Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@04:51:05 GMT

طرح آبرسانی پایدار به روستاهای مرزی درمیان اجرا شد

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۶۸۹۴

طرح آبرسانی پایدار به روستاهای مرزی درمیان اجرا شد

حسینعلی بخشی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آبرسانی پایدار به روستای اشک با اجرای ۱۳ کیلومتر خط انتقال ادامه دارد.

وی بیان کرد: برای آبرسانی به این روستا تاکنون یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده و در حال حاضر دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

فرماندار درمیان گفت: تجهیزات مختلف برای اجرای این طرح از جمله لوله خریداری شده است و با تکمیل بیش از ۱۴۷ خانوار از نعمت آب سالم و بهداشتی برخوردار خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح آبرسانی به روستای مرزی خیرآباد گفت: این طرح نیز با احداث ۱۲.۵ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع در دست اجرا است.

بخشی افزود: برای این طرح تاکنون ۲ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است و برای تکمیل به هفت میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز دارد.

وی گفت: لوله و تجهیزات برای تسریع در اجرای این طرح هم خریداری شده است و پس از تکمیل ۱۶۵ خانوار از آب سالم و بهداشتی بهره‌مند خواهند شد.

وی اضافه کرد: آبرسانی پایدار به ۲ روستای جلاران و ذکری از روستاهای مرزی و محروم شهرستان درمیان با اعتبار ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان امسال انجام و بهره‌برداری شد.

فرماندار درمیان گفت: اکنون آب ۵۷ روستای شهرستان با تانکر تامین و از این تعداد ۵۱ روستا به صورت ثابت آبرسانی سیار می‌شود.

وی اظهار داشت: آب بقیه روستاها به دلیل مشکل قطعی آب در مجتمع‌های آبرسانی برای تامین آب موقت روستاییان با تانکر تامین می‌شود.

بخشی گفت: حجم آبرسانی به روستاهای شهرستان درمیان پیرو دستور استاندار خراسان جنوبی و بر اثر شیوع ویروس کرونا از ۷۴۸ سرویس در خردادماه به ۸۸۶ سرویس در شهریورماه افزایش یافت.

وی افزود: در مجتمع‌های آبرسانی فخرود و کلاته ملا، مشکل مدیریت مصرف و توزیع آب داریم که گاهی منجر به قطعی چند ساعته آب در برخی روستاها می‌شود لذا از مردم درخواست داریم بیشترین مدیریت مصرف آب را داشته باشند و از استفاده آب شرب در بخش کشاورزی خودداری کنند.

وی گفت: مدیریت مصرف آب توسط روستاییان باعث می‌شود که خدمات پایداری به آنان ارایه دهیم و قطعی آب را به حداقل ممکن برسد.

استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و شهر اسدیه مرکز شهرستان درمیان در ۱۰۵ کیلومتری شرق بیرجند است.

برچسب‌ها توسعه ایران آب و فاضلاب درمیان خراسان جنوبی توسعه روستایی محرومیت پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران آب و فاضلاب درمیان خراسان جنوبی توسعه روستایی محرومیت توسعه ایران آب و فاضلاب درمیان خراسان جنوبی توسعه روستایی محرومیت خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۶۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قالب طرح ملی جهاد آبرسانی و در راستای محرومیت زدایی از روستاها، تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری، ۱۵ روستا در شهرستان‌های نائین و فریدن از آبرسانی پایدار بهره مند می‌شوند.

وی افزود: در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور مقرر شد که بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال جاری ۵۱ روستا با جمعیت بالغ بر ۱۳ هزار نفر، شامل ۴۳۰۰ خانوار به آب پایدار سالم و بهداشتی دست یابند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در خصوص برنامه زمان بندی تکمیل آبرسانی به روستاها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی آبرسانی به ۹ روستا تکمیل شده و ۶ روستای دیگر نیز نیز تاقبل از پایان اردیبهشت ماه سال جاری از آبرسانی پایدار بهره مند می‌شوند.

اکبریان با بیان اینکه در سال گذشته نیز ۴۲ روستای شهرستان نائین از طریق طرح جهاد آبرسانی به آب پایدار دست یافتند، افزود: حذف آبرسانی سیار و محرومیت زدایی از روستاها یکی از اولویت‌های شرکت‌های آبفا بر مبنای جهاد خدمت رسانی است.

کد خبر 6091111

دیگر خبرها

  • عملیات آبرسانی به ۶ روستای درمیان آغاز شد
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان