Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش کمانکش مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، درباره فعالیت شرکت اظهار کرد: این شرکت دانش‌بنیان در زمینه تولید فرآورده‌های نانویی از جمله نانو کامپوزیت مس آلومینا و ساخت سره‌های الکترود نقطه جوش از مواد پیشرفته(نانو متریال) فعالیت دارد. از زمان تاسیس تا کنون بخش تحقیق و توسعه شرکت همواره در راستای ارتقای کیفی این محصول تلاش کرده که نتیجه آن بسط و گسترش تولید مواد اولیه از جنس مس آلومینا و سره‌های الکترود ساخته شده از آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمانکش تأکید کرد: مهندسان شرکت بعد از مدت‌ها فعالیت به فرآیند ساخت نانو آلیاژ مس آلومینا دست یافته و با توجه به تجربه زیاد در طراحی و ساخت دستگاه، شروع به ساخت ادوات مورد نیاز کردند.

وی تصریح کرد: همچنین این شرکت تلاش دارد تا ضمن انطباق با استانداردهای ملی و بین‌المللی محصول نیازمندی‌های مشتریان را شناسایی و برآورده سازد.

کمانکش قابلیت طراحی و ساخت کلیه ماشین آلات مورد نیاز و قالب‌ها و ابزار آلات، قابلیت ساخت مواد اولیه و همچنین محصول نهایی وقابلیت کنترل کیفی از نظر خواص فیزیکی و مکانیکی را توانمندی‌های این شرکت عنوان کرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه این فناوری برای اولین بار توسط این شرکت طراحی و تولید شده است، افزود: برنامه تولیدی این شرکت براساس نیاز صنعت کشور است تا زمانی که صنعت به آن نیاز داشته باشد ما اقدام به تولید این محصول خواهیم کرد.

کمانکش در رابطه با محصولات تولیدی میلگرد مس-آلومینا، اظهار کرد: این محصول نانو کامپوزیتی متشکل از آلیاژ مس و ذرات نانواکسید آلومینیوم زیر ۱۵ نانومتر است که به طور یکنواخت در ماتریس مس پراکنده شده است. اکسید آلومینیوم توسط فرآیند اکسیداسیون داخلی تولید می‌شود. اکسید آلومینیوم بسیار سخت و از نظر حرارتی پایدار است. این ذرات در حالی باعث استحکام مس می‌شوند که در کاهش هدایت حرارتی و الکتریکی مس، کمترین تاثیر را دارد.

وی با بیان اینکه این شرکت دانش‌بنیان در حال حاضر یکی از بزرگترین تامین کنندگان کلاهک جوش نقطه‌ای و نازل‌های جوش زیر پودری در ایران است، گفت: برنامه برای صادرات در دستور کار است اما به دلیل شرایط تحریمی مسیر نیست.

انتهای پیام/

169 / 336 دانش بنیان مشاره تولید بازار صادرات تحریم فناوری نانو مس آلومینا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان مشاره تولید بازار صادرات تحریم فناوری نانو شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۶۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی

 


مجتبی خیام نکویی  در مراسم رونمایی از طرحهای شرکت‌های دانش بنیان و فناور  گفت: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

او با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

نکویی بیان کرد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

او تصریح کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، تاکید کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

نکویی اظهار کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک
  • استانداردهای دوگانه پارلمان اروپا در قبال تحولات منطقه