Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدرضا صائینی روز دوشنبه در جلسه ویژه بازگشایی مدارس استان افزود: حضور و ادامه ازدحام والدین در مدارس یک فاجعه انسانی را به وجود می آورد و این در حالی است که همه متعهد شدند که در راستای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا گام‌های موثرتری بردارند اما دریافت چنین گزارش های جای تامل بسیار دارد.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس باید در ارتباط با اجرای پروتکل های بهداشتی در مدارس استان کار فوق‌العاده‌ دیگری همانند یوم‌العباس زنجانی‌ها خلق کرد و در این راستا با برنامه‌ریزی و نظارت های جدی توسط دانش‌آموزان و اولیا، یک الگوی مطلوب ملی از حضور دانش‌آموزان در مدارس ثبت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صائینی اظهار داشت: در صورت بروز انتشار بیماری و افزایش شمار مبتلایان تعطیلی مدارس نیز امری بیهوده خواهد بود چرا که جریان ویروس به منازل رسوخ می کند و در واقع نمی توان کار جدی انجام داد که برای پیشگیری از این امر، پایش ها و نظارت ها در کنار همراهی کارشناسان بهداشتی امری ضروری است.

وی با تاکید بر لزوم رصد وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس از سوی فرمانداران، ستادهای کرونای شهرستان ها و کارشناسان بهداشتی گفت: در صورت افزایش شمار مبتلایان در شهرستان ها مشکلات متعددی گریبانگیر شده و فرمانداری ها را با چالش مواجه خواهد کرد بر این اساس طبق تاکید استاندار کمیته ای به همین منظور در مناطق شهری و شهرستانها با محوریت فرمانداری ها تشکیل شده است.

صائینی، با بیان اینکه آموزش و پرورش استان به ویژه در شهرستان ها با کارشناسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همکاری جدی داشته باشند، ادامه داد: متاسفانه این مساله که با هدف بررسی و ارتقای وضعیت بهداشتی مدارس انجام می شود در برخی شهرهای استان با موانعی از سوی مسوولان مدارس مواجه شده است.

رییس مرکز بهداشت استان با اشاره به همکاری پدافند غیرعامل و همیاری خوب اداره کل آموزش و پرورش استان در راستای پیشگیری از بیماری کرونا در مدارس استان، افزود: این استان حدود ۲۰۰ هزار دانش‌آموز دارد و به طور تقریبی ۸۰ درصد خانواده‌های زنجانی، فرزند گروه سنی دانش‌آموز دارند و اگر یکی از آنان در مدرسه به بیماری کووید-19 مبتلا شود، به راحتی جریان ویروس کرونا به دیگر اعضای خانواه منتقل و کل استان و به عبارتی فاجعه انسانی رخ می دهد.

برچسب‌ها کرونا بازگشایی مدارس زنجان دانش‌آموزان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بازگشایی مدارس زنجان دانش آموزان بهداشت و سلامت کرونا بازگشایی مدارس زنجان دانش آموزان بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۷۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا جنگ سرد بعدی یک مسابقه ازدحام پهپادی خواهد بود؟

فرارو- جنگ سرد قرن بیستم بین ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی بر سر آن بود که نفوذ و برنامه کدام ابرقدرت جهانی در نهایت حکمفرما خواهد شد. ایالات متحده اکنون گرفتار چیزی است که برخی آن را یک "جنگ سرد جدید" توصیف می کنند. این بار یک چین در حال صعود به دنبال اعمال نفوذ خود می باشد.

به گزارش فرارو به نقل از ویک، این جنگ سرد نیز همانند سلف خود شامل تشکیل قوای نظامی برای ایجاد ارعاب و تسلط در صورت داغ شدن اوضاع است. با این وجود، در جنگ سرد جدید به جای تسلیحات هسته ای در مقیاس بزرگ پیشرفت ها در عرصه رباتیک و محاسبات به تاکتیسین ها اجازه داده به تسلیحات در ابعاد کوچک تری فکر کنند. هر دو ارتش امریکا و چین در حال آماده شدن برای نوع جدیدی از جنگ هستند که در آن اسکادران های پهپادهای هوایی و دریایی مجهز به هوش مصنوعی مانند دسته ای از زنبورها با هم کار می کنند تا بر دشمن غلبه نمایند.

مفسران در این باره چه نظری دارند؟

همه نگاه ها به تایوان است. پنتاگون بی سر و صدا در حال آزمایش یک "مفهوم پهپادی مرگبار"  به نام "منظره جهنمی" است که قصد دارد "تهاجم آبی – خاکی" به تایوان را با ترکیبی از مهمات سرگردان و پهپادهای تهاجمی مرگبار مختل کند. به نظر می رسد این آزمایش ها بخشی از یک پروژه نظامی به نام  "رپلیکیتور" (همتاساز) باشد که هزاران سیستم مستقل و استقرار یافته در چندین حوزه را طی دو سال آینده به عنوان بخشی از یک ابتکار عمل جدید برای رقابت بهتر با چین نشان می دهد.

یکی از امیدهای ارتش امریکا برای پروژه پهپادهای خودران آن است که این گروه پهپادی کم ‌هزینه با حسگرهای متنوع می ‌توانند از راه دور پرتاب شده و واکنش سریع و سازگاری برای غلبه بر مزیت فاصله زمانی فراهم کنند. این چیزی است که بسیاری از نیروهای رزمی مدت ها از آن حمایت می کردند دور شدن از سکوهای بزرگ، گران ‌قیمت و آسیب ‌پذیر مانند ناوهای هواپیمابر به سمت چیزی سبک‌ تر، ارزان ‌تر و چابک تر.

پس از آن چه خواهد شد؟

کارشناسان پیش ‌بینی می کنند که بدون هرگونه جهش بزرگ فناوری حدود پنح سال به طول خواهد انجامید تا ناوگان پهپادی کاملا خودمختار به طور جدی مستقر شود اگر چه چین در حال حاضر از نظر سخت ‌افزاری در حوزه پهپادی دست برتر را دارد.

در حال حاضر اصول اولیه جنگ پهپادی از پیش وجود دارد. انقلاب واقعی زمانی رخ خواهد داد که سیستم ‌های مبتنی بر هوش مصنوعی بتوانند ناوگان پهپادی را در مقیاس هدایت کنند. در نهایت، استفاده از فناوری ‌های خودمختار نظامی ‌شده احتمالا دیگر یک سوال درباره اگر و امکان پذیری نیست بلکه امری قطعی است و موضوع صرفا بر سر زمان آن است.  

 

دیگر خبرها

  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • میانگین سن والدین در اولین فرزندآوری در استان زنجان ‌چقدر بود؟
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • آیا جنگ سرد بعدی یک مسابقه ازدحام پهپادی خواهد بود؟
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • معاون رئیس جمهور: پرورش در مدارس مورد کم توجهی قرار گرفته است
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان