Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسعود عسگریان صبح دوشنبه در جلسه کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان که پیرامون بررسی گزارش برنامه عملیاتی راهبردی شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: هم‌اکنون فرآیند تهیه سند چشم‌انداز ۲۰ ساله توسعه شهر همدان توسط مشاور طرح در حال تدوین است.

وی گفت: این طرح اثرگذار شهری یکی از ضروریات برنامه عملیات راهبردی محسوب می‌شود که باید برای پیشبرد اهداف شهری تدوین و اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسگریان افزود: طرح سند چشم‌انداز همدان در هشت مرحله تدوین می‌شود که در این زمینه کمیسیون نظارت شورا در راستای تسهیل فرآیند تهیه این سند چشم انداز با برگزاری جلسات مستمر به صورت گام به گام، همراه مشاور طرح خواهد بود تا با هم‌اندیشی در این مسیر، حرکت کرده و به نتیجه نهایی مشترکی برسیم.

وی با بیان اینکه تهیه سند چشم‌انداز شهر همدان از شورای دوره چهارم کلید خورده است، عنوان کرد: باید ضمن نظرسنجی از نظرات کارشناسی و پیشنهادهای اعضای شورای دوره‌های گذشته شهر همدان در مرحله تدوین سند بهره‌مند شویم.

عسگریان همچنین با تأکید بر بهره‌گیری از نظرات مدیران پیشکسوت شهر همدان که در گذشته در حوزه مدیریت شهری نقش داشته‌اند، یادآور شد: با بهره‌گیری از نظرات صاحب‌نظران و مردم می‌توان مشکلات حوزه مدیریت‌شهری را برطرف کرد.

رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان ادامه داد: بهتر است هر یک از مراحل تدوین سند چشم‌انداز که به صورت مجزا قابلیت تصمیم‌گیری دارد، قبل از آغاز مرحله بعدی به شورا ارائه شود، زیرا با این اقدام مهم می‌توان هر مرحله را به صورت کارشناسی شده مصوب کرد و ضمن شناسایی مشکلات و ایرادات، آنها را حل کرد و از سوی دیگر می‌توان پیش از آغاز تدوین، مرحله بعدی نسبت به جمع‌بندی گزارش‌ها و تهیه فرآیند مراحل بعدی اقدام کنند.

سند چشم‌انداز افق بلندمدت را برای شهرداری تعریف می‌کند

رئیس شورای شهر همدان هم در این جلسه ضمن ارزشمند دانستن تدوین سند چشم انداز شهر همدان، اظهار کرد: این سند چشم‌انداز و برنامه آینده‌نگر، افق بلندمدت را برای شهرداری تعریف می‌کند.

کامران گردان با تأکید بر اینکه باید برای تدوین سند راهبردی عملیاتی، نگاه ویژه‌ای داشت، افزود: باید برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای تدوین شود که زمان‌بندی اجرا نیز دقیق مشخص باشد تا مشکلی در آینده برای اجرای برنامه‌ها نداشته باشیم؛ زیرا در صورت برنامه‌ریزی صحیح و زمان‌‎بندی دقیق، شاهد خروجی مناسب طرح‌ها خواهیم بود.

گردان همچنین با اشاره به اینکه باید اعتقاد قلبی برای اجرای این طرح داشته باشیم، تأکید کرد: در تدوین این سند، بهره‌گیری از نظرات مردم، صاحب‌نظران و کارشناسان بسیار حائز اهمیت است.

وی اظهار کرد: اگر بتوانیم ۷۰ درصد طرح تدوین شده را طی ۲۰ سال اجرایی کنیم، قطعاً تحول بزرگی برای شهر ایجاد خواهد شد.

کد خبر 5017613

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر همدان سند چشم انداز محرم 99 ویروس کرونا شیراز مراسم عزاداری عاشورا بازگشایی مدارس ماه محرم آمار کرونا بوشهر هفته دولت کرمانشاه گرگان مجلس شورای اسلامی شیوع کرونا سند چشم انداز شهر همدان تدوین سند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۸۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • بهره‌مندی ۱۴۵ هزارو ۸۰۷ زندانی از عفو و نهادهای ارفاقی در سال ۱۴۰۲
  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران