Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@13:04:15 GMT

سامانه تشخیص سریع کووید-۱۹ در حال طراحی است

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۸۶۸۰

سامانه تشخیص سریع کووید-۱۹ در حال طراحی است

رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: گروه هوش مصنوعی این دانشکده با همکاری یکی از بیمارستان‌های تهران با تلاش شبانه‌روزی در حال طراحی سامانه تشخیص سریع کووید ۱۹ بر اساس علوم داده و سیستم‌های هوشمند است و پس از اتمام پروژه یقین داریم محصول آن در شرایط کنونی مفید و مورد استفاده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، تورج امرایی درباره فعالیت‌های دانشکده مهندسی برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: این دانشکده فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را با توجه به بحران کرونا در سطح بسیار خوبی انجام داده است.

وی بیان کرد: یکی از مهمترین فعالیت‌های این دانشکده تکمیل فاز دوم آزمایشگاه مرجع آنتن به همت پژوهشگران این دانشکده است که برای تست انواع آنتن در کشور به کار می‌رود. فاز اول آزمایشگاه مرجع آنتن فعالیت خود را از اوایل دهه ۶۰ آغاز کرده و خدمات قابل توجهی به صنایع کشور به ویژه در حوزه تست آنتن ارائه داده است و ان شاءالله در آینده بسیار نزدیک فاز دوم نیز راه‌اندازی می‌شود تا خدماتی دوچندان و با کیفیت بسیار بالا ارائه شود.

رئیس دانشکده مهندسی برق اظهار کرد: در راستای مسئولیت‌پذیری اجتماعی و کمک به کشور در شرایط بحران دو مورد پروژه کاربردی در دست انجام است که پس از نهایی شدن نتایج بسیار خوبی به بار خواهند آورد.

وی در مورد این پروژه‌های کاربردی گفت: این پروژه، شامل طراحی و ساخت تب‌سنج غیرتماسی با دقت بسیار بالا است که برای شرایط حال حاضر بسیار مفید است و نتایج آن به زودی اعلام خواهد شد.

امرایی افزود: گروه هوش مصنوعی این دانشکده با همکاری یکی از بیمارستان‌های تهران با تلاش شبانه‌روزی در حال طراحی سامانه تشخیص سریع کووید ۱۹ بر اساس علوم داده و سیستم‌های هوشمند است و پس از اتمام پروژه یقین داریم محصول آن در شرایط کنونی مفید و مورد استفاده خواهد بود.

رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه خواجه نصیر،  گفت: طرح زیربنایی دیگر که با همکاری دانشگاه قبل از کرونا در قالب کارگروه زیست فناوری آغاز شده بود، اقدام برای راه‌اندازی دانشکده مهندسی زیستی و علوم سلامت است که امیدواریم با حمایت و همکاری دانشگاه در آینده‌ای نزدیک عملیات اجرایی آن آغاز شود.

وی درباره فعالیت‌های آموزشی دانشکده، اظهار کرد: با توجه به اینکه کرونا مشکلات بسیاری به وجود آورده و باعث تعطیلی کلاس‌های حضوری شده است، اما با تلاش بی‌وقفه اساتید گرامی و همراهی دانشجویان کلاس‌های ترم گذشته به صورت مجازی و در سامانه الکترونیکی دانشگاه با کیفیت و محتوای بسیار مناسب برگزار شد و کلاس‌هایی که مربوط به آزمایشگاه بودند، با تلاش فراوان توسط کارشناسان آزمایشگاه انجام و فیلم‌برداری شده و از طریق سامانه مجازی در اختیار دانشجویان قرار می‌گرفت. همچنین برای مرتفع کردن مشکلاتی که در نیمسال گذشته در آموزش مجازی وجود داشت؛ جلسه‌ای با دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی برگزار شد و بازخوردهای بسیار خوبی درباره چالش‌های آموزش مجازی و راهکارهای برطرف کردن آن از دانشجویان دریافت شد که ان شاءالله در برنامه‌ریزی نیمسال جدید در نظر گرفته می‌شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، عضو هیئت علمی این دانشگاه در پایان افزود: همچنین دانشکده برق سه کلاس مجازی مجهز به تکنولوژی‌های آموزش مجازی طراحی کرده است که اساتید می‌توانند به کمک آن، کلاس‌های مجازی خود را با کیفیت بسیار خوبی برگزار کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی کروناویروس دانشکده مهندسی برق بسیار خوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران

عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم در آیین افتتاح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: یکی از برنامه های وزارت علوم موضوع راه اندازی دانشکده خانواده است که در این بین از شورای گسترش مجوز راه اندازی دانشکده خانواده را اخذ و این دانشکده در دانشگاه های شهید بهشتی، الزهرا و تهران راه اندازی می شود. 

وی بیان کرد: در برنامه تحولی به تمام دانشگاه ها موضوع اهمیت خانواده را اعلام کرده و در این خصوص ۱۵ رشته را ایجاد و راه اندازی شده است. 

عمو عابدینی افزود: دانشگاه تهران دانشگاهی مادر و در زمینه طرح تحولی و برنامه هفتم اقدامات خوبی را انجام داده است. 

تدوین سند ملی خانواده 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: سند ملی خانواده تدوین و در آینده تصویب و ابلاغ خواهد شد. 

انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در آیین افتتاح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: مسئله خانواده موضوع مهمی است و بسیاری از تهاجم های صورت گرفته فاصله از زندگی فردی و فاصله گرفتن از خانواده است.

وی بیان کرد: سند ملی خانواده تدوین و به زودی تصویب و ابلاغ خواهد شد. جنبش تعهد به خانواده موضوع مهمی است که رئیس جمهور تاکید جدی بر آن دارد.

وی ادامه داد: غرب تمایل زیادی داشته خانواده های هم جنس و انحرافی را در جهان رواج دهد و به همین دلیل باید در خصوص تحکیم خانواده به طور علمی و دقیق توجه ویژه ای داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)