Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ بخش «تلنگ» از توابع شهرستان قصرقند واقع در جنوب سیستان و بلوچستان از زیرساخت‌های مخابراتی و محور مواصلاتی استاندارد محروم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قصرقند، بخش «تلنگ» از توابع شهرستان قصرقند واقع در جنوب سیستان و بلوچستان از زیرساخت‌های مخابراتی به ویژه اینترنت و سیگنال مخابراتی پایدار محروم است؛ منطقه‌ای که از سال 91 بنا به دلایلی از شهرستان چابهار منتزع و به شهرستان قصرقند الحاق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلنگ بیش از 18 هزار نفر جمعیت و 74 پارچه آبادی دارد، منطقه‌ای که مردم آن برای رسیدن به مرکز شهرستان از بین کوه‌های سربه فلک کشیده و محورهای صعب‌العبور «بیچند» بگذرند و مردم برای یک ارتباط تلفنی ساده باید بالای تپه‌های اطراف بروند. روستاه‌های «مارانگز بوریندوک، گواجویک دک، لگوربیت، سروش و سهاکی» از داشتن ارتباط همراه اول و ایرانسل بی‌بهره‌اند. مجتمع روستایی «کهن‌ها» با هفت روستا بعد از سیل دی‌ماه 98 تاکنون از ارتباط پایدار محروم هستند.

یکی از موارد قابل توجه در محدوده بخش تلنگ زیرساخت مخابراتی آن است؛ فیبر نوری منطقه از روستای «عورکی» تا روستای «بند سر» تلنگ نزدیک به 15 سال است که توسط شرکت پیمانکاری اجرا شده تا مردم طعم ارتباط مخابراتی پایدار را بچشند اما این خط فیبر نوری که  ظاهرٱ باید در دل زمین و داخل کانال قرار می‌گرفت، روی تیرهای فلزی کشیده شده و با توجه به نبود نیروهای حفاظتی یا مورد دستبرد قرار می‌گیرند یا طعمه باد و بوران می‌شود.

قالیباف: نمایندگی همه مردم به‌ویژه محرومان را وظیفه خود می‌دانیمساکنان محروم روستای ابوالفضل با حمایت بنیاد مستضعفان خانه‌دار می‌شوندمعاون بنیاد مستضعفان: بنیاد علوی متولی ساخت 10 هزار واحد مسکونی محرومان ‌شد‌+ فیلموسیم هوت رابط خبری تسنیم در بخش ‌تلنگ می‌گوید: جمعیت بخش ‌تلنگ 72 روستا و 18 هزار نفر است که مردم این 72 روستا با قطعی مکرر اینترنت مواجعه هستند؛ این قطع و وصل مکرر اینترنت زندگی مردم را مختل کرده و خسارات زیادی به کسب ‌و کار آن‌ها وارد کرده است.وی می‌افزاید: با توجه به اینکه الان کرونا دامن‌گیر همه مناطق شده و بهترین کار ماندن در خانه است و همچنین با توجه مجازی بودن دانشگاه‌ها و امتحانات، مسئولین مربوطه باید هرچه سریعتر در این زمینه چاره‌ اندیشی کنند.

هوت تصریح می‌کند: وقتی باد شدید می‌وزد کابل‌ها روی زمین افتاده و ارتباط را دچار مشکل می‌کنند. امروزه که وجود اینترنت برای مردم به ویژه نسل جوان از اهم ملزومات است، مردم بخش تلنگ از وجود اینترنت همراه محروم هستند. قرار گرفتن تلنگ در موقعیت جغرافیایی خاص و عدم توجه ویژه دربحث زیرساخت راه موجب مشکلات عدیده‌ای در ارائه خدمات دیگر به این مردم شده است.

رحیم‌بخش ابابکری رئیس شورای اسلامی بخش تلنگ می‌گوید: مهمترین و حیاتی‌ترین زیرساخت راه اتصالی بخش به مرکز شهرستان است که از نیمه دوم سال 92 عملیات زیرسازی آن آغاز شده و تاکنون به صورت لاک‌پشتی ادامه دارد و این مورد  دغدغه و نگرانی زیادی برای اهالی بوجود آورده چرا که که مسیر 60 کیلومتری تلنگ به قصرقند  صعب‌العبور است و تنها ماشین‌های شانسی بلند می‌توانند در آن تردد کنند.

وی ادامه می‌دهد: بخش تلنگ شامل دو دهستان شارک و تلنگ می‌شود؛ دهستان شارک با 22 روستا و جمعیتی بالغ 6000 نفر است که از اینترنت همراه اول و ایرانسل محروم هستند و فاقد دکل این دو اپراتور ارتباطی هستند.دهستان ‌تلنگ هم از قطعی مکرر و ناپایداری ارتباط‌ بی‌بهره نیست. علت قطعی مکرر ارتباط و اینترنت، کُند شدن فیبرنوری است که نه هوایی است و نه زیرزمین بلکه در مسیر جاده بدون حفاظ کشیده شده است.

 رئیس شورای بخش تلنگ تصریح می‌کند: بی‌توجهی مدیران مخابرات‌ هم مزید بر علت است؛ بعد از پیگیری‌های متعدد بخشداری و فرمانداری حتی مقامات استانی بعد از چند روز به خودشان زحمت داده و جهت بازدید در حد نگاه کردن نه بر طرف کردن مشکل، ماموریت گرفتند.

وی در پایان خواستار زیرزمینی کردن فیبرهای نوری جهت ارتباط پایدار و مستمر با منطقه شد و گفت: اگر دکل‌ها افزایش نمی‌یابد حداقل فیبرها زیرزمینی شود.

انتهای پیام/393/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان بخش تلنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد

محمد معارف وند گفت: جاده دستجرد- آشتیان، در بین محور‌های فرعی ارتباطی استان‌های قم و مرکزی بوده که به دلیل موقعیت جغرافیایی شهر دستجرد (بخش سلفچگان) و توابع آن، از ییلاقات و نقاط گردشگری استان است و از حجم ترافیک چشمگیری برخوردار می‌باشد.

 سرپرست اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قم عنوان کرد: محور دستجرد- آشتیان، ضمن آنکه یکی از مسیر‌های ارتباطی دو استان قم و مرکزی است، راه ارتباطی روستا‌های جریک آغاج، آمره، زیزگان و ... است.

معارف وند ادامه داد: با عنایت به پی گیری‌های صورت‌گرفته در راستای مصوبات سفر استاندار به بخش خلجستان، و موقعیت ترافیکی این محور، پروژه طی ۱۰ روز و در نیمه اردیبهشت‌ماه امسال تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

سرپرست اداره نگهداری راه‌های استان قم در خصوص مهم‌ترین اقدامات فنی - اجرایی طرح بهسازی این محور اظهار داشت: تنظیف سطح زیرین، تک کت امولسیونی، و اجرای ماسه آسفالت از اهم اقدامات فنی - اجرایی این اداره کل در بهسازی محور دستجرد- آشتیان بوده‌است.

سرپرست اداره نگهداری راه‌های قم گفت: تمامی هزینه‌های اجرایی این طرح مهم عمران جاده‌ای از محل اعتبارات استانی و قیر تامین شده در بازدید استاندار از بخش خلجستان، تامین شده‌است.

در حوزه راهداری استان قم حدود ۲ هزار کیلومتر راه شامل ۲۱۳ کیلومتر آزادراه، ۲۳۲ کیلومتر بزرگراه، ۱۵۴ کیلومتر راه اصلی، ۱۵۰ کیلومتر راه فرعی و یک هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد.

استان قم دارای هشت راه مواصلاتی اصلی و چهارراه فرعی است که از جمله آنان می‌توان به آزادراه قم - تهران به طول ۱۳۰ کیلومتر، جاده قدیم قم - تهران، بزرگراه قم - ساوه به طول ۸۷ کیلومتر، جاده قدیم قم - کاشان، آزادراه قم - کاشان به طول ۱۰۴ کیلومتر، آزادراه قم - گرمسار به طول ۱۷۳ کیلومتر و بزرگراه قم - سلفچگان - اراک به طول ۱۳۶ کیلومتر اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • لغزندگی محور‌های مواصلاتی در چهارمحال و بختیاری
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • بازگشایی محورهای مواصلاتی روستاهای بخش کن
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند