Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه؛ بیماری «کرونا»، بزرگ‌ترین بحران بهداشتی جهان تا روز دوشنبه، ۱۷ شهریور، مرگ ۸۸۷ هزار و ۵۵۵ نفر را در سراسر جهان رقم زده و سبب ابتلای ۲۷ میلیون و ۹۹۲هزار و ۷۱۶ نفر شده است.

شمار بهبودیافتگان از این بیماری نیز به رقم ۱۹ میلیون و ۳۷۷ هزار و ۴۵۴نفر رسید.    

در میان کشور‌های آلوده به این ویروس، ایالات متحده آمریکا با حدود شش میلیون و چهارصدو شصت هزار نفر، بیشترین شمار مبتلایان در جهان را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس آمار‌های ارائه شده توسط وب سایت ورد متر، پس از آمریکا، هند، برزیل، روسیه و پرو به ترتیب دارای بیشترین مورد ابتلا به بیماران کرونایی در جهان هستند.  

جدول زیر آخرین تغییرات تعداد مبتلایان، فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا در سطح جهان را (مربوط به ۲ ساعت گذشته) نشان می‌دهد:     جدیدترین علائم ابتلا به کرونای شدید؛ از فلج شدن صورت تا افتادن پلک‌ها   سازمان جهانی بهداشت با اعلام علائم رایج کووید ۱۹ که شامل تب، سرفه خشک، از دست دادن حس بویایی و چشایی، بثورات پوستی و تعریق می‌شود، از مردم خواسته است پس از مشاهده این موارد خود را قرنطینه کنند.

به تازگی محققان اعلام کردند علائمی در چشمان و صورت افراد وجود دارد که می‌تواند گویای ابتلای آن‌ها به کرونای شدید باشد.

دانشمندان ایتالیایی در ۳ نفر از بیماران کرونایی، شاهد بروز اختلال خود ایمنی تضعیف عضلات بودند. این امر منجر به بیماری خود ایمنی "میاستنی گراویس" در بیماران شده است. بیماری خود ایمنی به حالتی اطلاق می‌شود که سیستم ایمنی بدن به اشتباه به اندام‌ها و بافت‌های خودی حمله و باعث آسیب به آن‌ها می‌شوند.

میاستنی گراویس نوعی فلج ماهیچه‌ای است که علت آن فعالیت ایمنی بر ضد پروتئین‌های گیرنده استیل کولین در سیناپس عصبی – عضلانی است.

این بیماری بیشتر در زنان شایع است و می‌تواند باعث فلج شدن ماهیچه‌های پلک و صورت شود. در این بیماری ضعف ماهیچه‌ها باعث اختلال در روند کنترل چشم ها، حرکت پلک ها، حالت چهره، جویدن، صحبت کردن و بلع غذا می‌شود.

اکنون دانشمندان ایتالیایی می‌گویند شاهد آن هستند که ویروس کرونا در بدن برخی بیماران باعث ایجاد بیماری خود ایمنی «میاستنی گراویس» شده است.

محققان بیمارستان گاریبالدی در منطقه کاتانیا اعلام کردند برای نخستین بار است که ارتباط میان ابتلا به ویروس کرونا و اختلالات مربوط به این بیماری دیده می‌شود.

بیماران مبتلا به کرونا در این بیمارستان پس از یک هفته تب شدید و نشان دادن سایر علائم کرونا، به ناگاه دچار فلج شدن صورت، افتادن پلک‌ها و ناتوانی در عمل بلع شدند. پزشکان پس از انجام آزمایشات اعلام کردند ابتلا این افراد به کرونای شدید منجر به بیماری «میاستنی گراویس» در آن‌ها شده است. این بیماری باعث ضعف عضلات و خستگی آن‌ها می‌شود و در نتیجه پلک‌ها و عضلات صورت نمی‌توانند حالت طبیعی خود را حفظ کنند.  

بیماری میاستنی گراویس عضلات چشم، پلک ها، حالت چهره، جویدن، بلعیدن و سخن گفتن را درگیر می‌کند. نخستین بیمار یک مرد ۶۴ ساله بود که پس از ابتلا به کرونا به مدت ۴ روز، تبِ ۳۹ درجه را تجربه کرد. پس از ۵ روز، دو بینی و خستگی عضلات در وی دیده شد. بیمار دوم نیز یک پیرمرد ۶۸ ساله بود که به مدت ۷ روز، تبِ نزدیک به ۳۹ درجه داشت.

او نیز پس از یک هفته به سختی می‌توانست عمل بلع را انجام دهد و عضلات صورتش دچار ضعف شد. نفر سوم نیز یک پیرزن ۷۱ ساله با تب بالا و سرفه‌های خشک بود. او هم پس از یک هفته عضلات صورتش دچار تحلیل و خستگی شد.

دانشمندان در حال تحقیقات بیشتر بر روی این موضوع هستند. این برای نخستین بار است که ارتباط میان این اختلال و بیماری کرونا تایید می‌شود.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا کرونا در جهان پارسی خبر میاستنی گراویس کرونای شدید خود ایمنی پلک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۷۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

تحقیقات نشان می‌دهد مردانی که رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل دارند، در مقایسه با مردانی که کمترین میزان سبزیجات را در برنامه غذایی خود مصرف می‌کنند، ۵۲ درصد کمتر در معرض خطر پیشرفت سرطان قرار دارند و خطر عود بیماری ۵۳ درصد در آن‌ها کمتر است.

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رعایت یک رژیم غذایی گیاهی سالم (پس از تشخیص سرطان پروستات) در افراد می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک کند.

به گفته ویویان لیو، محقق ارشد این مطالعه، تغییر روند معمول سرطان پروستات به درجه‌ی پیشرفته آن، یکی از نگرانی‌های اساسی در میان بیماران مبتلا، خانواده و پزشکان آن‌ها است.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند.

لیو می‌گوید: «یافته‌های جدید پیرامون رعایت رژیم غذایی گیاهی با هدف بهبود سرطان پروستات و پیشگیری از پیشرفت آن، به حفظ سلامت و کاهش عوارض شایع‌ترین سرطانی که مردان با آن مواجه هستند، کمک می‌کند. عمل به این دستورالعمل غذایی، علاوه بر داشتن دیگر فوایدی که برای سلامتی دارد، در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری‌های مزمن نیز مؤثر است.»

همچین میوه‌ها و سبزیجات موجود در یک رژیم غذایی گیاهی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر ضد التهابی و فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می‌بخشد و التهاب را کاهش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند. گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) سرطان پروستات را به سمت تهاجمی شدن سوق می‌دهند. علاوه بر این، رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکن است مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهند.

داده‌های مورداستفاده در این مطالعه، حاصل جمع‌آوری اطلاعات پزشکی بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات است. طی یک بازه زمانی هفت‌ساله، محققان دریافتند آقایانی که در برنامه غذایی خود، بیشترین مقدار سبزیجات و میوه‌ها را گنجانده‌اند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار سبزیجات را مصرف کرده‌اند، خطر پیشرفت و عود کمترِ بیماری را دارند.

گفتنی است که متغیرهایی، چون سن افراد، شدت سرطان، استعمال دخانیات و ... بر نتایج تجزیه و تحلیلِ ارتباط میان رژیم غذایی گیاهی و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات تأثیری نداشتند.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، علاوه بر اینکه در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند، دارای فواید متعددی از جمله کاهش دیابت، کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و کمتر شدن نرخ مرگ و میر هستند. افزون بر این، شواهد بیولوژیکی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاهخواری، سالم‌تر هستند و می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

دکتر آنتونی دامیکو، رئیس بخش انکولوژی تشعشعات ادراری تناسلی در مؤسسه سرطان دانا-فاربر در بوستون، در همین راستا می‌گوید که اگرچه یافته‌های فوق امیدوارکننده هستند، اما نمی‌توانند ثابت کنند که رژیم غذایی گیاهی باعث بهبود نتایج سرطان پروستات می‌شود؛ فقط ارتباطی بین این دو وجود دارد. او می‌گوید: «توصیه من این است که افراد پیرو یک سبک زندگی سالم باشند تا از انواع بیماری‌ها دور باشند؛ ورزش کنند، سیگار نکشند، غذا‌های سالم و مفید مصرف کنند و استرس خود را کنترل کنند. سبک زندگی سالم به طور کلی خطر عود و پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.»

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • علائم فشار خون بالا
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • رضا شیخی درگذشت