Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب صوتی «چشمان تاریکی»، نوشته دین کونتز، با صدای مریم محبوب از سوی انتشارات نیستان منتشر شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ کتاب صوتی «چشمان تاریکی»، نوشته دین کونتز، با صدای مریم محبوب از سوی انتشارات نیستان روانه بازار نشر شد.

«چشمان تاریکی» رمانی دلهره‌آور، عجیب و شنیدنی درباره‌ افرادی است که بدون هیچ دلیلی از بین می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان این کتاب شباهت بسیاری به ماجرای شیوع ویروس کرونا دارد.

این رمان به روایت داستانی مملو از هیجان و وقابع غیرقابل‌باور می‌پردازد. داستانی که حدود 40 سال پیش به نگارش درآمده است و حالا با سپری شدن چهار دهه مجدداً و به خاطر شباهتی که با موضوع همه‌گیری ویروس کرونا دارد، سر زبان‌ها افتاده است. ماجرای این کتاب درباره‌ ویروس مرگباری با عنوان «ووهان 400» است که به صورت سلاحی بیولوژیک مورد استفاده قرار گرفته است.

انتشار کتاب صوتی «با حسین(ع) تا مهدی(عج)»انتشار کتاب صوتی دفتر سوم مثنوی با صدای ساعد باقری

شباهت‌های رویدادهای کنونی (شیوع ویروس کرونا) و این رمان که در سال 1981 چاپ شده، به حدی است که همگان را حیرت‌زده کرده؛ با این حال ماجرای کتاب از جهت‌هایی هم با واقعیت کرونا فرق دارد؛ به عنوان نمونه در این کتاب، آمار جان‌باختگان از میان مبتلایان به ویروس «ووهان 400» صد درصد است؛ در حالیکه مبتلایان به کرونا شانس بیشتری برای بهبود دارند و تنها حدود دو درصد از آن‌ها می‌میرند. مهمترین تشابه این کتاب با ویروس کرونا، مبدأ شیوع ویروس یعنی شهر ووهان است.

«چشمان تاریکی» به روایت زندگی مادری می‌پردازد که فرزندش را به همراه عده‌ای به سفر می‌فرستد. رهبر این گروه تاکنون بارها این سفرها را بدون ‌خطر به اتمام رسانده است. اما این‌بار رهبر گروه و تمام بچه‌هایی که در این سفر همراه او بودند، بدون هیچ دلیل و توضیحی نابود می‌شوند. مادر به این ماجرا مشکوک است اما تصمیم می‌گیرد که با این شرایط کنار بیاید. مدتی بعد پیغام‌های عجیب و غریبی دریافت می‌کند و درمی‌یابد که بیماری تنفسی تازه‌ای به سرعت در سراسر دنیا فراگیر شده که در برابر کلیه درمان‌های شناخته شده مقاوم است. تمام این‌ها برای او یک پرسش به وجود می‌آورد: آیا ممکن است پسرش هنوز زنده باشد؟

دین کونتز (Dean Koontz) در سال 1945 در پنسیلوانیا چشم به جهان گشود. کونتز به نگارش رمان‌های هیجان‌انگیز و حیرت‌آور شهرت دارد. او سال آخر دانشگاه را سپری می‌کرد که برنده‌ی مسابقه‌ی داستان خیالی Atlantic Monthly شد. همین موضوع موجب شد که به نویسندگی به صورت حرفه‌ای روی بیاورد. کتاب‌های او تا به امروز به 38 زبان زنده‌ی جهان ترجمه شده و بیش از 500 میلیون نسخه از آن‌ها به فروش رفته است. 14 رمان از او در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفته‌ است.

در بخشی از کتاب صوتی چشمان تاریکی می‌شنویم:

«تینا از اینکه دنی فهمیده بود آن‌ها مشکل دارند، ناراحت بود، اما نمی‌خواست مشکلاتش را با او در میان بگذارد. چه می‌توانست بگوید؟ «دنی‌جان نگران چیزهایی که شنیدی نباش. پدر دچار بحران هویت شده. مثل یک الاغ رفتار می‌کند، اما بالاخره می‌گذرد...»

تینا هیچ حرفی با دنی نمی‌زد، مشکلاتش با مایکل را برای او توضیح نمی‌داد. فکر می‌کرد مشکل آن‌ها موقتی است و بالاخره حل می‌شود. او آن موقع هنوز مایکل را دوست داشت و امیدوار بود دوباره زندگی خوبی داشته باشند. شش ماه بعد او و مایکل از هم جدا شدند و پنج ماه بعد هم طلاق گرفتند.

تینا در آن نیمه شب باید به جستجوی خود ادامه می‌داد. جستجو برای سارقی که به نظر می‌رسید مانند شب‌های دیگر خیالی بوده است. در اتاق دنی را باز کرد. چراغ را روشن کرد و یک گام به عقب برداشت. هیچ‌کس آنجا نبود."

انتشارات نیستان این کتاب صوتی را در 402 مکابایت به مدت 9 ساعت و 16 دقیقه منتشر کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا انتشارات نیستان ویروس کرونا انتشارات نیستان چشمان تاریکی کتاب صوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۸۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • ترجمه عکس و متن «فصل‌های درون» منتشر شد
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • خط حزب‌الله ۴۴۲ | شعله‌ای در دل تاریکی