد نیاز است.

وی افزود: نظر ما این بود اگر وزارت نفت مطالباتی در خارج از کشور دارد و طرف مقابل آمادگی پرداخت ندارد به جای انتقال ارز به داخل از کشورهایی نظیر چین تبلت دانش آموزی و از داخل نیز سیم کارت دانش آموزی تهیه و در اختیار دانش آموزانی که فاقد گوشی هستند، قرار گیرد تا بتوانند در فضای مجازی آموزش ببینند.

وحیدی خاطرنشان کرد: رسانه ملی هم آمادگی داشته باشد با آغاز سال تحصیلی برنامه درسی را به صورت مدون تدوین و پخش کند تا دانش آموزان عملاً از آموزش عقب نمانند.

وی عنوان کرد: قبلا درباره این موارد صحبت شده بود اما با بازگشایی مدارس استرسی ناگهانی به خانواده ها وارد شد در حالی که بر اساس چه این توصیه ها انجام شده است؟ 

گویا حالت لجبازی در کشور به وجود آمده است

وی افزود: گویا حالت لجبازی در کشور به وجود آمده نظیر موضوع بنزین که بعد از آن می‌گویند ما مطلع نبودیم یا موضوعات مختلف در گرانی یا بورس که برخی از سیاسیون بدون در نظر گرفتن شرایط بورس مداخله می‌کنند و سخنانی می‌گویند که سرمایه مردم تحت شعاع قرار می گیرد این هم از موضوع آغاز سال تحصیلی که عملا ۱۵ روز زودتر سال تحصیلی را آن هم بدون آمادگی آغاز کردیم.

وحیدی خاطرنشان کرد: سازمان نوسازی مدارس هم قبلاً تعهد کرده بود بسیاری از مدارس را با شروع مهرماه آماده می‌کند اما از آنجا که وزارتخانه سال تحصیلی را زودتر آغاز کرد این مدارس آماده نشدند و در واقع علاوه بر عدم آمادگی برای آغاز سال تحصیلی زودتر، با آماده نشدن این مدارس دانش‌آموزانی که باید در آنها  حضور می یافتند بلاتکلیف شدند.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آغاز سال تحصیلی مدارس استثنایی شیوه نامه ها دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه امسال برای نخستین بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخور پوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.   علی رحیمی افزود: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون برگزار می‌شد.   وی ادامه داد: دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومتر‌ها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.   رحیمی بیان کرد: ۱۲۰ دانش آموز در این چهار حوزه امتحانی افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیر‌های سخت گذر می‌پرداختند.   رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.   رحیمی اظهار کرد: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.   وی ابراز کرد: این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.   مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.   چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است